LG Optimus 2X, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread

Πριν από 10 ημέρες ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της LG Ολλανδίας αναστάτωσε τους κατόχους smartphones της σειράς LG Optimus αναφέροντας ότι προβλήματα καθυστερούν την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread ενώ παράλληλα δεν έκανε λόγο για το πότε και αν θα δοθεί αυτή. Σήμερα με νέα ενημέρωση δηλώνει ότι αύριο 1 Νοεμβρίου ξεκινάει η διάθεση της αναβάθμισης.

Update Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 17:00: Παιδιά, έχω πληροφορίες μέσα από την LG Electronics Hellas. Επίσημα το ελληνικό update θα διατεθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Δεν γνωρίζω πως έγινε και καταφέρατε κάποιοι να αναβαθμίσετε. Ίσως να μην είναι αγορασμένα από Ελλάδα τα κινητά σας, εννοώ Vodafone και τέτοια. Όσοι αναβαθμίσατε μπορείτε να μας πείτε συγκεκριμένα από που έχετε αγοράσει το κινητό και με ποιο τρόπο κάνατε το update. Over the Air μέσα από το κινητό ή σε σύνδεση με τον υπολογιστή με το λογισμικό LG PC Suite;

LG Optimus 2X: από 1η Νοεμβρίου
LG Optimus 3D: από 21η Νοεμβρίου
LG Optimus Black: από 28η Νοεμβίου

Επεξεργάστηκε την 3 Νοεμβρίου 2011 18:10

Σχόλια

  • αυτά είναι. γιαυτό πάντα αγοράζουμε κινητό με την τελευταία έκδοση και όχι με την προηγούμενη και ας λέει θα αναβαθμιστεί. γιατί δεν λένε ποτέ πότε θα γίνει. φτάσαμε στην έκδοση 4 και θυμήθηκαν την 2.3 αυτοί

  • Απο γνωστο μου παντος εμαθα οτι μεσα γεναρη με τελος(μαλλον τελος) θα δουμε και ICS στα 2Χ και 3D.
    Bεβαια ακομα δεν εχουμε δει 2.3
    θα δειξει..

  • λιγο καπως το ολο θεμα..να παιρνεις την αναβαθμιση για το προτελευταιο λογισμικο με το που βγαινει το τελευταιο...θα παραδεχομουν την LG αν εβαζε κατευθειαν ICS στα κινητα αυτα to make up για ολη την καθυστερηση με το gingerbread

  • κρατάω μια πισινή γιατί εδώ και 10 μέρες περίπου γίνετε παγκόσμια κατακραυγή στην lg απο Αμερική Πορτογαλία κλπ άνοιξαν online partical και τους έκραζαν μέρα νύχτα, και το λέω αυτό μέχρι να δούμε τη θα δώσουν, γιατί εαν αρχίσουν τίποτα κολλήματα φαντάζεστε τη έχει να γίνει και γιαυτό μάλλον μαγειρεύουν και ICS. Αναμονή μέχρι αύριο θα δούμε!!

  • επιτελους!!αν και βγηκε το παγωτο τωρα !!To μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τη συγκεκριμενη εταιρια και δεν θα την ξαναπροτιμησω!!

  • εδω εγω παιδια σε huawei joy 845 του εχω περασει 2.3.7 απο το xda και τρεχει μια χαρα σφαιρα παει που κανει τωρα 89 ευρω μονο το τηλ.

  • Άλλο XDA Βασίλη και άλλο Official , οι XDA μπορεί να έχουν βγάλει και για 4.0.1 αλλά το Official είναι που νοιάζει τον πολύ το κόσμο. :)

  • Τα καλα τα νεα τα εμαθα απο εδω... Είδες τι σου κανει η αντιδραση; Δεν εχω διπλα μου wifi spot, την δοκιμασε καποιος σε hd youtube, flash sites κτλ; Ειναι σταθερη;

  • Κανένα update εδώ στην Ελβετία για το 2X σήμερα το πρωί. Να δούμε κατά το βραδάκι.. Είχα μια αναβάθμιση πριν από μέρες σε V10f.

  • Καλημερα σε ολους.

    Απο το πρωι ειδα τα καλα νεα περι αναβαθμισης αλλα καθοτι καινουργιος κατοχος του 2x δεν ξερω ακομα πως να κανω την αναβαθμιση. (Προσπαθω μεσω του LG PC SUITE αλλα γενικως μου κολλαει ασχημα το program). Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει δινοντας μου κανενα link με ακριβης οδηγιες?

    Επισης, κανω καποια βλ**** και δεν μπορω να μεταφερω (με LG PC SUITE και συγχρονισμο) τις επαφες μου απο sim στον υπολογιστη για να τις διαχειριστω?

