Το LG G6 θα αντέχει στο νερό [teaser video]

Το LG G6 μαζί με το Samsung Galaxy S8 είναι δυο από τις συσκευές που απασχολούν αρκετά. Πρόκειται για τις ναυαρχίδες του πρώτου εξαμήνου και όπως είναι αναμενόμενο το ενδιαφέρον έχει στραφεί προς τα εκεί. Στην περίπτωση της LG δεν έχουμε μόνο τα leaks, αλλά και η ίδια μέσα από teasers μας δίνει διάφορα hints για τα χαρακτηριστικά.

Μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, η LG Mobile ανέβασε ένα video από το οποίο επιβεβαιώνεται ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του LG G6, το οποίο είναι η αντοχή στο νερό. Δεν αναφέρεται πόση θα είναι η αντοχή του στο νερό και τι πιστοποίηση θα έχει, αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε τουλάχιστον IPx7, όπως το iPhone 7. H πιστοποίηση του Samsung Galaxy S7 είναι IP68.

Αρχικά η LG ανέβασε το video με τίτλο “G6: Water Resistance”, αλλά στη συνέχεια το άλλαξε σε “”G6: Pool”.

Δείτε το video:

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του LG G6 θα γίνουν στις 26 Φεβρουαρίου σε press event στο πλαίσιο της IFA 2017, όπου θα βρεθεί και το Techblog.

Πέρα από την αντοχή σε νερό, αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών FullVision ανάλυσης 1440×2880 pixels, διπλή κάμερα στην πλάτη και Android 7 Nougat με LG UX 6.0. Σε αντίθεση με το περσινό LG G5, δεν θα έχει modular design, αλλά θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, μπαταρία 3200mAh (μη αποσπώμενη).

lg g6 water resistance, Το LG G6 θα αντέχει στο νερό [teaser video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Το θέμα είναι να αντέχει κανονικά και όχι να μας λένε στην πορεία ότι δεν πρέπει να κολυμπάς με αυτό κλπ !!!

Παπαροκας tiamat

Περιμενε την Samsung και την apple και αργησε πολυ

Στις αηδιες τυπου friends η βασιλω ομως πρώτη !!

Γιάννης

Κάποτε λέγαμε μεγάλα τα κινητά με 5 ίντσες οθόνη, μετά λέγαμε μεγάλα αυτά με τις 5.5, τώρα με 5.7 και 5.8 η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει τελείως. Επίσης η μπαταρία του LG G6 στα 3200 mAh και με ανάλυση οθόνης 1440 x 2880 pixels, τι αυτονομία θα έχει?

Εν μέρει πεταμένα λεφτά μου κάνει η φάση.

Πάνος

Αδιαβροχοποίηση ίσον μη αφαιρούμενη μπαταρία. Επομένως ό,τι τυχόν πλεονέκτημα θα είχε έναντι των άλλων ναυαρχίδων, το έχασε.
Bye bye LG, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, τουτέστιν εταιρείες με αδιάβροχα κινητά που έχουν παράδοση στην καλή αυτονομία. Πού πα ρε καραμήτρο με 3200άρα μπαταρία με τέτοια ανάλυση. Στο G4 έχω πάντα μια δεύτερη μαζί μου. Με μη αφαιρούμενη σημαίνει ότι ή θα κουβαλάς power bank ή θα φορτίζεις κάθε τόσο, και μάλιστα με γρήγορη φόρτιση, οπότε με τέτοια ταλαιπωρία, σε ένα χρόνο το πολύ, adios amigos, η μπαταρία θα τα έχει φτύσει, και θα τρέχεις στο σέρβις να σου βάλουν καινούργια, άρα η συσκευή θα ανοίξει και πλέον μετά το ξαναμοντάρισμά της δεν ξέρεις αν και κατά πόσον μπορείς να τη βασιστείς ως αδιάβροχη. Άρα χάνεις ένα χαρακτηριστικό το οποίο πλήρωσες. Η πιο μεγάλη βλακεία που έχουν επινοήσει κατ’ εμέ είναι η αδιαβροχοποίηση. Φτιάχνουν ερμητικά κλειστές συσκευές, με πακτωμένα τα ηλεκτρονικά τους όσο δεν πάει, μην έχοντας λύσει ακόμα βασικά θέματα όπως η αυτονομία. Κι αυτό ισχύει λίγο-πολύ για όλες τις εταιρείες.

Ιωάννης jb

Πόσο μπροστά η Sony ρε φίλε!!!
Η πρώτη που προώθησε την αδιαβροχοποίηση σε ακριβές συσκευές κ όχι μόνο…
Επρεπε να φτάσει το g6 για να βάλει η lg αντοχή στο νερό!!
Τραγικό..

bezilys

Μεγάλη βλακεια να βγάλει την αποσπομενη μπαταρία,ήταν το μόνο χαρακτηριστικο που την ξεχωριζε από τις άλλες γνωστές μάρκες.αδιαβροχοποιση την πρόλαβαν άλλη η Sony εδω και 4 χρόνια γιαυτό και η Sony είναι πολύ μπροστά από τους άλλους!!!και η Samsung πρόσφατα έβαλε αδιαβροχοποιηση το s5 δεν το μετράω γτ η αδιαβροχοποιηση του ήταν για κλάματα!

Φωτης

Ιωαννη μαζι σου @ αλλα το S7 για παραδειγμα δεν χρειαζεται να καλυψεις τρυπες οπως τα SONY..Ειναι αδιαβροχο οπως ειναι..

Πάνος

@Φώτης:
Έχεις χάσει επεισόδια. Πλέον οι νέες γενιές αδιάβροχων Sony καλύπτουν μόνο τη SIM και την κάρτα μνήμης, όπως ακριβώς και τα Samsung. Η θύρα USB και η θύρα ακουστικών είναι ακάλυπτες και τα κινητά παραμένουν κανονικά αδιάβροχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.