Αυτό είναι το LG G6;

Μέχρι σήμερα έχουν διαρρεύσει πολλάκις πληροφορίες και υποτιθέμενες εικόνες από το πολυαναμενόμενο LG G6. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που απεικόνιζε την πολυανεμενόμενη ναυαρχίδα της LG δίπλα στον προκάτοχο της, το G5.

Απομένουν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα για να ανακοινωθεί και επίσημα το G6, αλλά φαίνεται πως οι διαρροές δεν θα σταματήσουν, με τον τελευταίο που δημοσίευσε περιεχόμενο σχετικό με την συσκευή να είναι ο @evleaks λίγο νωρίτερα.

Ο διάσημος leaker Evan Blass, του οποίου οι δημοσιεύσεις κατά βάση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ανήρτησε στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του μια εικόνα στην οποία παρουσιάζεται το LG G6 από όλες τις πλευρές και γωνίες, εκτός των κατακόρυφων. Ο ίδιος συμπληρώνει την ανάρτηση γράφοντας “LG G6”, όντας σίγουρος πως το smartphone που φαίνεται θα είναι ο εκπρόσωπος του Κορεάτη κολοσσού για το 2017. Η ανάλυση της εικόνας δεν είναι η καλύτερη, αλλά μπορούμε ξεκάθαρα να παρατηρήσουμε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Αν όντως αυτό είναι το G6, θα πρόκειται για μια πανέμορφη συσκευή με αισθητά διαφοροποιημένο design, συγκριτικά πάντα με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς “G”. Οι πληροφορίες θέλουν το smartphone να ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών τεχνολογίας FullVision με στρογγυλεμένες γωνίες. Θα είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε το SoC που θα βρίσκεται τελικά στην θέση του επεξεργαστή. Μέχρι να κάνει την επίσημη εμφάνιση του την Κυριακή, μπορείτε να παρατηρήσετε το LG G6 στην εικόνα του @evleaks.

LG G6 renders MWC 2017, Αυτό είναι το LG G6;

LG G6 renders MWC 2017, Αυτό είναι το LG G6;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Asos206

Πάρα πολύ καλό εξωτερικά..
Με μια καλή τιμή θα πάει καλά.

Fanis

Το ξαναλέω… Με περσινό επεξεργαστή πρέπει να έχει τιμή 599 για αρχή αλλιώς θα πάει ακλαφτο… Αν ξεκινήσει με αυτή την τιμή κ σε 3-4 μήνες πέσει στα 400 θα μοσχοπουλησει! Μ αρέσει δε λέω αλλά όχι στα 700-750…

barbie

Νομίζω θα κάνει μπαμ η LG φέτος…πανέμορφη συσκευή..

Γιώργος Κ.

Στο μαύρο χαρίζει πολύ περισσότερο από το άσπρο το οποίο το κάνει να φαίνεται πολύ φτηνό. Πράγματι αν θέλει να σταθεί απέναντι στο επερχόμενο s8 η τιμή του δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 600€. Το g5 ήταν, θα το ξαναπώ, από τις πιο παρεξηγημένες ναυαρχίδες της προηγούμενης χρονιάς. Πραγματικά ίσχυε αυτό που λέμε “τα έχει όλα και συμφέρει”

JohnWave

Από ότι είδα είναι στο ίδιο μέγεθος με των 5.3 ιντσών G5. Τα μικρά bezels πάνω και κάτω το ομορφαίνουν αν και δεν καταλαβαίνω γιατί άφησαν τόσο μεγάλα ( χρονιάς 2014-2015) τα πλαϊνά. H τιμή του όποια και να είναι πιστεύω θα πέσει γρήγορα και θα δικαιολογεί την αγορά του. O 821 προσωπικά δεν με απασχολεί. Αντίθετα με απασχολεί η ποιότητα της κάμερας όπως και στο P10 και στο S8. Τέλος περιμένω να δω τι σόι μαύρο θα βγάζει η οθόνη ( πόσο κοντά θα είναι στο απόλυτο των amoled ).Αν με ικανοποιήσει σε οθόνη+κάμερα θα το θέσω ως υποψήφιο προς αγορά όταν πέσει η τιμή του φυσικά. Μαύρο εννοείται.

Akis

Το περιμένω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.