LG: “Σχολιάζει” την απουσία του Note 5 από την Ευρώπη

Η απόφαση της Samsung να μην φέρει στην Ευρώπη το Samsung Galaxy Note 5, τουλάχιστον όχι μέσα στο 2015, ήταν κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε και ξάφνιασε πολλούς από την στιγμή που τα προηγούμενα Note είχαν έρθει Ευρώπη. Η Samsung θεωρεί ότι οι χρήστες στην Ευρώπη δεν χρησιμοποιούν τόσο το S Pen stylus, γι αυτό απευθύνεται αρχικά σε ΗΠΑ και Ασία.

Ωστόσο, η απουσία του Samsung Galaxy Note 5 δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την LG, η οποία βρήκε την ευκαιρία να προμοτάρει το LG G4.

Μέσα από το Twitter ανέβασε μια φωτογραφία η οποία απευθύνεται σε όσους απογοητεύτηκαν από την κίνηση της Samsung και τους προτρέπει να επιλέξουν το LG G4 το οποίο κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο. “To everyone that marked a Note on their calendar. Sorry. We’d never do that to you”, αναφέρει χαρακτηριστικά η LG.

LG: "Σχολιάζει" την απουσία του Note 5 από την Ευρώπη, LG: “Σχολιάζει” την απουσία του Note 5 από την Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Ναι lg στάνταρ θα σε προτιμήσουν!!
Ειδικά αυτό που η μπαταρία κρατάει μισή μέρα, είναι ο καλύτερος λόγος για να σε επιλέξουν!

sin.

Η αιτια φυσικα δεν ηταν το s stylus που οποιος εχει note το χρησιμοποιεί.Η ερευνα αγορας που προφανως φετος εγινε στην Ευρωπη,εδειξε οτι με τις πρωτοφανεις ελειψεις(sd ,removable battery) θα πηγαινε απατο.Οι Ευρωπαιοι σαν καταναλωτες,οσα στραβα κ ναχουν,ειναι πιο ψαγμένοι.Ηθελα ναξερα,ποιος ειναι αυτος στη ssmsung που βγαζει αυτα τα συμπερασματα:οι Ευρωπαίοι δε χρησιμοποιουν s pen,σε ολο τον κοσμο δε χρειαζεται η sd,δε χρειαζεται η αοσπωμενη,το ir,το fm,τα air gestures,η μεγαλυτερη μοαταρια. Μια νεα htc γεννηθηκε.Ο μη σεβασμος στον καταναλωτη θα πληρωθει κ σε αυτη την περίπτωσή.

Cabalerro

Παρεξηγημενο το G4 για φετος..πραγματικα το καλυτερο all around κινητο,συμπεριλαμβανομενου και του note 5 και s6 edge+…οντως η μπαταρια του δεν ειναι οπως θα επρεπε αλλα σε ολα τα υπερτερει μακραν….τωρα αν για καποιους που ισως μπουν σε καποιες σελιδες του internet ενα κλασμα του δευτερολεπτου γρηγοροτερα(ισως)με καποιο αλλο κινητο και νομιζουν οτι αυτο ειναι και το καλυτερο κινητο τοτε οκ…παρτε το αφοβα…κινηταρα…πρωην κατοχος s6 και m9..και σκεφτειτε οτι με τα λεφτα που γλιντωνετε απο το να περνατε s6 η m9 παρτε το κιτ με τον φορτιστη και την 2η μπαταρια(45€,βεβαια δυσκολοι καιροι πλεον)και τοτε δεν σας ενδιαφερει ουτε καν το fast charging αφου ποτε δεν θα ξαναπεριμενετε ουτε 1′ για να φορτισει το κινητο σας(βαζετε-βγαζετε)..ουτε καν 30′ για να φορτισει πανω απο 50% οπως θελουν καποια αλλα…ολα αυτα αναμεσα σε αυτες τις 3 ακριβες ναυαρχιδες(lg samsung htc)..οι κινεζοι ειναι μια αλλη ιστορια..

kos

cabalerro μιας και έχεις περάσει από m9 και s6 ποιο μου προτείνεις αν δεν γίνομαι κουραστικός;

ffotisk

Κανενα.Εχω το m9 αλλα δεν το προτεινω.Ηθελα καλυτερη μπαταρια,πιο καθαρη κ φωτεινη οθονη κ καλυτερο σχεδιασμο στο κατω μερος.Βασικη ελλειψη η αποσπωμενη,ηδη εχω κανει hard reset σε κολλημα.Οσο για το s6,καλο τηλεφωνο αλλα εχει πολλες ελλειψεις για τα λεφτα που δινεις.Η μπαταρια εχει θεμα αο οσο ξερω απο φιλους κ επισης δε βγαινει.Οσο για sd…Ουτε ραδιοφωνο δεν εχει.Πιστευω οτι οι huawei xiaomi ειναι δυστυχως η ευτυχως μονοδρομος.

Cabalerro

@Kos μακρια φιλε απο το m9..απαραδεκτη η htc και απορω πως πλασαρε τετοιο κινητο μετα τα επιτυχημενα m7 και m8…οθονη οχι καλη,καμερα απαραδεκτη και ο 810 μακραν χειροτερος απο τον 808 οσο και να μην το πιστευετε…οσο για το s6 ειναι οντως πολυ καλο αλλα μονο που τεινει να γινει isamsung δεν την θελω…πληρωνεις για να εχεις bluetooth,fm radio,ir,micro sd,αποσπωμενη μπαταρια…αν δεν τα θες αυτα τοτε μονοδρομος ειναι το iphone οσο και να μην το συμπαθω….για ολα τα παραπανω και ακομα περισσοτερα ολοι εμεις προτιμουμε android…g4 κορυφη παιδες(αν ειναι να σπρωξετε τοσα λεφτα)οθονη αλλο πραμα,καμερα επισης…μετα s6…και μετα απο huawei το m9…προσωπικη προτιμηση βεβαια ολα αυτα που γραφω…σε καμμια περιπτωση δεν ειμαι ουτε το παιζω ουτε υποστηριζω καμμια εταιρια…

Nio

Υπάρχει 4100 mah μπαταρία για το g4 με 18 ευρώ. Το καλύτερο vfm κινητό. Αδιαμφισβητητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.