LG K31: Ανακοινώθηκε επίσημα με Helio P22 και τιμή 150 δολάρια

, LG K31: Ανακοινώθηκε επίσημα με Helio P22 και τιμή 150 δολάρια

Η LG ανακοίνωσε τη νέα οικονομική της πρόταση για την αγορά της Αμερικής, η οποία έρχεται με έμφαση στις φωτογραφίες. Το LG K31 έχει διπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος του, με κύριο αισθητήρα 13MP, συνοδευόμενο από ultra-wide αισθητήρα των 5MP με οπτικό πεδίο 120 μοιρών.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, έχει αρκετά μεγάλα bezel περιμετρικά, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει ένα ακόμα μεγαλύτερο chin. Η οθόνη τεχνολογίας LCD με ανάλυση HD+ των 5,7 ιντσών έχει notch τύπου water-drop, το οποίο φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 5MP. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο επεξεργαστής Helio P22 της MediaTek, μαζί με 2GB μνήμης RAΜ και 32GB εσωτερικής μνήμης.

, LG K31: Ανακοινώθηκε επίσημα με Helio P22 και τιμή 150 δολάρια

Η μπαταρία του LG K31 ανέρχεται στα 3.000mAh, ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, το K31 φορτίζει μέσω θύρας microUSB, με τo πίσω μέρους του να είναι εξολοκλήρου από πλαστικό. Το K31 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αμερική σε όλους τους παρόχους με τιμή 150 δολάρια. Δε γνωρίζουμε αν θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.