LG G6: Render δείχνουν όμοιο design με LG G5

Οι πληροφορίες θέλουν την LG να κάνει την ανακοίνωση του LG G6 τον Φεβρουάριο και να το βγάλει στην αγορά Μάρτιο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι θέλει να ανταγωνιστεί ακόμη πιο στενά τη Samsung, που θα έρθει με το Galaxy S8.

Εκτός από την ημερομηνία ανακοίνωσης, το ακόμη πιο σημαντικό είναι τι θα έχει μέσα και πως θα μοιάζει εξωτερικά το LG G6.

Σήμερα κυκλοφόρησαν κάποια renders από τον @ShaiMizrachi, τα οποία δείχνουν το αναμενόμενο design του LG G6. Μπορούμε να παρατηρήσουμε ομοιότητα με το LG G5. Ένα χαρακτηριστικό είναι η διπλή κάμερα στην πλάτη και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων από κάτω. Το ερώτημα είναι αν η LG θα κρατήσει το modular design, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το LG G5 να πουλήσει. Δυστυχώς, από τα παρακάτω σχέδια δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν θα διατηρηθεί ο αρθρωτός σχεδιασμός.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG G6 είναι πιθανό να φορά οθόνη 5.3 ή 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 821 ή 835 και μνήμη RAM 6GB. Στο LG G5 είχε τοποθετηθεί μπαταρία 2800mAh αποσπώμενη, χάρη στο modular design. Αν αφαιρεθεί το αρθρωτός σχεδιασμός, δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την αποσπώμενη μπαταρία.

Ο @ShaiMizrachi στο παρελθόν έχει πέσει μέσα με renders για LG και Samsung smartphones, αλλά πάντα κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις, αφού η LG δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

lg g6 render, LG G6: Render δείχνουν όμοιο design με LG G5

lg g6 render, LG G6: Render δείχνουν όμοιο design με LG G5

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Lg και μία φορά το μήνα καφε στο μαπα service της.

Κρίμα αλλά όσο καλό και να ναι δε την εμπιστεύομαι

Σίγουρα πάντως έπρεπε να αλλάξει το σχέδιο του g5 εφόσον δε τράβηξε, κάτι που φυσικά δεν έκανε, γιατί είναι η εταιρεία της καταστροφής

george thom

εχω lg g4 το πηρα σε τιμη 340 ευρω και ειναι τελειο ειχα διαφορεσ ναυαρχιδες το lg ομω σε θεμα χειρισμου οπισθιο κουμπι ταχυτητα φορτομα εφαρμογων χωρις κοληματα μου επεσε 3 φορες
κανενα προβλημα ειναι πυραυλος θα παρω το lg g6

Apostolos

Από τα LG έχω καλή εμπειρία, g2, g4 (πολύ καλό αλλά απαράδεκτη μπαταρία)
Τώρα καλό το s7 που έχω αλλά θα ήθελα να δω ένα g6 αδιάβροχο με καλή μπαταρία.

NtinosMD

Αυξησανε το παχος μισο χιλιοστο απο το πενταρι. Χμμμμ ισως πιο ενισχυμενη μπαταρια για να μην εκρυγνεται; Αν η οθονη με τα μαυρα borders που θυμιζουν κινεζιες θα παραμεινουν και αυτο το ηλιθιο χρωματικο design πανω απο την οθονη μαυρο γυαλι κ απο κατω οπου βρισκεται το καπακι να ει αι γκρι-μεταλ θα κερδισει αναμβισβητητα παλι το πρωτο βραβειο ασχημης ναυαρχιδας για το 2017.

Dim46

Απο LG αλλο τίποτα είχα το LG g μέτριο 😞😞😞σε όλα …to LG g2 σούπερ κινητό 😍😍😍to flex 2 Για κλάμα δεν Μου βγήκε καλό σε μένα δύο φορές στην procordia👿😈😡😰😭😭και τώρα το G5 +ταχύτατα Εφαρμογές+αστραπιαίο δακτυλικό αποτύπωμα+📷 κάμερα +οθόνη …ηχείο 7 στα 10 .κ μπαταρία μέτρια..το πήρα 370 € πριν 3 μήνες…θα ήθελα την οθόνη στις 5.5 η 5.7αυτά κ Χρόνια πολλά

vasilist

Θα συμφωνίσω με τον Dim46 εντελώς αντικειμενικά το G5 είναι ότι καλύτερο και πιο γρήγορο έχω πιάσει στα χέρια μου, έδωσα και το s7 μετά απο μια εβδομάδα τεστ και χρήση και των 2.

GS

Δηλαδή θα είναι ίδιο το G5.Θα μοιάσει επικίνδυνα στο μήλο που έχεις copy paste για ναυαρχίδες και γίνονται χειρότερα με τον καιρό.Κρίμα.

Νικος

Αν και το g5 δεν ειχε επιτυχια στις πωλήσεις του είναι η καλυτερη ναυαρχιδα για το 2016 με μονο μειονεκτημα τη μετρια μπαταρια του.Τωρα για το g6 αν θελει να ανταγωνιστει ισαξια το s8 πρεπει να γινει αδιαβροχο, η οθονη να είναι στις 5.5 ιντσες,η μπαταρια γυρω στα 3.500 μιλιαμπερ για αυτονομια,ram 6gb και μνημη rom 64 kai 128gb.

apostolos

Αδιάβροχο, καλή μπαταρία μικρά μπεζελς, απλά πράγματα , τόσα λεφτά δίνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.