Με μπαταρία 3200mAh το LG G6 – Μη αποσπώμενη λόγω αντοχής σε νερό

H LG αλλάζει την στρατηγική της φέτος όσον αφορά στη ναυαρχίδα. Σε αντίθεση με το LG G5, το LG G6 θα έχει πιο “συμβατικό” design αντί για modular, ενώ η μπαταρία γίνεται πλέον μη αποσπώμενη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα και συγκεκριμένα από τοπικό πάροχο, το LG G6 θα έχει μπαταρία 3200mAh. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατά 400mAh από τον προκάτοχο LG G5. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε δοκιμές που έγιναν σε “standard Internet” η μπαταρία κατάφερε να δώσει διάρκεια 12 ωρών.

Όσο για το γεγονός ότι φέτος θα δούμε ναυαρχίδα χωρίς να είναι αποσπώμενη, η πηγή αναφέρει ότι η LG αυτή τη φορά αποφάσισε να την “θυσιάσει” για χάρη της αντοχής στο νερό και τη σκόνη.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που ακούμε για πρώτη φορά είναι το LG G6 Smart Doctor app, μια εφαρμογή που κάνει “διάγνωση” διάφορων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στη συσκευή και προτείνει λύσεις.

Τέλος, το LG G6 αναμένεται να ανακοινωθεί 26 Φεβρουαρίου στην MWC 2017 με οθόνη 5.7 ιντσών 9:18 LCD ανάλυσης QHD+ (1440×2880 pixels), Snapdragon 821, Google Assistant, ανανεωμένο Quad DAC για καλύτερη ποιότητα ήχου, σκάνερ ίριδας και διπλή κάμερα στην πλάτη.

lg g6 battery, Με μπαταρία 3200mAh το LG G6 – Μη αποσπώμενη λόγω αντοχής σε νερό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Λετε να κανει την εκπληξη;

Παπαροκας tiamat

To smartdoctor δηλαδη θα σου λεει “επαθες bootloop τρεχα service !”με τη καθε επανεκκίνηση που θα βαραει !?

bezilys

Κατά την δικιά μου γνώμη πιστεύω πως η LG δεν έπρεπε να βγάλει την αποσπομενη όχι μπαταρία και να βάλει αδιαβροχοπιοιση επειδή την πρόλαβαν άλλη και κάποιος που θέλει αδιάβροχο κινητό θα κοιτάξει να πάρει sony που είναι χρόνια σε αυτό πάρα την LG που μπαίνει τώρα…

Παπαροκας tiamat

Tωρα μολις παρατηρησα το reliable που γραφει η οθονη!!!!!
Ωρε χαχαχα μας τρολλαρουνε τούτοι!!!!!!.🐰🐰🐰🐰😂

rizo

@bezilys
Σε αυτό που λές δεν έχεις άδικο, αλλά αυτό που μετράει πιο πολύ είναι οτι “αντέχει στο νερό” γενικά.
Και θα σου πω μια διαπίστωση που έχω κάνει εγω. Εγω έχω το Ζ3 και ο ξαδερφός μου το Ζ5. Το βάζαμε στην θάλασσα και η αφή έπιανε μια χαρά. Δηλαδή τραβούσαμε βίντεο και γενικά το ξεκινούσαμε ή το σταματούσαμε μέσα στο νερό. Το S7 τώρα (το πρώτο αδιάβροχο της Samsung) που δοκίμασα με έναν φίλο μόλις το έβαλα μέσα στην θάλασσα η οθόνη άλλαζε παράθυρα και άνοιγε εφαρμογές μόνη της. Και γενικά δεν ακουγε σε ότι και να πατούσα. Σαν να βραχυκύλωνε ένα πράγμα. Μόνο όταν το έβγαζα απο την θάλασσα έπιανε. Δεν το λές και κακό μιάς και είναι “extra”, αλλά δεν με άφηνε τελικά να βγάλω βίντεο που ήθελα…
Παίζει ρόλο και η εμπηρία σε αυτά τελικά.

Βασίλης

μακάρη να κάνει την έκπληξη με 2 μοντελα και η άλλη έκδοση η σε αυτό η στο LG V30 αποσπωμενη μπαταρια όπως το LG V20 Snapdragon 835 8GB RAM η HUAWEI ΜΕ ΤΟ P10 είναι πιο εξυπνη ολλες τις προδιαγραφες που ειχε το lg v20 στο lg v30 μακαρη η LG εχει τελεια εξυπνα κινητα τηλεφωνα με ελαφρυ ui

ntou_apo_pantou

ρε συ Βασιλη, τελεια δεν εχει πληκτρολογιο σου;; μονο για σενα τα γραφεις;;

Paul

Φιλε Βασιλη με το συμπαθειο αλλα μας πέθανες

Μάκης

Ρε παιδιά! ( Paul – ntou_apo_pantou ) επικεντρωθείτε στα της είδησης για το LG G6, και μην κρίνετε αρνητικά το παλικάρι.
Υ.Γ Ο σεβασμός είναι η μεγαλύτερη αρετή που έχουμε ως ανθρωπότητα! Απλά χρησιμοποιήστε την.

alxgiann

Κάτω τα χέρια από τον Βασίλη, βετεράνος αγωνιστής με τα xρώματα της LG. Από τις εποχές του θρυλικού G2 μας προσφέρει απλόχερα τις προβλέψεις και τις απόψεις του για τον κορεάτικο κολοσσό.

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι εδώ μέσα.. 😉

Πάνος

Α μας ρε συ LG με τις μόδας των αλλονών. Είχες που είχες τα δικά σου θέματα, σ’ όλα αυτά θα προσθέσεις και την αναξιόπιστη αδιαβροχοποίηση, που σίγουρα θα έχει η πρώτη υλοποίηση. Άσε που 3200άρα μπαταρία με τέτοια οθόνη δε θα φτάνει ούτε για μισή μέρα. Πάει περίπατο το συγκριτικό πλεονέκτημα του να κουβαλάς δεύτερη μπαταρία αν χρειάζεσαι παραπάνω αντινομία. Να μας λείπει. Αν θέλουμε αδιάβροχο, υπάρχουν τα πολύ πιο αξιόπιστα σ’ αυτό τον τομέα Sony.

Παπαροκας tiamat

Alxgiann εισαι και συ ηδη μυθος!!! Μπηκες στο πάνθεον των φανατικών του βασιλη!

@στυλιανος βασιλης keep it up mate!!!!!!

Γιώργος Κ.

@rizo μου κάνει εντύπωση αυτό που λες με το Ζ3 γιατί όταν το είχα κι εγώ ποτέ δεν ανταποκρινοταν όταν το έβαζα στο νερό. Το είχα βάλει και σε θάλασσα και σε ποτάμι και όχι μόνο δεν τραβουσε φώτο αλλά δεν πατουσε καν η οθόνη. Να ήταν ελαττωματικο? Τι να πω

rizo

Φίλε Γιώργο μάλλον κάτι θα είχε. Ειδικά σε γλυκό νερό δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στην θάλασσα μπορεί να χρειαζόταν (στο Ζ3) να πατήσω 2η φορά για να πιάσει αλλά μέχρι εκεί..

Δημητρης

@Παπαροκας το μονο που βλεπω οτι κανεις ειναι να κραζεις την LG…πηγαινε πεσε για υπνο..δεν θελω να πω τιποτε αλλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.