  • Παιδια καλησπερα!την αναβαθμηση μπορουμε να την κανουμε αμεσως απο το κινητο ή απο το pc?

  • εγω εχω το lg optimus black...μακαρι να μπει η αναβαθμιση μεσα στα χριστουγεννα γιατι για 28 δεν τον κοβω και πολυ.........ευτιχως μας θυμηθηκαν και εμας που εχουμε lg

  • επιτελους ρε παιδια αν και θα προτιμουσα να καθιστερουσε λιγο ακομα κ να ερχοταν κατευθιαν με ics!

  • παιδια αυτο που μπορω να σας πω εγω που το εχω το 2x ειναι οτι στην ενημερωση λογισμικου κατω κατω λεει επομενος ελενχος για ενημερωση λογισμικου 2/11/2011 οποτε ελπιζουμε για αυριο!

  • προσπάθησα μεσω pc αλλα μου εσπασε τα νευρα. με το εργαλείο για update μου ελεγε οτι εχω το νεότερο λειτουργικο. Μετα ανοιγω το pc suite κανω ελεγχο και μου λεει υπάρχει νεοτερη εκδοση. Παταω update και μου ξανανοίγει το update tool οπου μου λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερη εκδοση. κανω επανεκκίνηση και τελικά μου λενε και τα δυο οτι υπάρχει νεο λειτουργικό. Παταω update και ανοίγει αλλο εργαλείο που ξανακάνει έλεγχο σύνδεσης της συσκευής και ελεγχο για ενημέρωση και μου λεει οτι δεν υπάρχει νεότερο λειτουργικό.
    Τα παραπάνω εγιναν αρκετες φορες και με διαφόρους συνδυασμούς ώσπου βαρέθηκα!
    ...στα μούτρα τους μας εχουν βγάλει την ψυχή (οχι οτι αυτο το πρόβλημα ζωης μου αλλα μπλεχτεικα σήμερα και αγανακτησα).

  • @Γιωργος Μ : Και εμενα λεει επομενη ενημερωση στις 6/11/2011 δεν πιστευω οτι παιζει καποιο ρολο αυτο.

  • δεν παιζει κανενα ρολο αυτο!!απλα καθε μηνα απο την τελετυταια φορα που πατησατε να κανει ενημερωση κανει αυτοματη ενημερωση

  • παιδια οποιος κανει ενημερωση να το πει και σε μας.βαρεθηκα να περιμενω.....

  • με την lg που μιλησα μου ειπαν περιπου σε 10 μερες αλλα και αυτοι δεν γνωριζουν ακομα ακριβως. μπορει νωριτερα η αργοτερα. περιμενουν και αυτη απαντηση απο κορεα. απο την lg μου ειπαν επισης οτι μπορει να το κανει update και χωρις το εργαλειο της lg. μεσω OTA κατευθειαν απο το κινητο.

  • Μου εχει σπασει τα νευρα. LG PC Suite μου λεει οτι υπαρχει αναβαθμισει. Παταω αναβαθμιση και μου ανοίγει το New LG mobile update μου λεει κι αυτο οτι υπαρχει νεα εκδοση, πατάω αναβάθμιση και μου ανοίγει τρίτο εργαλείο!! Το οποίο αφου με βαζει να βγαλω μπαταρια κλπ τελικα μου λεει οτι δεν χρειάζομαι αναβάθμιση και οτι εχω το νεότερο λειτουργικό.
    Δεν φτάνει που μου εσπασε τα νεύρα με δουλεύει κι απο πάνω..ακου εκει το νεοτερο λειτουργικό.

  • τι γραφει το εργαλειο αναβαθμισης της lg.πας στην "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ" και πας "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ" βγανει ενας πινακας που γραφει:
    EUROPE OPEN LGP990 V20L
    GREECE LGP990 V20L ενω για vodafone γραφει
    VODAFONE LGP990 V10D.
    πηρα τηλεφωνο στην lg και μου ειπαν πως αυτο δεν ειναι το 2.3 αλλα update του filmware.παρολα αυτα τους λεω οτι εμενα δεν μου το κανει update.και η απαντηση ειναι οτι δεν το εχει εγκρινη η vodafone.κωστα παιζει κατι τετοιο?πες και εσυ αν γνωριζεις κατι παραπανω γιατι μας εχουν σπασει τα νευρα.ευχαριστω.

  • Εγινε update σε 2.3.4 εκδοση V20Ι μεσω υπολογιστη κανονικοτατα..
    Δε χρειαστεικε μαλιστα να βαζω και να βγαζω μπαταρια και αλλα τετοια..

