LG Nexus 4, Έχει πουλήσει 375.000 τεμάχια σύμφωνα με εκτιμήσεις

Σύμφωνα με εκτιμήσεις “ανήσυχων” μελών από την κοινότητα των XDA developers που κάθισαν και αποκωδικοποίησαν τους σεριακούς αριθμούς των LG Nexus 4 κατέληξαν στην υπόθεση ότι μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί και πουληθεί 375.000 τεμάχια. Ένα άλλο μέλος αναφέρει ότι το δικό του Nexus 4 κατασκευάστηκε 3 ημέρες αφού το παρήγγειλε και έκανε μια εβδομάδα να φτάσει στην Αμερική από τη Νότιο Κορέα.

Αν έχετε όρεξη να διαβάσετε αναλυτικά το πως έφτασαν σε αυτή την υπόθεση, διαβάστε το link της Πηγής μας παρακάτω…

, LG Nexus 4, Έχει πουλήσει 375.000 τεμάχια σύμφωνα με εκτιμήσεις

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πασχαλης

οι τυποι ειναι τερμα τραγικοι..οκ φθηνο κ καλο δε λεω..αλλα η αναμονη εχει κ τα ορια της.αυτη τη στιγμη 6 βδομαδες..

P@NOS

Αφού επέλεξε την LG καλά να πάθει…

Kostas

Το κινητό κατάντησε κουραστικό , κοστολογικά απογοητευτικό με βάση τα όσα διαφήμιζαν , χειρότερο απο τα προσδοκώμενα, (στην τιμή που θα έχει καλύτερα ενα S3) και μέχρι να φτάσει στα χέρια των αγοραστών θα εχει βγει το Nexus 5 απο την Sony που φημολογείται , το οποιο σίγουρα θα είναι κλάσης καλύτερο , οπότε όποιος θέλει Nexus καλύτερα να κοιτάξει το φθηνότερο αυτές τις μερες Galaxy Nexus όπως εκανα και εγώ και είμαι υπερ ευχαριστημένος

Panos7GR

Μεγάλη πατάτα της Google. Έπρεπε να το είχε προσέξει… Κρίμα και η συσκευή αξίζει πολλά!

Teo

Όντως τραγική η ιστορία με τα Nexus 4. Εγώ το παρήγγειλα από γνωστό στην Αμερική στις 01 Δεκεμβρίου και το 16άρι είχε τότε χρόνο παράδοσης 6-7 εβδομάδες (Το 8άρι ήταν ήδη sold out). Λίγες μέρες μετά έγινε sold out από το Αμερικάνικο play store και το 16άρι, δεν μπορείς να το παραγγείλεις μέχρι και σήμερα. Προφανώς εδώ και 1 μήνα δεν μπορούν να καλύψουν παραγγελίες που είχαν γίνει έως τότε.Φανταστείτε εάν είχαν προστεθεί και νέες μέσα στο Δεκέμβρη

manolis

όσοι έχετε κόσμο Αμερική ψαχτείτε από ebay.. το έστειλα σε σπίτι φίλου και μου το φέρνει από Αμερική στα 360€.. δεν είναι και άσχημα για τέτοια συσκευή

Billyssss

Καλησπερα..Συμφωνω με Kostas..Το Galaxy Nexus ειναι τουμπανο,το εχω λιγες μερες..Πραγματικα αξιζει στην τιμη που ειναι..

nikosBaZinga

βασιλη με μπαταρια το gnexus δεν εχει θεματα;μια μερα σου βγαζει;

Thodoris1988

@nikosBaZinga
Το δικο μου Nexus βγαζει μια μερα με τρελη χρηση 3G, λειτουργικο 4.2.1 πληροφοριακα. Smoother than ever και χωρις κολληματα οπως βγαζει σε μερικους. Απλα εγω κανω Hard Reset καθε φορα που παιρνω εκδοσεις. Επιτηδες.

@Billyssss και @Kostas
Συμφωνω απολυτα μαζι σας. Το Galaxy Nexus ειναι το καλυτερο τηλεφωνο που ειχα ποτε. Το προηγουμενο ηταν το HTC Evo 3D και πιο πριν το HTC Desire HD. Περιττο να πω οτι εχω 4.2.1 εκδοση οπως ειπα παραπανω. Στα αλλα, το ενα εμεινε στην 4αρα (ενω σαν συσκευη πρεπει να παρει 4.1 κατα τη γνωμη μου) και το αλλο στη 2.3 με τη γνωστη ιστορια. Γεια σου HTC!

