LG G6: Πληροφορίες για αντοχή σε νερό και ασύρματη φόρτιση

Η νέα χρονιά πλησιάζει και στην πλειοψηφία τους οι κατασκευαστές ετοιμάζουν τις νέες ναυαρχίδες. Αυτό που έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον είναι το Samsung Galaxy S8, λόγω και της απόσυρσης του Note 7, όμως και η LG θα παρουσιάσει το LG G6.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα, το LG G6 όχι μόνο θα είναι αδιάβροχο, αλλά θα έχει και τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Τα δυο αυτά χαρακτηριστικά τα είδαμε στα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge. Όσο για την αντοχή στο νερό, ακόμη και η Apple έκανε αδιάβροχα τα iPhone 7, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια βήματα. Επομένως, δεν φαίνεται απίθανο και η LG να κάνει την ναυαρχίδα της αδιάβροχη.

Στο LG G6 αναμένεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με το LG G5. Η εταιρεία φημολογείται ότι δεν θα κρατήσει το modular design του G5 μιας και οι πωλήσεις δεν ήταν αυτές που ήθελε.

Όσο για την αποσπώμενη μπαταρία, η LG σε αντίθεση με τη Samsung (και άλλους), αποφασίζει να την κρατά, αλλά δεν γνωρίζουμε τι θα κάνει με το LG G6. Λογικά για να είναι αδιάβροχο το κινητό, η μπαταρία θα πρέπει να είναι μη αποσπώμενη. Ωστόσο, πρόσφατες πληροφορίες έλεγαν ότι θα διατηρήσει την modular μπαταρία του LG G5.

Η Samsung όταν αποφάσισε να μπει στο club των unibody design δέχτηκε αρκετά έντονη κριτική από τους fans, αλλά πλέον έχουν μάθει να ζουν με αυτό. Κάτι ανάλογο, μπορεί να γίνει και με την LG αν η μπαταρία πάψει να είναι αποσπώμενη.

lg g6 wireless charging, LG G6: Πληροφορίες για αντοχή σε νερό και ασύρματη φόρτιση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Αντέ καιρός ήταν….

lneam

Το Samsung S5 ειναι αδιαβροχο με αποσπωμενη μπαταρια απο τον χρηστη και οι υποδοχες καρτων sim, sdcard ειναι εσωτερικα της συσκευης.

Vasilist

Άρα ευτυχώς που πήρα το G5 άντε να βρω τηλέφωνο με αποσπώμενη μπαταρία και ir blaster στο μέλλον.
Α και κάρτα sd.

Ιωάννης jb

Vasilist.. Η αποσπώμενη μπαταρία δε μου έχει λείψει!!! 3 συσκευές με μη αφαιρούμενη μπαταρία έχω, πρόβλημα δεν συνάντησα ούτε για αστείο!!!
Άσε που όσο θυμάμαι τους τριγμούς από τα πίσω καπάκια στα κινητά προ 5ετιας κ βάλε λέω… Πόσο κόλλημα μπορεί να έχουν κάποιοι με κάτι τέτοιο, χωρίς ιδιαίτερο κιόλας λόγο!!!
Επί του θέματος… Άκουσα κ κάτι σωστό από την lg, άργησε παααρα πολύ!!!
Με τις ηλιθιότητες τύπου βάλε από πίσω τα κουμπιά, βάλε αφαιρούμενα modules κ βάλε τραγικό design μαζί με τραγικά άσχημη διπλή κάμερα..
Αγανακτισαμε μαζί τις!!

