LG Optimus 2X, Υπό την ομπρέλα της CyanogenMod custom ROM

Είναι η πραγματικότητα. Οποιοδήποτε μοντέλο smartphone “αγκαλιαστεί” από τους developers και μπει στον δικό τους κύκλο αναβαθμίσεων και πειραματισμών, αυξάνεται ο χρόνος ζωής του και παραμένει στην επικαιρότητα για αρκετούς μήνες. Αυτό τον κύκλο ζωής αναμένεται να έχει και το διπύρηνο LG Optimus 2X μιας και το “αγκαλιάστηκε” απο την ομάδα CyanogenMod.

Εφόσον έχετε κάνει root το LG Optimus 2X, μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ την πρώτη custom ROM που ονομάζεται “nightly” και να πάρετε μια πρώτη γεύση από Android 2.3 Gingerbread στο κινητό σας. Προσοχή, οι εκδόσεις “nightly” είναι πολύ πρώιμες και με αρκετά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί. Εφόσον προχωρήσετε κάντε το με δική σας ευθύνη και εφόσον κατανοείτε την διαδικασία.

, LG Optimus 2X, Υπό την ομπρέλα της CyanogenMod custom ROM

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

μπορει καποιος να μου πει τα βηματα, εχω κατεβασει το z4root και την rom
αλλα δεν μπορω να καταφερω τιποτα ουτε καν το root να κανω που το εκανα
και στο MILESTONE.
(ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ 2.2 ΟΥΤΕ ΣΤΟ MILESTONE ΜΠΟΡΩ)

Nikolas

Τελικα το 2x θα παρει την αναβάθμιση; εχει περάσει ενα εξάμηνο η LG εχει ανακοινώσει καινούργιες συσκευές με την 2.3 αλλα για μας που τα έχουμε σκάσει χε….ε και ολα αυτα την ωρα που το κατακλειδωμένο και τριων ετων iPhone 3gs ετοιμάζεται να παρει την τριτη του αναβάθμιση. Φταίει μονο η LG; Δεν νομιζω καθώς και αλλες εταιρίες οπως η HTC κάνουν μια απο τα ιδια. Φταίμε εμείς που τους ανεχόμαστε και συνεχίζουμε να αγοράζουμε προιόντα τους; Ή μήπως ειναι πιο βαθύ πρόβλημα του κατ‘ευφημισμό ανοικτό λειτουργικού της γουγλε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.