LG G7: Με βελτιωμένο “all-in-one” αναγνώστη ίριδας;

LG G7 βελτιωμένο αναγνώστη ίριδας, LG G7: Με βελτιωμένο “all-in-one” αναγνώστη ίριδας;

Παρά το γεγονός πως πριν από μόλις λίγες ημέρες διέθεσε το V30 στις Ευρωπαϊκές αγορές, η LG φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη high-end ναυαρχίδα της, η οποία δεν είναι άλλη από τον συνεχιστή της σειράς “G”, G7.

Ενώ όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές προσπαθούν να ενσωματώσουν (ή έχουν ενσωματώσει) νέους βιομετρικούς τρόπους ασφαλείας στις φορητές συσκευές τους, η LG έμοιαζε να μην ασχολείται τόσο με τον συγκεκριμένο τομέα. Φαίνεται όμως πως αυτό θα αλλάξει με την έλευση του νέου G7, που ενδέχεται να ενσωματώνει έναν προηγμένο αναγνώστη ίριδας ο οποίος θα τα συνδυάζει “όλα σε ένα” όπως το module των Galaxy S8/S8+ και Note 8.

LG G7 βελτιωμένο αναγνώστη ίριδας, LG G7: Με βελτιωμένο “all-in-one” αναγνώστη ίριδας;

Σύμφωνα με μια πατέντα που κατέθεσε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO), η LG πειραματίζεται πάνω σε έναν αναγνώστη ίριδας, όπως προαναφέρθηκε, ο οποίος θα είναι σε θέση να διαβάσει τα μάτια του κατόχου αποτελεσματικά σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Ο Κορεάτης κατασκευαστής ενδέχεται να εξοπλίσει τον σένσορα με επιπρόσθετες δυνατότητες, καθιστώντας τον ακόμα πιο έξυπνο. Για παράδειγμα, ίσως να είναι σε θέση να αντιληφθεί συγκεκριμένα σημεία της οθόνης στα οποία κοιτάει ο χρήστης για να ενισχύσει την ασφάλεια και να αποτρέψει το ενδεχόμενο παραβίασης από ψεύτικο είδωλο.

Να σημειωθεί πως η LG είχε παρουσιάσει έναν «all-in-one» αναγνώστη ίριδας στο Korea Electronics Show (KES) πέρυσι, το 2016. Πάντως, ίσως οι Κορεάτες ενσωματώσουν την προαναφερθείσα πατέντα, υλοποιημένη, σε περισσότερα smartphones εκτός του G7. Μένει να δούμε αν ο κατασκευαστής προσθέσει άλλη μια βιομετρική μέθοδο ασφαλείας στην νέα high end πρόταση της (και όχι μόνο), για να αποτελέσει μια πιο ελκυστική πρόταση στο καναλωτικό κοινό.

LG G7 βελτιωμένο αναγνώστη ίριδας, LG G7: Με βελτιωμένο “all-in-one” αναγνώστη ίριδας;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

μπραβο lg ,ηταν ψηλα παλιοτερα , επεσε καπως , εγιναν και τα bootloop αλλα προχωραει σωστα θεωρω

I am

Ότι καλύτερο

Ων

Οκ ..καλα ολα αυτα. Αλλα γιατι εχουν λυσαξει με διαφορες τεχνικες ασφαλειας; γιατι δεν υπαρχει μονο ενας τροπος και συνεχως βγαζουν καινουργιους;..

Γιάννης

Το Face unlock του V30 μία χαρά δουλεύει…!
Και λόγω ότι δεν είμαι ο νούμερο ένα στόχος των hacker.. Και πολύ είναι..!
Αυτά με τα κλείδωματα έχει καταντήσει αστείο..!
Το 99.9% του πληθυσμού δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ότι υπάρχει..
Και το υπόλοιπο έχει να επιλέξει σε άλλα τηλέφωνα όχι τόσο γνωστά σε όλους αλλά μόνο σε αυτούς που πρέπει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.