  • παιδια εγω το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας του απο το πλαισιο!!δεν μου βγαζει να κανω ομως αναβαθμιση!μου λεει παντα οτι εχω το νεοτερο λογισμικο!!εκλεισα το τηλεφωνο και εβαλα το usb ενω ηταν κλειστο το κινητο!!τοτε μου εβγαλε διαθεσιμη ενημερωση!!παταω να την κανει προχωραει λιγο η διαδικασια και μου λεει οτι εχω ηδη το νεοτερο λογισμικο!!
    ελεος!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ!

  • αλεξανδρος το V20L ειναι η καινουρια εκδοση που δεν σου εχει ερθει ακομα (ουτε και μενα)

  • Γιωργο Μ δοκιμασα και το pc suit IV και το LGMOBILE UPDATE αλλα και απο το κινητο μεσω OTA (OVER THE AIR) και ακομα τιποτα.οποιος βρει κατι καπως ας πει και σε μας.....

  • Γιωργος Μ: Εγώ σύνδεσα το κινητό, άνοιξα το LG PC Suite IV και πάτησα πάνω εκεί που λέει: Εργαλεία -> Ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου και από εκεί και πέρα τα έκανε όλα μόνο του..

  • Παιδιά, έχω πληροφορίες μέσα από την LG Electronics Hellas. Επίσημα το ελληνικό update θα διατεθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Δεν γνωρίζω πως έγινε και καταφέρατε κάποιοι να αναβαθμίσετε. Ίσως να μην είναι αγορασμένα από Ελλάδα τα κινητά σας, εννοώ Vodafone και τέτοια.

    Όσοι αναβαθμίσατε μπορείτε να μας πείτε συγκεκριμένα από που έχετε αγοράσει το κινητό και με ποιο τρόπο κάνατε το update. Over the Air μέσα από το κινητό ή σε σύνδεση με τον υπολογιστή με το λογισμικό LG PC Suite?

  • Εγώ το κινητό το αγόρασα από την WIND (έχω,όμως, Cosmote κάρτα μέσα) και την αναβάθμιση την έκανα μέσα από το LG PC Suite IV...

  • παιδια μολις κατευει το pc suite IV θα σας πω και γω αν τελικα μου κανει το update και ακομα το δικο μου lg 2x το αγορασα απο το easy buy world και το κουτι του ειναι ολανδικο

  • κωστα αν δεις το σχολιο που εχω λιγο πιο πανω πρεπει να παιζει ρολο η αγορα της συσκευης(εννοω απο vodafone η wind).γιατι γραφει:GREECE LGP990 V20L
    ενω για vodafone γραφει:VODAFONE LGP990 V10D
    ο sterios το αγορασε απο wind.
    ας μας πει καποιος που το αγορασε απο vodafone ελλαδος αν το εκανε update και πως.
    ευχαριστω και παλι.

  • αλεξανδρος και μενα το ιδιο μου βγαζει και οποως ειπα παραπανω το κινητο μου δεν ειναι αγορασμενο απο vodafone (αυτο μου το βγαζει στο pc suit στο pc suit IV δεν ξερω ακομα κατεβαίνει)

  • Εγω το αγόρασα από Saturn το καλοκαίρι. την αναβάθμιση σε 2.3.4 την έκανα μέσο LG PC Suite IV σήμερα το μεσημέρι.πρέπει να έχετε κ το LGMobile update στο pc για να γίνει. μόλισ πατήσετε STAR βγαίνει άλλο παράθυρο κ γίνετε η αναβαθμιση αυτόματα.15 λεπτα περιπου όλη η διαδικασία. με ΟΤΑ δεν εβρισκε τίποτα μου έλεγε πως έχω την πιό αναβαθμισμένη έκδοση .

  • Την "περιπέτεια" μου την εγραψα, να πω μονο οτι κινητό ειναι απο Vodafone και εχω το LG pc suite IV.

  • Παιδια και εγω μετα απο λιγη προσπαθεια εκανα update .Οδηγος Για Ολους Οσους Παιδευεστε:
    1. Συνδεστε το τηλεφωνο σας στο Pc και καντε κλικ στο Lg Mobile Sypport Tool
    2.Καντε κλικ στο ευρεση συσκευης.
    3.Μολις βρει το κινητο,καντε κλικ στην αναβαθμιση λογισμικου.
    4.Αφηστε το 1 εικοσαλεπτο μονο του να κατεβασει και να κανει update και μετα θα ειναι ετοιμο.

  • Μια ερωτηση ηθελα να σας κανω ασχετη.Οταν παω να το ξεκλειδωσω το κινητο, εχω βαλει pattern για ξεκλειδωμα και οταν το σχεδιαζω,δεν μου συνδεει τς κουκιδες μεταξυ τους αλλα παρολα αυτα ξεκλειδωνει κανονικα.Μπορω να κανω τιποτα?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.