LG G8X ThinQ: Επίσημο με SD 855, διπλή κάμερα και DualScreen θήκη [IFA 2019]

LG G8X ThinQ IFA 2019, LG G8X ThinQ: Επίσημο με SD 855, διπλή κάμερα και DualScreen θήκη [IFA 2019]

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε το LG G8X ThinQ, σήμερα στην IFA 2019. Το νέο smartphone αποτελεί την αναβάθμιση του G8 ThinQ και είναι το πρώτο της εταιρείας με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Μαζί με το smartphone, η LG ανακοίνωσε και την DualScreen η οποία είναι η νέα flip θήκη της εταιρείας που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το LG G8X ThinQ.

Το LG G8X ThinQ έχει OLED 6,4 ιντσών οθόνη με waterdrop notch, ανάλυση 1.080×2.340 pixels, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και selfie κάμερα στα 32MP. Στο εσωτερικό του LG G8X ThinQ θα βρούμε τον Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης.

LG G8X ThinQ IFA 2019, LG G8X ThinQ: Επίσημο με SD 855, διπλή κάμερα και DualScreen θήκη [IFA 2019]

Στον τομέα των καμερών το LG G8X ThinQ συμβιβάζεται με δύο πίσω κάμερες. Η κύρια κάμερα είναι στα 12MP με OIS και διάφραγμα f/1.8, και η δευτερεύουσα είναι ευρυγώνια στα 13MP με FoV στις 136 μοίρες.

Στα άλλα χαρακτηριστικά θα βρούμε 4.000mAh μπαταρία με υποστήριξη 21W γρήγορης φόρτισης και 9W ασύρματης φόρτισης, πιστοποίηση IP68, Gorilla Glass 6, κλασική θύρα ακουστικών, ραδιόφωνο και 32-bit quad DAC. Το LG G8X ThinQ τρέχει LG UX 9.0 βασισμένο στο Android 9 Pie.

Η DualScreen έχει δύο οθόνες μία OLED στις 6,4 ίντσες με waterdrop notch, χωρίς όμως selfie κάμερα και μία 2,1 ιντσών μονόχρωμη OLED. Ο μεντεσές της θήκης επιτρέπει την περιστροφή κατά 360 μοίρες. Να σημειώσουμε ότι η θήκη δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία οπότε τροφοδοτείται από το LG G8X ThinQ.

LG G8X ThinQ IFA 2019, LG G8X ThinQ: Επίσημο με SD 855, διπλή κάμερα και DualScreen θήκη [IFA 2019]

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή και οι αγορές διάθεσης του LG G8X ThinQ και της DualScreen θήκης. Ωστόσο, αναμένουμε να γίνουν διαθέσιμα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.