Δημήτρης

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά ειδικά για τα πίσω κουμπιά, εμένα με έχουν βολέψει αφάνταστα, κάνουν το κινητό να ξεχωρίζει λίγο από το σωρό, και δεν θα ήθελα να τα αποχωριστώ (ευτυχής κάτοχος LG G2…)

Vasilist

@Ιωάννης Αν δεν την χρησιμοποιείς γιατί να σου λείψει? Από την άλλη εγώ που το χρησιμοποιώ για να δω πραγματικά πόσο wi fi σήμα πιάνουν τα τηλέφωνα όταν στήνω δίκτυα οι 4 ώρες sot δεν μου φτάνουν και με μια αλλαγή πάω στις 8 ώρες sot.Άσε που αν το κρατήσεις πάνω από 1.5 χρόνια με μια αλλαγή μπαταρίας ανανεώνεις την ζωή του με αγορά νέας, είναι θέμα χρήσης και επιλογής παρά αν χρειάζεται η όχι.
Για το modular θα συμφωνήσω αν και ότι extra καλο είναι το modular ποτέ δεν το υπολόγισα γιατί το θεωρώ gimmick με την σημερινή υλοποίηση, άντε να έβγαινε modular μπαταρία στα 5000 mah.

aptalikos

Ακόμα και στο άρθρο για το LG G6 έχουμε αναφορά για το Note7. Βλέπω νοικοκυρά να πηγαίνει στο Κωτσόβολο για πλυντήριο Samsung και να της λένε για το Note 7.

Κill Bill

@ Ιωάννης jb

oταν θα πας ν αλλαξεις μπαταρια και δώσεις ενα 50αρικο τότε θα σου λείψει…….

RODIFIRE

έλεος με την μη αποσπομενη μπαταρια!
εμεις τι θα κανουμε δηλαδη?
παντα περνω τουλαχιστον μια 2η μπαταρια και την φορτίζω ξεχωριστα για να εχω παντα μπαταρια και να αποφευγω τα καλωδια φορτισεις η power bank δηλαδη ολοι πρεπει να εχουμε ενσωματωμένη μπαταρια ειναι κριμα :/ δεν με ενδιαφερη να κρινω οσοι βολευτικαν η τους αρεσει με κολλημενη μπαταρια ξενερωνω για το επομενο κινητο μου….

Demis

@Κill Bill πλεον πανω απο 2 χρονια δεν κραταει κανεις το κινιτο ετσι το προβλιμα ειναι μονο για λιγους η αλλαγη μπαταριας

RODIFIRE

@ Ιωάννης jb εντάξει η βλακείες της ημέρας ακουστήκαν σήμερα
φίλε όπως κανένας δεν σου είπε ότι είσαι κολλημένος με την νέα μόδα έτσι και εσύ να καταλαβαίνεις της ανάγκες μας
επειδή εγώ χρησιμοποιηω το κινητό μου και κύριος όταν σερφαρω ή παίζω παιχνίδια το κινητό τρώει μπαταριά όπως όλα μέσα στην μέρα θέλει φορτισμα οποίο δηποτε κινητό (ισως ακομα και αυτα με 4000Mah) μετα απο μια καλη χρηση εκει αντι να καθεσαι να εισαι με καλωδια ή να αφηνεις προσωρινά το κινητο αλλαζεις απλα μπαταρια
τωρα εσυ που δεν ασχολησε καθολου με το κινητο σου λογικο αλλα απορω γιατι να παρεις καλο κινητο
και δεν υπαρχει κανενα κινητο απο της μεγαλες εταιρειες που να μην εχει αναγκη απο μπαταρια ουτε iphone ουτε samsung ουτε κανενα
απορω με το κολλημα που εφαγες ρε φιλε και δεν θες να παραδεχτεις οτι χανει καπου το κινητο
τεσπα πολλα ειπα για εναν ανθρωπο που φαινεται οτι εχει κολλημα 😛

Ιωάννης jb

RODIFIRE.. Πιο χαζό λόγο για να έχει αποσπώμενη μπαταρία ένα κινητό δεν θα μπορούσε να μου πει εύκολα κάποιος!!
Ξέρεις υπάρχουν κ κάτι πραγματακια που λέγονται power banks…
Ξέρεις ανιδεε εξυπνακια ένα τέτοιο ακόμα κ επώνυμο, κοστίζει λιγότερο από μία δεύτερη μπαταρία συν του ότι δεν σε αναγκάζει να κλεινεις το smart σου…

