LG Mini GD880, Μinimal σχεδιασμός με maximum δυνατότητες

Το νέο LG Mini GD880 με οθόνη αφής 3,2 ιντσών και ιδιαίτερα μικρό μέγεθος υπόσχεται μια μοναδική internet-on-the-go εμπειρία. Με το νέο Phantom Browser και συμβατότητα HTML-5, το LG Mini προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία πλοήγησης στο Internet και μια σειρά πρόσθετων εφαρμογών για να είστε σε επαφή με τους online φίλους σας ακόμη ευκολότερα και ταχύτερα.

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας και της περιπέτειας, το LG Mini διαθέτει κάμερα 5 Megapixels, λειτουργία A-GPS με geo-tagging, Wi-Fi και ραδιόφωνο FM. Η πρόσβαση στις περισσότερες υπηρεσίες του Google, όπως τα Gmail, Calendar, Google Maps και Google Buzz, αλλά και η αναπαραγωγή βίντεο από το YouTube, είναι «παιχνιδάκι» με το LG Mini, ενώ οι fans του Facebook και του Twitter μπορούν να στέλνουν άμεσα ενημερώσεις και updates στους φίλους τους μέσω του φιλικού μενού πλοήγησης του τηλεφώνου.

, LG Mini GD880, Μinimal σχεδιασμός με maximum δυνατότητες

, LG Mini GD880, Μinimal σχεδιασμός με maximum δυνατότητες

LG Mini GD880
Οθόνη: αφής 3,2 ιντσών, 480×854 pixels, 16 εκ. χρώματα
HSDPA 7,2Mbps, Wi-FI, Bluetooth 2.1
Μνήμη: 100MB
Κάρτες μνήμης: MicroSD (έως και 32GB)
Κάμερα: 5 Megapixels
Λήψη βίντεο: 480×854 pixels, 30 fps
Ήχος: Dolby Mobile
Αναπαραγωγή βίντεο: DivX/ XviD
FM Radio, A-GPS, Multi Touch Zoom, 3D παιχνίδια
Διαστάσεις: 102×47,6×10,6 χλστ.
Βάρος: 99 γρ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paulo

exei to kinito multi touch?

ΤΑΣΟΣ

FM Radio, A-GPS, Multi Touch Zoom, 3D παιχνίδια…
πολυ κουκλι το κινητακι.. και προσφερει σχεδον τα παντα σε καλη τιμη (369 ευρω)

Staf

Πω πω παιδια..Ειλικρινα LG δεν ξαναπαιρνω..Ειχα πολυ καλη εμπειρια.
Ολα τα LG μου φαινονται ιδια..

jimv26

Κ εγώ έχω πολύ κακή εμπειρία από LG..Είχα το ΚS20 και ήταν σκέτη απογοήτευση!!

Staf

Eγω το ku990 και δοκιμασα και το gm 750.. Η εντυπωση που μου αφησαν ειναι ακριβως η ιδια..
Η οθονη ειναι οτι να ναι.Ασε που το συγκεκριμενο δεν ειναι και smart phone!

constadinos

egw to ks20 exw akoma…heh
k skeftomai n parw to nokia X6…

giannis

Δεν μ’αρέσει.Ξερά.Και για τα λεφτά του με λίγα μπικικίνια παραπάνω(καμμιά 30αριά-50αριά) παίρνεις φοβερές συσκευές

paulo

to theoritai kali epilogi? egw wxo ena palio smartphone kai tora thelo ena gia multi media. ti lete na to paro ? i mipos na valo kapoia parapano kai na paro to xperia x10

Κώστας Βλαχάκης

καλό φαίνεται αν και δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Έχει Gmail, YouTube, Facebook, Twitter κομπλέ είναι. Αλλά με το Χ10 που φοράει Android θα έχεις άπειρα περισσότερες επιλογές για επιπλέον δωρεάν εφαρμογές. Δεν θα το βαρεθείς.

paulo

εχεις δικιο ετσι κ αλλιως ειμαι συνηθησμενος στα smartphones και το x10 ειναι πολυ δυνατο και καλο σαν media center

Michael

Παιδιά είμαι πολύ κοντά στην αγορά αυτού του κινητού. Μπορεί κάποιος να μου πει θετικά και αρνητικά? Πέρα από το ότι δεν έχει κάρτα μνήμης και flash… λειτουργικά εννοώ.

Jimmy

Ειμαι αναμεσα σε 3 κινητα

To GD880(mini),το Nokia x6 και το sony ericsson vivaz
ποιο λετε;;;

Κώστας Βλαχάκης

Θα επέλεγα μεταξύ X6 και GD800. Περισσότερο θα κοιτούσα το GD880, μου άρεσε!

spiros

Vlachaki θα μπορουσες να μου πεις γιατι το κινιτο δεν δεχετε ρυθμισεις απο vodafon mms?
η συσκευη σβινει και δεν δεχετε τις ρυθμισεις ..καμια ιδεα?

DIMITRIS

EGW AFTO T KINITO 8 TO PARW TON NOEVRIO WREA NAIIIIII

DIMITRIS

KAI EINAI KAI KINITARA

DIMITRIS

EXEI KAI ALI PROSOPSI AFTO T KINITO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear LG OLED Samsung

Samsung: Αγοράζει πάνελ τηλεοράσεων OLED από την LG;

H Samsung φέρεται να έχει υπογράψει συμφωνία για την αγορά πάνελ τηλεοράσεων υψηλής ποιότητας WOLED από τον ανταγωνιστή της, την LG.

Business LG

LG: Ανακοινώνει νέο λογότυπο για το brand

Η LG παρουσίασε το νέο της λογότυπο της εταιρείας που διαθέτει μια πιο ανοιχτή απόχρωση κόκκινου που ονομάζεται LG Active Red.

Cars Honda LG

LG Energy Solution & Honda: Νέο εργοστάσιο μπαταριών EV στο Οχάιο

Η Honda και η LG Energy Solution πραγματοποίησαν την επίσημη τελετή θεμελίωσης ενός νέου εργοστασίου μπαταριών EV στην κομητεία Fayette, κοντά στο Jeffersonville του Οχάιο.

Gear Apple iPad LG

LG και Samsung ενώνουν τις δυνάμεις τους – Δημιουργούν οθόνες OLED για το iPad Pro

Η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της iPad με οθόνη OLED το 2024, ενώ φέρεται να έχει υπογράψει συμφωνίες με τη Samsung Display και την LG Display της Νότιας Κορέας.