LG Leon 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο LG Leon 4G με οθόνη αφής 4.5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 5 Megapixel με LED flash και video Full HD, μπαταρία 1900 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 5.0.1 Lollipop.

Το LG Leon 4G έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη 8GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA και ραδιόφωνο FM. Θα το βρείτε αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων της Vodafone με τιμή 159 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Σχόλια

  • Εντελώς αδιάφορο για τα χρήματα του. Πανάκριβο! Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν zte,huawei κλάσης ανώτερα!

  • Ο αλλος το ξεφτυλισε απο πανω...ε οχι και η μουφοεταιρια με το e4 καλυτερα...αμα δεις το hands on του εχει κανει το lagging επιστημη...κολουσε ακομα και μεσα στις φωτογραφιες...εδω τουλαχιστον ειναι καλυτερα τα πραγματα...εχει καλυτερη καμερα...αξιοπρεπεστατο αλλα σιγουρα πιο ακριβο απ'οτι θα επρεπε...γυρω στα 129 ευρω θα ηταν μια καλη τιμη!!

  • σε αυτα τα λευτα και σε αυτη την μαρκα μακραν καλυτερο το lg g2 mini lte με 150 ευρω

  • υπαρχει το LG SPIRIT πνευμα 4G LTE που ειναι ανωτερο απο το LEON 4G LTE ειναι ming rate κατηγορια

  • Ναι καλά, μια χαρά είναι και μην ξεχνάμε πως είναι καινούργια η συσκευή!!!Ένα μόνο να πράγμα δεν είδα στο review, δεν γράφει πουθενά για nfc, κάτι που υποστηρίζει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.