LG G6: Η νοημοσύνη του δεν θα είναι “τεχνητή”

Εκτός από τα trend όπως η διπλή κάμερα, η αντοχή στο νερό και η ασύρματη φόρτιση, μια άλλη τάση που ακολουθούν οι κατασκευαστές είναι η ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης στα smartphones που κυκλοφορούν.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να φέρει AI software, που θα έρθει με τη μορφή της ψηφιακής βοηθού Bixby, τα Pixel smartphones έχουν Google Assistant και πάει λέγοντας.

Η LG δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χορό. Μέσα από νέο teaser για το επερχόμενο LG G6 γράφει “Less artificial. More intelligence. The next generation smartphone, brought to you first by LG”. Υπόσχεται λιγότερο “τεχνητή” περισσότερη “νοημοσύνη” στο επόμενης γενιάς smartphone. Στο ίδιο teaser υπενθυμίζεται ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει 26 Φεβρουαρίου.

Προηγούμενες πληροφορίες έχουν πει ότι το LG G6 θα είναι το πρώτο smartphone που θα έχει υποστήριξη για Google Assistant. Δεν είναι ξεκάθαρο όμως αν το teaser αναφέρεται σε αυτό, ή κάτι νέο.

Εκτός από τεχνητή νοημοσύνη, το LG G6 αναμένεται με QHD οθόνη, επεξεργαστή Snapdragon 821, μη αρθρωτό design, αντοχή στο νερό, διπλή κάμερα και πολύ λεπτά bezel.

lg g6 teaser, LG G6: Η νοημοσύνη του δεν θα είναι “τεχνητή”

lg g6 teaser, LG G6: Η νοημοσύνη του δεν θα είναι “τεχνητή”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

OK, θα το δούμε…

Πληροφοριακά: το G6 αυτή τη στιγμή υπάρχει στη Κρήτη, (λογικά) το έχουν φέρει στο παγκόσμιο συνέδριο της LG που θα πραγματοποιηθεί από βδομάδα… 😉

Gvirginia

@Manolis

Εξακριβωμένο? Γιατί μου φαίνεται περίεργο να το έχουν σε έκθεση πριν την επίσημη ανακοίνωσή του.
Χάνεται όλη η δουλειά της παρουσίασης στη MWC..

Manolis

@Gvirginia είμαι σίγουρος ότι δε θα το δείξουν στο κοινό (έτσι κι αλλιώς το συνέδριο είναι μόνο της LG), αλλά θα το κουβεντιάσουν κεκλεισμένων των θυρών… 😉

Δημητρης

@Manolis περα απο τις κεντρικες εγκαταστασεις τις LG δεν υπαρχει πουθενα αλλου το κινητο…πληροφοριακα στο λεω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.