LG G6: Με τιμή 750 ευρώ στη Γερμανία

Το LG G6 είναι ένα από τα πιο συζητημένα Android smartphones του πρώτου μισού του 2017 και σε αυτό στηρίζεται η εταιρεία για να κάνει καλύτερες πωλήσεις από την περασμένη χρονιά.

Η ναυαρχίδα είναι ήδη διαθέσιμη στην πατρίδα της την Κορέα, όπου και φαίνεται να έχει κάνει καλή αρχή με τις πωλήσεις.

Σειρά θα πάρουν σύντομα οι υπόλοιπες αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ευρώπη. Tο LG G6 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στη Γερμανία μέσω της MediaMarkt με τιμή στα 750 ευρώ. Διατίθεται σε τρία χρώματα, λευκό, χρυσό και μαύρο. Για τη χώρα μας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τιμή.

Το LG G6 διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB/64GB, μπαταρία 3300mAh και Android 7.0 Nougat. Το design που δεν είναι πλέον αρθρωτό, αλλά έχει αντοχή σε νερό και σκόνη.

lg g6 price, LG G6: Με τιμή 750 ευρώ στη Γερμανία

lg g6 price, LG G6: Με τιμή 750 ευρώ στη Γερμανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανος

Μου αρεσει!

Chris

ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ😀

Πάνος®

Πάρε κόσμε. Τσάμπα πράμα λέμε.

Λευτερης

Με περσινο επεξεργαστη και Gorilla glass 3 αν δεν μειωσει την τιμη δεν θα μπορεσει να ανταγωνιστει το S8…

Fanis

Ελλάδα θα έρθει 799!!!αντε γειά lg… Τα Χριστούγεννα κ βλέπουμε…

F. I. K

Χάχα χα, ήταν που θα χτυπούσε Samsung. Aλλα HTC η δουλειά, από μυαλό κουκουτσι

ΓΙΑΝΝΗΣ

τ λεγαμε τ χριστουγεννα μπας το βγαλουν με καποια πιο ανταγωνιστικη τιμη σε σχεση με s8 κτλ και τλκ δεν το κανανε…δεν πειραζει ο νομος της αγορας θα τους τιμωρησει ΚΑΙ φετος…το καλο ειναι οτι σε 6 μηνες π θα εχει πεσει η τιμη του αρκετα θα ειναι μια ομορφη ναυαρχιδα γ αγορα(σε σχεση με το g5 που εξωτερικα ηταν αθλια κατεμε)…

Dionisis

Είναι όμορφο το άτιμο!!!

john

τον αυγουστο θα εχει 350 με 400 οποτε θα περιμενω.

Μανώλης

μετά το G3 και το G4 (δε λέω το G5, έχει καλές κριτικές) βάζει 750 ευρώ αρχική τιμή;;;; μια χαρά, το πολύ να το πουλάνε 350 ευρώ τον Αύγουστο… μπορεί και παρακάτω για να ξεπουλήσει το stock.. Και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και το S8 που ΟΛΟΙ περιμένουν να δουν πως θα είναι!!!

One

χαχαχα με τίποτα δεν αξίζει τόσα…

ChristosT

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί κράζετε την LG… Θα έχει όσο θα έχει και το S8…περίπου… Και θα το πάρετε στην τιμή που θα πάρετε και το S8. Έχει 750 και σε 6 μήνες θα είναι περίπου μισοτιμής. Το ίδιο διαχρονικά θα έχει και το S8… Αυτά συμβαίνουν στην συντριπτική πλειοψηφία των Androids συσκευών, και σε εταιρείες που βγάζουν τόσες συσκευές, που χάνεις το μέτρημα. Λογικό… Εγώ κατάλαβα οτι όλοι κράζετε επειδή ή δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαθέσετε τόσα χρήματα έχοντάς το καινούριο. Πώς θα πούνε [μερικοί] έχω Snapdragon 835 (820 εδώ), Infinity Display και 16-20mp με 6 gb ram, ελάχιστα Bezels…κ.ο.κ… Την γκρίνια δεν καταλαβαίνω ΟΤΑΝ δεν σας αναγκάζει κανείς να την αγοράσετε. Καινούρια συσκευή είναι..τόσο την κοστολογεί η εταιρεία…θέλετε να την πάρετε;Καλώς… Δεν θέλετε; Πάλι καλώς… Άν θέλετε εσείς συσκευές με 200 ευρώ, φτιάξτε ρε παιδιά μία εταιρεία και πουλήστε τα. Απλό δεν είναι; Άλλοι αγαπάνε sammy, άλλο apple, άλλοι LG, άλλοι Huawei, άλλοι…μπορεί και vivo κλπ… Ο καθένας πώς την βρίσκει… Σχολιάστε τα χαρακτηριστικά, το λειτουργικό κ.α και την τιμή την βρίσκετε στην πορεία. Το μίσος για την συσκευή ΛΟΓΩ τιμής δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή την περιμένατε στα 400 και σας ήρθε κάπως; Ε, αφού… Συνέχεια »

ChristosT

821(διόρθωση επειδή θα μας την πούνε μερικοί)…λάθος στην πληκτρολόγηση.

Vasilist

Ακριβό όντως, με τόσα λεφτά παίρνεις και iPhone που θεωρείται prestige για την γκόμενα να χαίρετε με το logo.