RODIFIRE

@ Ιωάννης jb δεν σαρεσει να σου μιλανε οπως μιλας βλεπω αλλα δεν σε πειραζει οταν μιλας ετσι δεν ηξερα οτι υπαρχουν ασυρματα power banks γιατι εγω μεχριστιγμης αλλαζα μπαταρια για να αποφυγω καλωδια αργη φορτηση (κανα ωρα +) και ετσι αν οπως λες εχεις ασυρματο power bank που να εχει μεγαλα Mah και φθηνοτερο απο 20 με 40 ευρω που μπορεις να βρεις ενα καπετο φορτησεις lg g5 ή 20 και κατω μια μπαταρια μονη της τοτε θα το δωκιμασω αλλα και παλι το να αλλαζεις μπαταρια δεν το φτανει και να σου πω και κατι το οτι το βρισκει το δικο σου μυαλο χαζο δεν σημαινει οτι ειναι ασε που οταν ειναι πρακτικο και μεσα σε δευτερολεπτα φτανεις σε 100% δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει που ειναι χαζο επισης αν οντως εισαι με φορτισεις και power banks δεν καταλαβαινω γιατι εισαι κολλημενος (προβατο? τι να πω) και λες οτι δεν σου ελειψε κιολας αντε και οταν πας στο περιπτερο ή σουπερ μαρκετ να κανεις πρωτα τον κυκλο της γειτονιας σου/ πολης σου γιατι ειναι χαζο να σε βολεψει να πας αμεσως καθομαι και ασχολουμε λες και μπορουμε να ακουσουμε τιποτα λογικο απο κολλημενους που τρωγονται γιατι εμεις γουσταρουμε… Συνέχεια »

RODIFIRE

και ποιο ειναι το προβλημα να κλεινεις το smartphone σου? χαχαχαχα ο θεεεεεε μου χαχαχα
και κατσε να θερμενετε το κινητο σου απο την φορτηση χαχαχαχα ποπο κολλλλληηηηημμμαααα μπεεεεε
χαχαχα δεν το ειδα με την πρωτη χαχαχα ποσο μου εφτιαξες την μερα κακομυρη μου ελα πες κιαλλα χαχαχαχα

Ιωάννης jb

Αφού οι απαντήσεις μου σου φτιάχνουν τη μέρα πάρε άλλη μία…
Πρώτος πετάχτηκες κ είπες βλακείες τα λεγόμενα μου στο πρώτο σχόλιο..
Σου λέω ότι έχεις μείνει στην εποχή του νοε!!!

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοια πράγματα!!!
Οι συσκευές με την χειρότερη μπαταρία τα iphone, κάνουν τρελές πωλήσεις κ όλα αυτά γιατί ένα τόσο μεγάλο αρνητικό, είναι εύκολο με ένα τόσο δα μικρό πραγματακι (power bank) να εξαλειφθεί…

Που να δεις κ εγώ τι γέλια ρίχνω με σένα!!!
Είναι πολύ πιο βολικό… εύκολο, οικονομικό κ γρήγορο δοκίμασε το κ μετά στείλε μ ευχαριστήρια καρτουλα!!!

