LG G7: Render το δείχνει με λεπτά bezels και διπλή κάμερα selfie

LG G7 render, LG G7: Render το δείχνει με λεπτά bezels και διπλή κάμερα selfie

Ένα render που ήρθε στη δημοσιότητα και λέγεται ότι ανήκει στο LG G7 δείχνει το επερχόμενο smartphone με λεπτά bezels και διπλή selfie κάμερα.

Στο render, το οποίο λέγεται ότι ανήκει στο LG G7 η οθόνη φαίνεται με λεπτά bezels και στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ στο πάνω μέρος φαίνονται δύο αισθητήρες για κάμερα. Το smartphone φαίνεται να έχει πλαίσιο κατασκευασμένο από μέταλλο. Στην αριστερή πλευρά του smartphone διακρίνονται τα πλήκτρα αύξησης και μείωσης της έντασης. Παρόλο που δεν φαίνεται η πίσω πλευρά, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες το θέλουν με γυάλινη πλάτη.

Οι υπόλοιπες πληροφορίες αναφέρουν ότι το LG G7 θα έρχεται με οθόνη αναλογίας 18:9, αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη καθώς και διπλή κάμερα (και στην πλάτη).

Στα υπόλοιπα, παρόλο που φήμες το ήθελαν με Snapdragon 835, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες λένε ότι θα κυκλοφορήσει με το Snapdragon 845. H RAM του αναμένεται στα 6GB και ο αποθηκευτικός του χώρος στα 64GB. Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι θα υποστηρίζει Quick Charge 4.0.

Τέλος, για λειτουργικό λέγεται ότι θα φορά το Android 8.0 Oreo. Η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί στο MWC 2018 στα τέλη Φεβρουαρίου, ή σε ξεχωριστή εκδήλωση λίγο αργότερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim C.

ανυπομονώ 😍

NtinosMD

Καμια αξιοπρεπεστατη μπαταρια θα χει να κοντραρει τις υπολοιπες ναυαρχιδες ?

George

Εγώ @NtinosMD την έχω βρει την λύση, το ξέρω οτι πολλοί θα κάνουν αρνητικά σχόλια, αλλά η Sony έχει τις καλύτερες μπαταρίες στα κινητά πιστεύω.

Κάτοχος Sony Xperia XZ1 Compact και δεν το αλλάζω με τίποτα.

αλεξανδρος κεντανιδης

@George τι αλλο θασουν George. Το δουλευεις και σα τοστιερα ;

ΚΝ

Καποιοι ζηλεύουν και μισούν τη Sony χωρις εμφανή λόγο χαχα…έχω και ενα Sony Ζ και μετα απο 4 χρόνια ειναι ακούραστο και κρατάει η μπαταρία του σχεδόν 2 μερες με καλη χρήση (οταν το ειχα πάρει ανετα 2 μερες). Θα το αλλάξω καποια στιγμη, γιατι απλά θα θελω κατι αλλο. Για ζέσταμα σε σχεση και με άλλων εταιριών που εχω ή ειχα δε βλεπω καποιες ουσιώδεις διαφορες. Αντίθετα βλεπω ποιοτική δουλεια που συναντάω μονο σε κινητά Apple και ορισμένα καλα Samsung!
Παντως και οι ναυαρχίδες LG, που ειχαν φιλοι μου ….έδειχνε η μπαταρία να κρατάει 2 μερες ….σε καλη χρήση τους!
Οποτε και το συγκεκριμένο κινητο εκτός απο ωραιο εμφανισιακά, δυνατά χαρακτηριστικά ….θα αποτελεί ενα δυνατό αντίπαλο για όλους! Να σημειώσω οτι η LG εχει τηλ στην μεσαία κατηγορία με μεγάλες οθόνες χωρις μπεζελ και δυνατά χαρακτηριστικά.

JohnWave

@KN, για μένα το θέμα της μπαταρίας σε οποιαδήποτε συσκευή εξαρτάται από τη χρήση. Όσοι κάνουν βαριά χρήση είναι λογικό να μειώνουν δραματικά το χρόνο ζωής των μπαταριών ανεξάρτητως της συσκευής.

Το G7 μου φαίνεται πολύ όμορφο ( όπως όμορφες θα είναι και όλες οι ναυαρχίδες φαντάζομαι φέτος). Τρία πράγματα πρέπει να προσέξει η LG :
->Πρώτον να μη βάλει κάμερα στα ίδια επίπεδα με την περσινή του G6 που με τη σειρά της ήταν στα ίδια επίπεδα με του G5. Ας του βάλει την κάμερα του V30.
->Δεύτερον να μην κάνει το λάθος και βάλει επεξεργαστή προηγούμενου έτους. Ναι για όσους δεν είναι gamers δεν παίζει ρόλο ουσιαστικό αλλά ψυχολογικό.
->Τρίτον, επειδή οι περισσότερες ναυαρχίδες θα κυκλοφορήσουν με amoled οθόνη θα πρέπει να προσέξει να φέρει το μαύρο της IPS όσο πιο κοντά στα επίπεδα των amoled.

Για το software δεν μιλώ γιατί από όσο έχω διαβάσει, τα προβλήματα του παρελθόντος δεν εντοπίστηκαν στα G6 και V30 oπότε λογικά δεν θα ξαναδούμε bootloops.

Παύλος

Καλό φαίνεται αλλά άμα μας κάνει η LG τις ίδιες μαλακίες και δε μας δώσει υποστήριξη με δύο major updates όπως προβλέπεται και με έγκαιρα security patches και μου βγάλει πάλι το λάδι εμένα να φτιάξω μόνος μου το Android Q μετά όπως έκανα τώρα στο O με το G4 … Να το χέσω. Τι να το κάνεις το κινητό άμα η ίδια η εταιρία που το έφτιαξε το έχει χεσμενο.
Επίσης , τελευταία όλο λάθη στα hardware είναι η LG με πιο πρόσφατο το pixel 2xl. Τους αρέσει να τρώνε μηνύσεις φαίνεται….
Και τέλος, να αναφέρω ότι κάπου διάβασα ότι η LG εγκαταλείπει το χώρο των κινητών. Θα εγκαταλείψει μετά από τουλάχιστον δύο χρόνια ; Μπα….. Βλέπω οποίος το πάρει να το φάει στη μάπα και όλοι γύρω να προχωράνε τεχνολογικά κι αυτός να περιμένει να βγάλει τα λεφτά του μέχρι να το πουλήσει στη χρυσή ευκαιρία.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αν παρατηρείτε ολο βγαινουν αρνητικα οικονομικά νεα για την htc και πλεον για την lg…

ειναι αξιολυπητες

Μιχάλης

Αντε να κλείσει η LG μαζί με την Sony και την HTC.. Θέλουμε μόνο Apple και Samsung

Ιωάννης jb

Μιχάλης.. Η Sony είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από HTC και LG…

bezilys

@Ιωάννης δεν χρειάζεται καν απάντησει ο συγκεκριμένος φαίνεται πως είναι κάνα 15χρονο που μόνο samsung και apple ξέρει θέλει να πληρώνει 2 χιλιάρικα για κινητό γιαυτό θέλει μονοπωλείο

Jim C.

@Μιχάλης Δεν πας καλά!

I am

Κάνε το μπαμ ρε LG..για την Sony είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει αλλά ελπίζω να το κάνεις κι εσύ.

Μιχάλης

Ειρωνικά μιλούσα γιατί με έχουν κουράσει αυτού του τύπου τα σχόλια..
ΥΓ. Μακάρι να ήμουν ξανά 15
ΥΓ2. χρήστης LG g6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.