LG G8 ThinQ: Η έκδοση 128GB θα έχει τιμή 800 ευρώ;

LG G8 ThinQ, LG G8 ThinQ: Η έκδοση 128GB θα έχει τιμή 800 ευρώ;

Το LG G8 ThinQ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη MWC 2019 στις 24 Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχει αισθητήρα ToF ο οποίος θα βοηθά τη μπροστινή κάμερα στο ξεκλείδωμα του κινητού με τη χρήση προσώπου.

Αναμένεται επίσης να έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 855, καθώς και τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής, σε smartphone της εταιρείας.

LG G8 ThinQ, LG G8 ThinQ: Η έκδοση 128GB θα έχει τιμή 800 ευρώ;

Σύμφωνα με το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης ενός χρήστη του reddit, η έκδοση του τηλεφώνου με αποθηκευτικό χώρο 128 GB θα κοστίζει 1.199 δολάρια Καναδά, δηλαδή περίπου 800 ευρώ. Η τιμή μπορεί να φαίνεται αρκετά υψηλή με μια πρώτη ματιά, αλλά μην ξεχνάμε πως αναφέρεται στην έκδοση των 128GB, η οποία θα είναι η πιο ακριβή έκδοση που θα παρουσιάσει η LG.

LG G8 ThinQ, LG G8 ThinQ: Η έκδοση 128GB θα έχει τιμή 800 ευρώ;

Άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές για το LG G8 ThinQ αναφέρουν ότι στην πίσω όψη θα βρίσκεται dual κάμερα σε οριζόντια διάταξη καθώς και ο αισθητήρας του δακτυλικού αποτυπώματος.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.