LG G6: Διέρρευσαν φωτογραφίες prototype συσκευής

Καθώς έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας για να γίνει η ανακοίνωση του LG G6 στην MWC στην Βαρκελώνη, όλο και περισσότερα leaks θα βγαίνουν στην επιφάνεια. Σήμερα διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν ένα πρωτότυπο της νέας ναυαρχίδας της LG, ωστόσο η συσκευή αυτή δεν είναι οκληρωμένη.

Σίγουρα το πίσω μέρος του LG G6 δεν θα είναι γεμάτο τρύπες, όταν αυτό κυκλοφορήσει, και το ίδιο ισχύει για το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για το πίσω καπάκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το LG G6 έχει μεταλλική unibody κατασκευή, ενώ αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι μάλλον κάποιο άλλο υλικό. Ωστόσο, η θέση της dual κάμερας και του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι αντιπροσωπευτικές, τουλάχιστον από ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Στο κάτω μέρος υπάρχει μια USB Type-C θύρα, ενώ δίπλα από αυτή υπάρχει το ηχείο και μια τρύπα για το μικρόφωνο. Στο μπροστά μέρος η οθόνη καλύπτει τον περισσότερο χώρο, όπως έχουμε δει και σε άλλα leaks. Παρόλο που μπορούμε να δούμε τα ελάχιστα bezels, δεν είναι ξεκάθαρο εάν το γυαλί στις άκρες είναι στρογγυλεμένο.

Το LG G6 λογικά θα έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών, με την “περίεργη” ανάλυση 2.880×1.440. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 821 και ίσως έχει εγκατεστημένη την Google Assistant.

LG G6 leaked prototype back front MWC, LG G6: Διέρρευσαν φωτογραφίες prototype συσκευής

LG G6 leaked prototype back front MWC, LG G6: Διέρρευσαν φωτογραφίες prototype συσκευής

LG G6 leaked prototype back front MWC, LG G6: Διέρρευσαν φωτογραφίες prototype συσκευής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚωνσταντίνοςΑΠΟ2010

Εντελώς κοντα στο πρότυπα του G2,πολλα υποσχομενα βαση και των leaks…Αλλα τουλαχιστον γι αυτη τη φουρνια,με τα πολλα πολλα που γινονται ,δεν αξιζει να παρεις το ρισκο να αγορασεις τη συσκευη!

nonos

Πληροφοριες λενε πως η LG ζηλεψε την διαφημηση της samsung NOTE 7 και γιαυτο προσελαβε νεεοοουυυυς ταλαντουχους ΤΖΙΧΑΝΤΗΣΕΣ , ωστε να εκριγεται και G6 και το αποτελεσμα ηταν η ποιο πανω φωτο!!!!!!

Λεωνίδας

None μάθε ορθογραφία κι ασ’ το ίντερνετ, τις κριτικές και την “κωμωδία”

ChristosT

@nonos πρός το παρόν έχει εκραγεί ο εγκέφαλός μου με αυτά που γράφεις και διαβάζω…
Πήγαινε στην Άλ Κ…θα έχεις ειδική θέση σε τέτοια θέματα.

ChristosT

Έστω και απο την προχειρη κατασκευή στο πίσω μέρος της συσκευής, μπορεί να δεί κάποιος άνετα οτι θα μπορούσαν όλοι να βάλουν μεταλλική κατασκευή στο περίβλημα και πλαστικό ή τεχνόδερμα στο πίσω μέρος για αποσπώμενη μπαταρία.
Τους έφαγε όλους η μόδα…που θα πάει…άν πατώσουν και άλλο στις πωλήσεις ίσως το καταλάβουν.

Στυλιανός Βασίλης

ωρεο αλλα η αποσπωμενη μπαταρια είναι πιο καλο η μοδα με τα αδιαφροχα λες και θα τα περνουμε για μπανιο ηλεκτρονικη συσκευή είναι όλα τα κινητα ωρεο το κινητο το LG V30 το θελω να εχει αποσπωμενο καπακι όπως εχει το LG V20 Snapdragon 835 8GB RAM

Beowolf_Ahates

Πέστα ρε Λεωνίδα!
Έχουμε τυφλωθεί εδώ μέσα.

Θανάσης

Στυλιανε μας τύφλωσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.