LG L9, Ετοιμάζει τον δικό της τετραπύρηνο επεξεργαστή

H LG μπορεί να είναι ένας από του προμηθευτές της Apple στις οθόνες για τα iPhone όμως για να κάνει πρωταθλητισμό στα Android smartphones θα πρέπει να κατασκευάζει και αυτή τους δικούς της επεξεργαστές. Ήταν κάτι που της έλειπε αφήνοντας τη Samsung να αλωνίζει με τους καταξιωμένους επεξεργαστές Exynos.

Αυτό φαίνεται ότι αλλάζει αν ευσταθούν οι φήμες ότι τον χειμώνα θα παρουσιαστεί ο τετραπύρηνος επεξεργαστής L9 κατασκευής LG Electronics (A9 ή A15?). Μάλιστα το πρώτο smartphone που θα τον “φιλοξενήσει” θα υποστηρίζει και κάμερα 10.1 Megapixel. Άντε LG, κάνε και εσύ παιχνίδι να φουντώσει ο ανταγωνσιμός…

, LG L9, Ετοιμάζει τον δικό της τετραπύρηνο επεξεργαστή

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sakis

Καλά,καλά.Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι.Εάν είναι αντάξιος του Samsung Exynos τότε θα πω μπράβο.Για την ώρα μόνο λόγια.Τέλος πάντων.Κώστα,συγνώμη που Postάρω off-topic αλλά δεν βρήκα κάπου αλλού να Postάρω.Πότε θα κάνεις ένα Full Hands-on του Galaxy S3 όπως έκανες του One X?

nikos

δεν μας ειπε η LG στο smartphone που θα τον φιλοξενησει τι εκδοση θα φοραει?
2.3.4 ? γιατι εμεις με τα 2Χ ακομα περιμενουμε ΙCS.

alexandros

+1 στον nikos.ακομα ics περιμενουμε.ας υποστηριξουν πρωτα της περσυνες ναυαρχιδες τους οπως η samsung και μετα ας φτιαξουν οτι θελουν.απατεωνες…

Teo

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας..Οποιος θέλει κινητό με γρήγορες αναβαθμίσεις δεν παίρνει LG..Τώρα όσον αφορά το άρθρο,είναι καλο να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί είναι για το καλο του καταναλωτή(δλδ εμάς) οποτε εγώ το βρίσκω 8ετικο στο να μπει και αυτή στο παιχνίδι.

NIKOS

εμεις μαθαινουμε απο τα λαθη μας!η LG ομως δεν εμαθε ακομα γιατι δεν επαθε η επαθε και δεν την ενδιαφερει !.το λαθος της ηταν η συνεργασια με την nvidia που δεν δινει κωδικες για αναπτυξη ,γιαυτο και δεν δεν θα δουμε ICS.

Teo

@Nikos…Δεν νομίζω να ευθύνεται η NVIDIA για την αργοπορία τις LG στις αναβαθμίσεις της.Εγώ έχω το Acer iconia A500 και πήρα παγωτάκι πολύ γρήγορα..Το θέμα το έχει η LG που θέλει να πιστεύει(μάλλον) ότι έτσι θα πουλάει τα καινούρια τις κινητά.Aλλα δεν έχει καταλάβει ότι έτσι χάνει πελάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.