LG: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δείχνει smartphone με punch hole και τριπλή πίσω κάμερα

LG, LG: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δείχνει smartphone με punch hole και τριπλή πίσω κάμερα

Το TigerMobiles εντόπισε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της LG Electronics το οποίο η εταιρεία κατέθεσε στο Turkish Patent Institute. Η πατέντα αφορά μία συσκευή με pinch hole, μεγάλο chin και top bezel.

Η LG δεν έχει χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία σε καμία συσκευής της μέχρι τώρα, αλλά φαίνεται ότι εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο. Βέβαια, με βάση την εικόνα που συνοδεύει την πατέντα δεν καταλαβαίνουν τον λόγο, διότι η συσκευή έχει εξαιρετικά μεγάλο chin και το πάνω bezel δεν το λες και μικρό.

Μία βασική διαφορά με τις υπόλοιπες υλοποιήσεις που έχουμε δει είναι ότι η LG επέλεξε να τοποθετήσει το punch hole στην αριστερή γωνία της οθόνης, αντί για τη δεξιά.

LG, LG: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δείχνει smartphone με punch hole και τριπλή πίσω κάμερα

Κατά τα άλλα, η εικόνα δείχνει ένα smartphone με τριπλή πίσω κάμερα, LED flash, συμβατικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και κλασική θύρα ακουστικών στην κάτω πλευρά.

Στην αριστερή πλευρά του smartphone βλέπουμε τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης και απενεργοποίησης της συσκευής. Όσον αφορά τη δεξιά πλευρά, εκεί υπάρχει η θύρα για την κάρτα SIM και ένα κουμπί το οποίο θα μπορούσε να είναι ενεργοποιεί άμεσα των Google Assistant. Βέβαια αν ισχύει κάτι τέτοιο, μάλλον η πατέντα αφορά ένα Android One smartphone.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι η LG δεν σκοπεύει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, τουλάχιστον με αυτή τη συσκευή, και σίγουρα η συγκεκριμένη πατέντα δεν αφορά κάποιο flagship. Όπως και να έχει, ίσως το συγκεκριμένο τηλέφωνο να μην δει ποτέ το φως της ημέρας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.