LG V30: Θα παρουσιαστεί έκδοση με AI στο MWC 2018;

LG V30 παρουσιάσει έκδοση AI MWC 2018, LG V30: Θα παρουσιαστεί έκδοση με AI στο MWC 2018;

Η LG βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο όσον αφορά το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της. Η εταιρεία έχει αλλάξει στρατηγική και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της και πλέον θα κυκλοφορεί smartphones όποτε υπάρχει ανάγκη.

Μάλιστα, υπάρχουν εδώ και μερικές εβδομάδες φήμες που θέλουν τον κατασκευαστή να… ξεκινάει από την αρχή την υλοποίηση της επόμενης ναυαρχίδας, είτε εκείνη ονομάζεται G7, είτε όχι. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως στο επερχόμενο MWC 2018 η LG δεν θα έχει να παρουσιάσει ένα… δυνατό χαρτί. Έτσι, για να αναπληρώσει την κενή θέση, η Κορεάτικη εταιρεία φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει μια έκδοση του V30 με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Οι πληροφορίες προέρχονται από το γνωστό Korea Herald, το οποίο μάλιστα σημειώνει πως μια πιθανή ονομασία του αναβαθμισμένου μοντέλου είναι “V30+α”.

Κατά πάσα πιθανότητα, η συσκευή θα ενσωματώνει το νέο ThinQ AI σύστημα της LG που γνωρίσαμε πριν λίγες ημέρες στην CES, κάτι που σημαίνει ότι μεγάλο ρόλο στην επιτέλεση διεργασιών θα παίζει η Google Assistant. Από εκεί και πέρα, το smartphone μάλλον δεν θα έχει άλλες βελτιώσεις από το τωρινό μοντέλο. Η συγκεκριμένη έκδοση ίσως αποτελέσει το μεταβατικό στάδιο, μέχρι την ανακοίνωση της φετινής ναυαρχίδας. Σε περίπου έναν μήνα ξεκινάει το Mobile World Congress και εκεί θα μάθουμε αναλυτικά τις επόμενες κινήσεις της LG στην βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

θα σκιστει στις πωλησεις παλι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.