Smartphones

LG G6: Μέχρι τον Ιούνιο θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo

Το LG G6 θα κλείσει σύντομα έναν χρόνο ζωής στην αγορά και παρόλο που δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες του κατασκευαστή του, βρίσκεται κανονικά στα πλάνα αναβάθμισης για το Android 8 Oreo.

Μπορεί πριν μερικές εβδομάδες ένας εκπρόσωπος της LG να δήλωσε πως η εταιρεία θα διαθέσει το Oreo στο G6 μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, φαίνεται όμως πως δυστυχώς αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον όσον αφορά την Ευρώπη. Σύμφωνα με την Ιταλική αντιπροσωπεία του Κορεάτη κολοσσού, η αναβάθμιση της όγδοης κύριας Android έκδοσης θα έχει διατεθεί στους καταναλωτές μέχρι τον Ιούνιο. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι G6 smartphones ενδέχεται να περιμένουν αρκετό καιρό μέχρι να δουν τις συσκευές τους να λαβαίνουν την ενημέρωση. Να σημειωθεί ξανά πως το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αφορά την Ευρωπαϊκή αγορά.

Το θετικό είναι πως, αργά ή γρήγορα, η έκτη ναυαρχίδα της high-end σειράς “G” θα μεταπηδήσει στο Android 8 Oreo. Απλώς είναι θέμα χρόνου το πότε θα γίνει αυτό. Ας ελπίσουμε πως η LG θα επισπεύσει τις διαδικασίες και θα αποστείλει την ενημέρωση το συντομότερο δυνατό, σχεδόν σίγουρα πάντως μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2018 10:45

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.