Vaggelis

εγώ το δικό μου το αγόρασα 9/12/12 και περιμένω.. παράδοση σε 6-7 εβδομάδες έλεγε…
κατά την γνώμη μου αξίζει τον κόπο γιατί με $384,77 δεν έπαιρνα τίποτα.

Kostas

@nikosBaZinga το δικό μου το Nexus κραταει αν κάνεις τρελή χρήση ιντερνετ , εφαρμογές κτλ μια μέρα . Αν όμως το λειτουργείς φυσιολογικά , 2μερο ανετα και αν κατεβασεις την φωτεινότητα οθόνης και περιορίσεις την χρηση ιντερνετ βγαζεις και 3μερο !!

Για τα χαρακτηριστικά που έχει μια χαρά ειναι , αν δεις την οθόνη κρυστάλλινη είναι απο θέμα ευκρίνειας και δεν βρίσκεις τέτοια αναλυση νομίζω σε αυτα τα λεφτά που κάνει . προσωπικά το αγόρασα 299 απο το πλαίσιο στις γιορτές

Φοράω και εγω 4.2.1 , το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να το αλλάξω σε έκδοση Google απο εκδοση Samsung που το πήρα για να πάρει την τελευταία αναβάθμιση , κάτι που κάνεις πολύ ευκολα με ενα προγραμματάκι που βρήκα στο ιντερνετ , χωρις να χάνεις εγγύηση αρκει να το ξανακλειδώσεις μετα . Και φυσικά θα παίρνει αναβαθμίσεις για κανα χρόνο και βάλε ακόμη σίγουρα και απο εκει και έπειτα πολύ ευκολα μέσο Xda ή καποιων αλλων προγραμμάτων θα παίρνεις και επιπλέον “υποστήριξη” αν θες . Και αν παίρνει ubuntu απροβλημάτιστα όπως λένε τότε θα πετας !!

Το κινητό αξίζει και εγώ το σκεφτόμουν αλλα μόλις το αγόρασα κατάλαβα πως σε αυτα τα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερο

nikosBaZinga

το παω φουλ για gnexus με 300 ευρουλακια μια χαρα ειναι . με το nexus 4 εχουν αργησει να το φερουν και θα ειναι και πανακριβο

Kostas

Δεν θα το μετανιώσεις σίγουρα !!

Βαγγελης

Παιδες σορρυ για το οφφ-τοπικ,

ξερετε που μπορω να βρω το gnexus διοτι δεν υπαρχει πλεον στο πλαισιο ουτε σε καποιο αλλο site που κοιταξα..

Billyssss

Λοιπον να σου απαντησω..Το εχω λιγο καιρο 2-3 μερες για να εχω γνωμη για την μπαταρια..
Παντως με live wallpaper,σχεδον συνεχεια wi-fi ή 3G και πολη εναζχοληση μνμ και κλησεις μου κρατησε 20 ωρες..
Να επισημανω οτι η οθονη του ειναι πολυ φωτεινη..Εγω την εχω σχεδον τερμα χαμηλα την φωτεινοτηρα και ειναι κομπλε..
Το κινητο καμια μα καμια σχεση με το iPhone που ειχα..

+Μπορεις να αγορασεις και μπαταρια 2100mAh και εισαι ανετος!

Billyssss

@Kostas Γενικα δεν πιστευω οτι υπαρχει καλυτερο..Και τι να το κανω το τετραπυρηνο να μου φορτωνει την σελιδα 2 δευτερολεπτα πιο γρηγορα..
Για 5αρα καμερα το Nexus απλα τα σπαει..Εχει πολυ καλο φακο!

Kostas K.

Μιλάμε για τραγικά νούμερα για ένα τηλέφωνο το οποίο θα μπορούσε να είναι χαλαρά το best seller της αγοράς και το κατάντησαν σε είδος προς εξαφάνιση..Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως πως ένας κολοσσός σαν την Google άφησε ( ; ) στην τύχη την παραγωγή του τηλεφώνου… Όχι τίποτε άλλο έχει σταματήσει από την παραγωγή και το Galaxy Nexus το οποίο έχει αρχίσει να γίνεται και αυτό δυσεύρετο (όχι σε τέτοιο βαθμό βέβαια)… βλέπω σε λίγο καιρό όποιος θέλει να αγοράσει Nexus συσκευή να κάνει κάνα… τάμα μπας και του κάτσει!
Για το Galaxy Nexus τωρα το χω 8 μήνες η μπαταριά σε βγάζει με έντονη χρήση μια μέρα και κάτι…(με 4.2.1 επάνω) Για μένα σε αυτά τα λεφτά είναι χαλαρά οτι καλύτερο υπάρχει. Οποιαδήποτε σύγκριση με άλλη συσκευή γύρω στα 300-350 ευρώ μόνο ως αστείο μπορώ να την χαρακτηρίσω!…