RODIFIRE

φαινεσαι ποσο δεν τα πιστευεις οσα λες με τον τροπο που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις οτι λεω
εχω power bank 12000mah ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ και θερμενη το κινητο και αργη να το φορτηση
τωρα το παραδειγμα με το Iphone ηταν παιδικο ξανα τεσπα
αν εσυ δεν θες να καταλαβεις οτι εμενα με βολευει τσακ τσακ να παω 100% απο οτι να περιμενω αν φορτισει με τα power bank πραγματικα δεν θα πω τιποτα αλλο στο κατω κατω 1 + 1 κανουν 2 δεν μπορω να το αλλαξω αν εσυ δεν καταλαβαινεις
πες με εξωγήινο αλλα βλεπω τεραστια ευκολια και δεν μαρεσει να θερμενετε το κινητο μου και να μπλεκο με καλωδια
τεσπα
επισης δεν εχει καμια σχεση αν ο κομσος εχει power bank με το οτι ειναι πιο βολικο να αλλαζεις μπαταρια
δηλαδη τι ηθελες να κανουν οχι εχουν ενσωματομενη μπαταρια? χαχαχα τεσπα
ασε με εμενα να πεδευομαι με το να βγαζω την μπαταρια και κατσε εσυ σκεψου οτι :
” Πόσο κόλλημα μπορεί να έχουν κάποιοι με κάτι τέτοιο, χωρίς ιδιαίτερο κιόλας λόγο!!! ” και πες οτι εγω μιλαω χαζα πρωτος τεσπα θα ερθω να δω και παρασταση σου καμια μερα

Ιωάννης jb

RODIFIRE.. Με έχεις βγάλει από τα ρούχα μου!!
Πριν δεν ηξερες τι είναι το power bank κ τώρα απέκτησες κιόλας?? Κ μάλιστα δε σου κάνει δουλειά ε??

Αν δε μπορείς να καταλάβεις το πόσο σπάσιμο νεύρων είναι αυτό με τις 2 μπαταρίες τότε τι να πω μάλλον έχεις πρόβλημα..
Δλδ θα κάτσω εγώ να έχω φορτισμένες 100% 2 μπαταρίες…
Θα περιμένω 4 ώρες να γεμισουν, ενδιάμεσα θα πρέπει να κλείσω smart, να αλλάξω την γεμάτη με την άδεια, μετά θα βγω θα πάω έξω μόλις τελειώσει η μία κλείνω βάζω την γεμάτη, τελειώνει κ η δεύτερη, ή πρώτη δε γίνεται να φορτίζει διότι θα πρέπει να έχει κ κινητό το οποίο όμως θα λειτουργεί με την δεύτερη μπαταρία και??
Στο τέλος τις μέρας τι θα έχω πάλι??
2 άδειες μπαταρίες!!
Πάλι απ την αρχή!!

Μπράβο το κουράγιο σου!!!
Εγώ μόνο που τα σκέφτηκα αγανάκτησα!!!!

RODIFIRE

συγνωμη ρε φιλε αλλα πιστευες οτι δεν ξερω τι ειναι το power bank σοβαρα? οταν παιδακια γυμνασιου φωναζουν στα λεωφορεια σημαθητες (παιζοτας το γνωστες) για power bank και πιστευεις οτι εγω δεν θα ηξερα? οταν καποιος παρακολουθει site σαν και αυτο δεν γινεται να μην το ξερει εδω στο Public πας και τα βλεπεις στα λενε τεσπα αστο αυτο θα σου εξηγησω πως βολευομαι εγω να καταλαβεις με το battery kit της lg βαζω στο κουτακι του και το φορτιζω (που μπορεις να το εχεις και για power bank για αλλα κινητα αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει) εχω εκει φορτησμενη την μπαταρια την δευτερη και αν μεσα στην ημερα (καποιες φορες δεν το κανω τοσο χρηση οστε να τελειωσω την μπαταρια) μου φτασει 20 με 30 % τοτε κλεινω το κινητ ( ετσι κιαλιος το εκλεινα “συχνα” το κινητο θεωρω οτι θελει που και που ενα κλεισιμο να “ξεσκασει” ) αλλα τωρα βολευτικα και το κλεινω οταν αλλαζω μπαταρια και αφου εχω βαλει μεσα στο κινητο μου την 2η μπαταρια και το εχω 100% το κινητο μου βαζω αν ειμαι σπιτι την 1η μπαταρια για φορτησμα ή οταν παω σπιτι την βαζω τοτε και βαζω και το κινητο αν χρειαστει… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.