Smartphones

LG K7i: Το πρώτο κινητό με τεχνολογία που διώχνει τα κουνούπια

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο είδους αστείου όπως αυτά που βλέπουμε να κάνουν οι κατασκευαστές την πρωταπριλιά, αλλά η LG ανακοίνωσε πράγματι το LG K7i. Πρόκειται για ένα smartphone με ένα χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει και αυτή είναι η τεχνολογία Mosquito Away.

Το LG K7i ανακοινώθηκε στην αγορά της Ινδίας και χάρη στην τεχνολογία αυτή διώχνει μακριά τα κουνούπια. Χρησιμοποιεί υπερηχητικό θόρυβο που δεν ακούγεται στον άνθρωπο αλλά μόνο από τα κουνούπια, προστατεύοντάς σας από τα τσιμπήματα όσο έχετε το κινητό κοντά σας.

Η τεχνολογία Mosquito Away είναι ενσωματωμένη στην πλάτη του LG K7i, όπως φαίνεται και από τις επίσημες εικόνες. Η LG επισημαίνει ότι αυτό είναι το πρώτο κινητό στον κόσμο με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αλλά όσοι δεν ενδιαφέρονται μπορούν να αλλάξουν το πίσω καπάκι, με ένα κανονικό.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το LG K7i ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.1GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και λειτουργία dual-SIM. Διαθέτει κάμερα 8 Megapixel με LED flash, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 2500mAh και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Η τιμή του LG K7i είναι περίπου στα 121 δολάρια/103 ευρώ στην Ινδία. Δεν ανακοινώθηκε αν και πότε θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Σεπτεμβρίου 2017 10:32

Σχόλια

  • Μπορεί να φαίνεται αστείο εως γελοίο Αλλά αν κάνει δουλειά θα είναι πολύ χρήσιμο..ειδικά φέτος τα κουνούπια ήτα πιο πολλά κ από τον Αμαζόνιο!

  • Παιδιά δεν είναι αστείο, έχει και εφαρμογή στο play store για τα κουνούπια που κάνει δουλίτσα (ειδικά σε κλειστό χώρο). Τώρα αυτό που θα έχει ειδικά λειτουργία για τους μικρούς "καλοκαιρινούς βρικόλακες" νομίζω θα λειτουργεί καλύτερα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.