LG G8 με teardrop notch, 3D κάμερα και χωρίς υποστήριξη 5G;

LG G8 teardrop notch 3D κάμερα χωρίς υποστήριξη 5G, LG G8 με teardrop notch, 3D κάμερα και χωρίς υποστήριξη 5G;
Η LG φαίνεται να ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς G, με τις πρώτες πληροφορίες να αφορούν την οθόνη, τις κάμερες και τη σύνδεση στα 5G δίκτυα.
Σύμφωνα με το ET News, το LG G8 θα διαθέτει οθόνη με teardrop notch παρόμοιο με το αντίστοιχο που είδαμε στο OnePlus 6T το οποίο “φιλοξενεί” τη selfie κάμερα, με το ακουστικό να βρίσκεται τοποθετημένο ανάμεσα στο σώμα της συσκευής και την οθόνη. Βέβαια δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το κατά πόσο η LG θα έχει αυτού του είδους το notch ή θα παρουσιάσει κάποιου είδους selfie κάμερα κάτω από την οθόνη όπως κάνουν πλέον όλο και περισσότερες εταιρείες, και είναι κάτι που θα δούμε στην επίσημη παρουσίαση της φημολογούμενης συσκευής.
Επιπλέον, η αναφορά σχετικά με το LG G8, το οποίο ίσως κάνει την εμφάνισή του στα τέλη Μαρτίου, κάνει λόγο για σύστημα με 3D κάμερα στο πίσω μέρος, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Στο θέμα της συνδεσιμότητας, η ναυαρχίδα της LG δε θα έχει δυνατότητα σύνδεσης στα 5G δίκτυα μιας και οι φήμες αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει ξεχωριστή συσκευή με αυτή τη δυνατότητα, κάτι που ίσως γίνει και από άλλες εταιρείες που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο του 5G.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στράτος

Ειδικά στην Ελλάδα, το 5G θα αργήσει αρκετά οπότε θα ήταν άχρηστο προς το παρόν. Το μόνο που θα ήθελα απο την LG είναι να βελτιώσει επιτέλους τη μικρή μπαταρία που βάζει στη σειρά G (απο το LG G2 έχει 3000, έλεος πια) και να κάνει κάτι για τις ενημερώσεις της που πάνε με ρυθμούς χελώνας.

marios

6gb ram ,καμερα 20megapixel,4000mah μπαταρια σαν μινιμουμ.Ο ανταγωνισμος δεν αστειευεται και να το χωνεψει η lg αυτο.
Τα notch ειναι σαχλαμαρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.