Smartphones

LG: Ποια είναι η μυστηριώδης συσκευή χωρίς notch;

Ένα μυστηριώδες LG smartphone ανάρτησε ο γνωστός πληροφοριοδότης Roland Quandt στο Twitter. Η συγκεκριμένη εικόνα, την οποία ο Quandt παραθέτει με επιφύλαξη δείχνει ένα LG smartphone, το οποίο δεν έχει notch και δεν χρησιμοποιεί τεχνάσματα για να το καλύψει.

Βάσει των λεγομένων του Quandt, πρόκειται για μια mid-range (προς low) συσκευή, χωρίς notch, με στρογγυλεμένες άκρες και αναλογία 2:1 (18:9). Επίσης, ο Quandt εικάζει ότι η οθόνη έχει μέγεθος περίπου 5,5 ίντσες, ανάλυσης 1280×640 pixel και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στην πλάτη. Κάποιος χρήστης ρωτά τον Quandt αν ίσως είναι το LG Q7, αλλά ο ίδιος αναφέρει ότι δεν γνωρίζει και θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε smartphone.

Όσο για το Q7, η ύπαρξή του έχει επιβεβαιωθεί από καταχώρηση εμπορικού σήματος από το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κορέας. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε κάτι για τους προδιαγραφές του, οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα έρχεται με το Qualcomm Snapdragon 400 ή 600, 2GB ή 3GB of RAM και το Android Oreo.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα και για τη συσκευή που παρέθεσε ο Quandt και για το Q7, η LG αναμένεται να ανακοινώσει το LG G7 ThinQ στις 2 Μαΐου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Απριλίου 2018 16:49

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.