George

ChristosT πολύ σωστός μας έχουν πρήξει με την γκρίνια τους, το ένα τους ξινιζει το άλλο τους βρωμάει, reality show το έχουμε καταντήσει. Όλες οι εταιρείες κάνουν την προσπάθεια τους δεν καταλαβαίνω τόσο κράξιμο. Και εμένα δεν μου αρέσει το iPhone διαχρονικά, δεν το κάνω θέμα γιατί κάποιους θα κουρασω!!

kassandros

Πολύ ακριβό ξεκινάει και ειδικά αν αργήσει να έρθει Ευρώπη τέλη Απρίλη! Εκτός κι αν το s8 ξεκινήσει από 850+….Αναμφισβήτητα, σχεδιαστικά είναι πολύ ανώτερο από το G5, ενώ τo dual edge design από την άλλη, υιοθετείται από όλο και περισσότερους. Είμαι περίεργος να δω πώς θα κινηθούν οι πωλήσεις συσκευών τέτοιου κόστους (700-1000+) το 2017….

NikosAr

ChristosT +

Jim

@ChristosT +1

Γιώργος Κ.

Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά συμφωνώ για πρώτη (ίσως και τελευταία φορά) με τον Χρήστο Τ. 😜😜😜😜

Spiros

Cristos πρέπει να καταλάβει και η εταιρεία οταν μετά τις επανειλημμένες αποτυχίες μετά το g2 με τα προβλήματα bootloop, αυτονομία μπαταρίας, κιτρινίλες στην οθόνη και άλλα διάφορα δεν μπορεί να βγάλει τώρα μία συσκευή με ένα με τόσα χρήματα. Βασικά δικαίωμα της είναι να κοστολογεί τα προϊόντα της όσο θέλει αλλά πάντα ξεκινάει με λάθος στρατηγική και όπως έχει αποδείξει και ιστορία είναι η μοναδική εταιρεία που μέσα σε λίγες μέρες η τιμή του κινητού αρχίζει σιγά-σιγά και κατρακυλάει σε εξευτελιστικά επίπεδα αυτό πρέπει να καταλάβουν

Akis

Α χα χα χα χα χα!!! Α Π Α Τ Ο ΘΑ ΠΑΕΙ.

ChristosT

Η οθόνη και το πλαίσιο του σχεδιαστικά (κατά την άποψη μου) είναι πιό όμορφα και λειτουργικά του s8 και απο συγκριτικά που υπάρχουν στο νέτ πολλά με HTC, S7,P10,IP7+ κλπ… Έχει σε πολλά σημεία την καλύτερη κάμερα. (για όσους ενδιαφέρει). Η οθόνη του είναι IPS πολύ όμορφη στην προβολή, ΑΝ και σε βίντεο 2k που είδα του XZ Premium IPS HDR 4K είναι η καλύτερη σε όλα. Γενικά το Sony μου άρεσε στα περισσότερα σημεία, είναι πανέμορφο και πολύ ισορροπημένο. Τα bezels του προσδίδουν μία πολύ premium εμφάνιση και όπως κατάλαβα δεν ενοχλούνε καθόλου αντιθέτως. Λίγο με το γυαλί που έχει περιμετρικά κάποιος θα είναι με ένα πανάκι στο χέρι…αλλά είναι πανέμορφο. Προσωπικά άν δεν είχα συσκευές ή είχα μία πολύ παλιά και χρειαζόμουν αναβάθμιση, θα επέλεγα Sony πιστέυω και μετά LG. Ο επεξεργαστής που λέτε κάποιοι είναι αστείο πράγμα. Πρίν απο 6 μήνες ο 821 τον χαρακτηρίζατε τόπ και ξαφνικά “παλιωσε”; Ελάτε τώρα…προσγειωθείτε λιγάκι στην πραγματικότητα… Το LG θα είναι λειτουργικό δυνατό και απρόσκοπτο. Και τα 2 νομίζω (για το Sony σίγουρα) έρχονται με 7,1,1…οπότε…οκ. Είναι καθαρά θέμα γούστο και τα υπόλοιπα νομίζω είναι είτε δικαιολογίες είτε κατευθυνόμενα σχόλια. Όποιος θέλει ένα της επιλογής του, περιμένει και το παίρνει… Συνέχεια »

John

Γενικά το G6 μου αρέσει πολύ , πιστεύω ότι φέτος έχουν ξεχωρίσει ως τώρα Samsung , Huawei και LG με τις ναυαρχίδες τους. Όσο για την τιμή θα πέσει όπως γίνεται πάντα με τα android λόγω ανταγωνισμού.

Panos

Ξυπνατε.στην καμερα τo lg g5 εχει την καλητερη σε κινητα και οχι μονο μαζι με το s7 edge.πηγαν και μειωσανε το μεγεθος του αισθητηρα με αποτελεσμα χαλια φωτογραφιες αφου ως γνωστο ο αισθητηρας παιζει το ρολο σε μια καμερα οχι τα pixels.1/3 μεγεθος αισθητηρα το lg g6.
1 2/6 το g5.

Vasilist

Θα συμφωνήσω με τον Πάνο για την κάμερα του G5 και S7.

νικ

αυτα ειναι τα φτηνα κινιτα που λενε τα fub boy στους σαμσουνγκακιδες οτι ειναι κοροιδα και να παιρνοιυν για να εχουν τα υπολοιπα φτηνα ? αχαχαχαχ κλαιω!!!! καλο κινιτο και τιμια προσπαθεια αλλα αυτο λεγετε κλοπη!!!! γιατι δεν ειναι ουτε στο 1/4 σαν brade name δηλ αμα ποιασει πρωτια να υπολογιζω κανενα 1200αρι ανετα????

νικ

δεν μπορει να εχει ιδια τιμη με σαμμυ γιατι υπαρχει μια διαφορα Η ΣΑΜΜΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΝΩ Η LG ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ!!!!!( και αυτο παει και για της υπολοιπες εταιριες που απλα εθελοτυφλουν)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.