LG G7: Έρχεται τον Μάιο με τιμή που θα ξεπερνάει τα 850 δολάρια;

LG G7 έρχεται Μάιο τιμή ξεπερνάει 850 δολάρια, LG G7: Έρχεται τον Μάιο με τιμή που θα ξεπερνάει τα 850 δολάρια;

Η LG έχει παρουσιάσει ήδη ένα high-end smartphone μέσα στο 2018, το οποίο όμως δεν θα είναι η ναυαρχίδα της. Ο λόγος για το V30S ThinQ, που μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο, όμως όλοι αναμένουν την επισημοποίηση του G7.

Τώρα, μια νέα σειρά διαρροών που προέρχονται από την Κορέα κάνουν λόγο για διάθεση του πολυαναμενόμενου smartphone κατά τον Μάιο, ενώ η επίσημη ανακοίνωση του θα λάβει χώρα στα τέλη Απριλίου. Το κινητό φημολογείται πως θα ενσωματώνει τον πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 845 μαζί με 6GB μνήμης RAM. Η χωρητικότητα θα κυμανθεί μεταξύ 64GB και 128GB, ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα φέρει διπλό φακό των 16 Megapixel. Όπως είναι αναμενόμενο, η συσκευή θα ενσωματώνει και το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης ThinQ, με το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες η ανανεωμένη V30 πρόταση.

Αναφορικά με την τιμή, η πηγή τονίζει πως εκείνη θα αυξηθεί αισθητά, συγκριτικά με τους προκατόχους της σειράς “G”. Το ποσό καταβολής του LG G7 αναμένεται να φτάσει τα 850 δολάρια ή ακόμα και να τα ξεπεράσει. Εν τέλει, οι δύο εκδόσεις θα μπορούσαν να κοστολογηθούν στα 850 και 950 δολάρια (64GB και 128GB αντίστοιχα). Αν όντως η επισημοποίηση του νέου high-end μοντέλου λάβει χώρα τον Μάιο, τότε η ανακοίνωση της επόμενης V πρότασης θα μπορούσε να αναβληθεί μέχρι τα τέλη του έτους. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την παρθενική εμφάνιση του G7 μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manis

παρα πολύ ωραια σε 2 χρονακια τα τηλεφωνα θα στοιχηζουν κανα 2 χιλιαρικακια με αξια υλικων 300 ευρω δεν παμε καλαααα

Nick

χαχαχαχαχαχα νά στε καλά με κάνατε και γέλασα κια έφτιαξε η μέρα μου!!

Lg και πάνω απο 850…. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ

σορρυ με επιασε υστερια….. ας φτιάξει πρώτα τα σοβαρά προβλήματα που έχει και μετά ας ακολουθήσει αυτή την τάση

Saša

@Nick Προβλήματα όπως?

vladimiros

Nick μην γελας καθολου ναι εννοειτε οτι τα 850ευρω ειναι ακριβα,αλλα ολοι ξερουμε οτι τα lg πεφτουν γρηγορα,σημερα το G6 εχει 350ευρω,απο τις καλυτερες επιλογες σε αυτα τα λεφτα..
Πρεπει να υπαρχουν καποιες εταιριες θεωρω σαν παραδειγμα,δηλαδη οσο μπορουν να ξεκινουν πιο χαμηλη αρχικη τιμη..οπως η Xiaomi η ακομα και η Sony το ΧΖ2 δεν ξεπερναει τα 800..γιατι ετσι οπως παει η τρεις πρωτες εταιριες το εχουν παρακανει ηδικα αυτη που εχει μηλο απο πισω..οπως ειπε και ο φιλος πανω θα φτασουν σε λιγα χρονια 2.000 ευρω αν ειναι δυνατον

GiorgosM.

Ακριβό! Μετά από ενα εύλογο χρονικό διάστημα και τιμή περίπου στα 450 ευρώ ίσως…

Φωτης

Κ μετα λενε οτι ειναι ακριβό το iphone x..Που τωρα εχει 900€..Κ ειναι κ κλασεις ανώτερο..Το λεω εγω που ειχα σιχαθεί τα iphone αλλα το x δεν ξερω ειναι οτι πιο premium εχω πιασει!!

Γιωργος

Oneplus 5 και είσαι αρχοντας. Ποιο iphone, ποιο samsung, ποια lg….

Petros

Εδω με 560 ευρώ παίρνεις s8 plus … θα δωσει καποιος 850 για lg που κλαίνε ολοι με τα bootloop που φάγανε πριν?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.