LG και Samsung ετοιμάζουν demo 5G smartphones για την MWC 2019 στη Βαρκελώνη;

LG Samsung ετοιμάζουν demo 5G smartphones MWC 2019 Βαρκελώνη, LG και Samsung ετοιμάζουν demo 5G smartphones για την MWC 2019 στη Βαρκελώνη;

Το πιο “καυτό” θέμα σχετικά με τα smartphone το 2018 ήταν αυτό της τεχνητής νοημοσύνης, ενώ το 2019 έρχεται με υψηλές 5G ταχύτητες και τις εταιρείες να ετοιμάζουν τις δικιές τους προτάσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι LG και Samsung ετοιμάζουν demo 5G συσκευές για την έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη.

Μπορεί η Νότιος Κορέα να μπήκε επίσημα στη 5G εποχή αλλά η κατάσταση στην Ευρώπη είναι διαφορετική. Αυτό που είναι γνωστό είναι πως όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ετοιμάζονται να παρατάξουν το “βαρύ πυροβολικό” τους στη μάχη για τα πρώτα 5G smartphone και τον ανταγωνισμό να αναμένεται έντονος.

Η MWC 2019 αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 25 και 28 Φεβρουαρίου 2019 στη Βαρκελώνη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η LG και η Samsung θα παρουσιάσουν τις πρώτες demo συσκευές τους με δυνατότητα σύνδεσης στα 5G δίκτυα, μαζί με όποια άλλη συσκευή φέρουν στη Βαρκελώνη, όπου ελπίζουμε να δούμε και τα Galaxy S10.

Τέλος, η Samsung δεν θα επικεντρωθεί μόνο στα Galaxy S10 μέσα στο 2019 αλλά και στην κατασκευή ενός 5G smartphone το οποίο μπορεί να μην είναι μέρος της σειράς S10 αλλά μια ξεχωριστή κατηγορία στις συσκευές της εταιρείας. Αναφορικά με την LG, δεν αναμένεται να παρουσιάσει κάποια νέα συσκευή που θα είναι συμβατή με τα 5G δίκτυα, αλλά θα παρουσιάσει μια τροποποιημένη έκδοση του LG G7 ThinQ, κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στην έκθεση στη Βαρκελώνη.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.