Αντέχει στις γρατζουνιές η πλάτη του LG G6; [video]

To LG G6 είναι εδώ και λίγες μέρες επίσημο και τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην MWC 2017. Η φετινή ναυαρχίδα δεν έχει πλέον modular design ή πλάτη από δέρμα, αλλά μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε πιο mainstream.

Η LG ακολουθεί την τάση και λανσάρει το LG G6 από μέταλλο και γυαλί. Το ερώτημα είναι πόσο εύκολα μπορεί να αντέξει το κινητό στις γρατζουνιές;

Όπως γίνεται κάθε φορά που κυκλοφορεί μια νέα ναυαρχίδα, θα δούμε όλα τα σχετικά βασανιστήρια, αλλά τώρα παίρνουμε μια πρώτη γεύση. Κάποιος έχει στα χέρια του το LG G6 και αποφάσισε να βάλει την πλάτη του να αναμετρηθεί με ένα μαχαίρι. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι είναι αρκετά ανθεκτική.

Στην γυάλινη πλάτη του LG G6 υπάρχει επικάλυψη από Gorilla Glass 5 και η κάμερα έχει αναφερθεί ότι έχει Gorilla Glass 4. Για την οθόνη, οι πληροφορίες λένε ότι χρησιμοποιεί Gorilla Glass 3, καθώς η LG ήθελε να είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτή.

Το LG G6 διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών 1440x2880p (Quad HD+) με υποστήριξη Dolby Vision/HDR 10, 2:1 aspect ratio. Επιπλέον, έχουμε αναλογία οθόνης-συσκευής στο 78% Φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, διπλή κάμερα 13 και 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 3300mAh. Η μνήμη RAM είναι 4GB, η ενσωματωμένη μνήμη 32/64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Τρέχει Android 7.1 Nougat με νέο LG UI και έχει αντοχή σε νερό και σκόνη χάρη στην πιστοποίηση IP68.

Δείτε το video:

lg g6 scratch test, Αντέχει στις γρατζουνιές η πλάτη του LG G6; [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανος

αρχισανε τις βλακειες

Panoslast

Βάλανε πουθενά αλλού gorilla glass?

barbie

Μακράν το πιο όμορφο κινητό για φέτος….και μια χαρά χαρακτηριστικά έχει…

JohnWave

Αυτή η τακτική της LG να βάζει πολύ λεπτό τζάμι στην οθόνη δεν με βρίσκει σύμφωνο. Όσο για την πίσω πλευρά μια χαρά φαίνεται να ανταπεξέρχεται. Προσωπικά θα περιμένω να γίνουν αναλυτικά reviews από πολλά sites για να εκφέρω γνώμη για τη συσκευή. Πιο πολύ θέλω να δω ποιότητα οθόνης ( απόδοση μαύρου κυρίως) και κάμερα ( με ενοχλεί αρχικά που έφυγε από την αναλογία 16:9).

Panos

Απατο θα πάει.ρε παει καλα η lg.δεν εχει βγάλει μια επισημη ανακοίνωση για nougat και θελει υποστήριξη να παρουμε τα κινητα της?!! Αμ δεν σφαξανε πλεον!

mageironi

Που ειναι το power button οεο;;;

Γιωργοςmclaren

Από πίσω ο αισθητήρας πατιέται και είναι και power button

vaggos

oμορφη συσκευή επιτέλους απο lg, ο ανταγωνιστης του S8 για φέτος δείχνει

Demis

αντοχή στο bootloop και ir?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.