Δημήτριος

Παιδια χαλαρωστε… επιτηδες το κανει η Google για να μην κανει χαλαστρα στους υπολοιπους συνεργατες της… δεν την ενδιαφερει να πουλαει κινητα…!!
Εκτος και αν δει οτι παει καλα το Tizen της Sammy και βαλθει να το εξαφανισει… :Ρ

Kostas

Billyssss δεν ηξερα οτι υπάρχει 2100mah μπαταρία για galaxy nexus !! Θα το κοιτάξω .

Kostas K ακριβώς όπως το είπες . Τελικά επωφελείται το galaxy nexus απο την χαζομάρα της google και θα γίνει δυσεύρετο !!Και μην ξεχνάμε πως το επόμενο Nexus θα βγει σε 1 με 1.5 χρόνο . Οπότε γιατί να ξοδευτείς τώρα οταν το GNexus σε καλύπτει σε όλα , απλά για να πάρεις , όποτε πάρεις το τετραπύρηνο ενω σε εναν χρόνο με τα ίδια λεφτά , αν θέλεις τόσο πολύ να αλλάξεις κινητό θα αγοράσεις το νεό μοντέλο πολύ πιο βελτιωμένο . Και στα λεφτά 300-350 δεν υπάρχει καλύτερο

Αν και προσωπικά θεωρώ πως όποιος αγοράσει το Galaxy Nexus δεν θα σκεφτείς για 2-3 χρονάκια να αλλάξει κινητό . Μονο καμμια μπαταρία οταν αυτη αδυνατίσει απο την χρήση κάποια στιγμή ….

Billyssss

Για οποιν ενδιαφερεται..Και μετα δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο!

https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Nexus-Extended-Battery/dp/B006OBSUUG

Aris

απο ebay συμφερει η παραγγελια? ξερει κανεις τι τιμες παιζουν εκει?

Kostas

Βαγγελης αρχίζουν και το αποσύρουν απο την αγορα λόγω ελευσης του LG Nexus 4 τέλος του μήνα . Οπότε κοίταξε στο skroutz ή στα μαγαζιά της περιοχής σου αν εχει .

gialakias

@Billyssss : Η μπαταρία που έδωσες είναι για το LTE και όχι για το GSM Nexus. Προσέξτε λίγο ρε παιδιά γιατί είναι και αναγνώστες που δεν είναι γνώστες.
https://preview.tinyurl.com/cs5dnoo

lazaros

Παρήγγειλα 30 Νοε και παρελήφθη στην Αμερική 31Δεκ, ενώ είχε 6-7 εβδομάδες παράδοση! Την άλλη εβδομάδα φθάνει στα χέρια μου!

Makis

Δε νομίζω ότι είναι θέμα LG η αργοπορία, κάπου αλλού πρέπει να έγκειται το θέμα. Σιγά να μην είχανε προβλέψει ότι θα γίνει ο χαμός.

Σταυρος

Εγω παντως το τσιμπησα απο ebay 400 ευρωπουλακια εδω και 3 εβδομαδες και το κινητο κατα την γνωμη μου ειναι αριστο, απιστευτα γρηγορο και με υπερκαλυπτει πληρως. Οποιος θελει αν ψαχτει και απο αμερικη το βρισκει και φθηνοτερο….απλα φανταστικο!!!!

Βασίλης Ταγαράκης

@gialakias: Είναι η αυθεντική Samsung μπαταρία ή μόλις την βάλω στο κινητό και αρχίσω να την φορτίζω θα μου καεί το κινητό ;;;
Εσύ την έχεις αγοράσει ;;;;;;;;;;;;;

jackal

Εγώ πάντως πλήρωσα £288.99 (μαζί με μεταφορικά) το ειχα παραγγείλει οταν ηταν διαθέσιμο ακόμα στο Play Store και χθες μου ηρθε shipping mail απο τη μαμά Google την αλλη εβδομάδα θα το έχω!

Γιάννης

Θεωρώ πως μόλις βγει το s4 θα το δούμε να κυκλοφορεί το nexus 4.

Gialakias

@Βασιλης Ταγαρακης : Βαλτη μια χαρά είναι, το πολύ να κάνει λίγο θόρυβο… Έχε καλού κακού και κάνα παράθυρο ανοιχτό. Καλή χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.