LG Magna, Spirit, Leon και Joy: Νέα mid-range smartphones [MWC 2015]

Μπορεί η LG να μην παρουσίασε φέτος στην έκθεση MWC 2015 το G4, ωστόσο παρουσίασε τέσσερις νέες συσκευές που ανακοίνωσε από την προηγούμενη βδομάδα, με σχεδιασμό και δυνατότητες που παραπέμπουν σε κάτι περισσότερο από κατηγορία mid-range. Τα LG Magna, LG Spirit, LG Leon και LG Joy παρουσιάστηκαν και θα ξεκινήσουν μάλιστα να κυκλοφορούν παγκοσμίως πολύ σύντομα.

Ο πρόεδρος και επικεφαλής της LG Juno Cho, επισήμανε ότι τα νέα μοντέλα έχουν σκοπό να συνεχίσουν την κληρονομιά της LG προσφέροντας φανταστικά smartphones σε λογικευμένες τιμές. Τόνισε επίσης ότι εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο δεν υπολογίζουν πόσο γρήγορο ή μεγάλο είναι ένα κινητό, φτάνει μόνο να υπάρχει και μια ισορροπία. Έτσι όλο και περισσότεροι καταναλωτές θα προτιμούν την LG για την αγορά της νέας τους συσκευής.

Όλα τα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε 3G και 4G εκδόσεις, τα οποία θα μπορούν να ξεχωριστούν από το υλικό κατασκευής στο πίσω καπάκι της συσκευής. Τα 4G μοντέλα θα διακρίνονται από το μεταλλικό καπάκι, σε αντίθεση με τα 3G που θα χρησιμοποιούν πλαστικό υλικό.

Τα νέα μοντέλα θα μοιραστούν 8GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης κάρτας μνήμης μέχρι και 32GB, 1GB μνήμη RAM, και LED φλας στις φωτογραφικές τους μηχανές.

Το μεγαλύτερο της παρέας είναι το LG Magna με HD οθόνη 5 ιντσών, και τετραπύρνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz ή στα 1.3GHz (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα). Η πίσω κάμερα του είναι ανάλυσης 8 megapixel, ενώ η εμπρόσθια ανάλυσης 5 megapixel. Όσον αφορά την μπαταρία, η ισχύ της θα κυμανθεί στα 2540mAh, και θα τρέχει το τελευταίο λογισμικό της Google Android Lollipop.

Τα ίδια περίπου τεχνικά χαρακτηριστικά έχει και το επόμενο σε μέγεθος μοντέλο LG Spirit, με τις μόνες διαφορές τους ότι η οθόνη του είναι 4.7 ιντσών ξανά ανάλυσης HD, και η μπαταρία του λίγο μικρότερη στα 2100mAh.

Ακολουθεί το LG Leon το οποίο θα έχει οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 480 Χ 854 pixels, παρόμοιο επεξεργαστή και κάμερες με τα Magna και Spirit, ενώ η μπαταρία αυτού του μοντέλου είναι στα 1900mAh. Το LG Leon θα χρησιμοποιεί επίσης τo Android Lollipop.

Τελευταίο και μικρότερο είναι το LG Joy το οποίο ανάλογα την αγορά θα έχει υποδεέστερες προδιαγραφές. Θα κυκλοφορήσει σίγουρα με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 480 Χ 800 και κάμερες 5 megapixel η πισινή, και ανάλυσης VGA η μπροστινή. Όπως προαναφέραμε, σε κάποιες αγορές θα κυκλοφορήσει με διπύρνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, και σε κάποιες άλλες με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz. Η μνήμη RAM θα είναι είτε 512ΜΒ είτε 1GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα σπάσει κι αυτός σε 4GB ή 8GB. Επίσης σε κάποιες αγορές θα κυκλοφορήσει με Android KitKat, και σε άλλες με Android Lollipop. Η μπαταρία του LG Joy είναι χωρητικότητας 1900mAh.

LG Magna, LG Magna, Spirit, Leon και Joy: Νέα mid-range smartphones [MWC 2015]

LG Magna, LG Magna, Spirit, Leon και Joy: Νέα mid-range smartphones [MWC 2015]

LG Magna, LG Magna, Spirit, Leon και Joy: Νέα mid-range smartphones [MWC 2015]

LG Magna, LG Magna, Spirit, Leon και Joy: Νέα mid-range smartphones [MWC 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Οι τιμές είναι που θα καθορίσουν για το αν οι καταναλωτές θα τα προτιμήσουν. Ελπίζω το Magna να είναι τύπου 200-250 ευρώ.

mmmmMMMM

Άμα κρίνουμε από Bello και Fino, θα έχουν εξαιρετικά καλές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.