LG Optimus 2X, Μεγάλα γκάζια [video]

Η LG Electronics Ελλάς, σε ειδική εκδήλωση παρουσίασε το εντυπωσιακό LG Optimus 2X. Οι υψηλές ταχύτητες που αποτελούν το κυριότερο χαρακτηριστικό του νέου LG Optimus 2X κυριάρχησαν στην παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην εγκαταστάση της Ξιφασκίας των Ολυμπιακών Ακινήτων, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν επιπλέον την ευκαιρία, να απολαύσουν την εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης με απόλυτη ασφάλεια σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις και με τη συνδρομή εξειδικευμένων εκπαιδευτών και οδηγών αγώνων.

LG Optimus 2X
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3)
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, 1GHz, διπύρηνος
Οθόνη: 4 ιντσών, 800×480 pixels, LCD
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις 1.3 Megapixel
Εσωτερική μνήμη: 8GB
Kάρτα μνήμης: microSD
Έξοδος HDMI, DLNA, WiFi, GPS
Μπαταρία: 1500 mAh

Στην καρδιά του LG Optimus 2X, βρίσκεται ο διπύρηνος επεξεργαστής Tegra 2 της NVIDIA με ταχύτητα χρονισμού 1GHz, που εξασφαλίζει στο νέο smartphone της LG κορυφαίες επιδόσεις και βελτιστοποιημένη απόδοση. Το Optimus 2X είναι εξαιρετικά γρήγορο στη φόρτωση των εφαρμογών και του λειτουργικού, προσφέροντας την πλέον ταχύτερη πλοήγηση στο Internet και την απόλυτη εμπειρία gaming σε κινητό τηλέφωνο, σε σύγκριση με τα smartphone που αξιοποιούν έναν μόνο επεξεργαστή και λειτουργούν στις ίδιες ταχύτητες.

, LG Optimus 2X, Μεγάλα γκάζια [video]
, LG Optimus 2X, Μεγάλα γκάζια [video]
, LG Optimus 2X, Μεγάλα γκάζια [video]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas black

δεν ξέρω βρε παιδιά αλλα εγώ ποτε δεν ήμουνα ευχαριστημένος από την lg!!!

Κώστας Βλαχάκης

Εδώ έχουμε premium προϊόν δεν είναι κατηγορία π.χ. Cookie.

George

Κωστα, τελικα ξερουμε καθολου τι παιχτηκε με την εκδοση του κινητου που δινει η Vodafone και γιατι μας προειδοποιουν οτι δεν εχουν ελληνικο πληκτρολογιο;

domigr

πλεον κατοχος αυτου του κινητου 🙂

Κώστας Βλαχάκης

George, από το Facebook ξεκίνησε αυτή η ιστορία αλλά είναι Ράδιο Αρβύλα. Το LG Optimus 2X που διαθέτει η Vodafone έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικό μενού!

Kostis

Desire S ή Optimus 2X?? Για καθημερινή χρήση…. θα αντέχει η μπαταρια του optimus?

τασος

δεν ειναι ραδιο αρβυλα!στο site της vodafone λεει οτ ιδεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο αλλα μαλλον εχει και εχουν κανει λαθος!στα καταστηματα ποτε θα ειναι ρε παιιδα???ολο μας λενε αυριο και αυριο και δεν ερχεται ποτε!

Κώστας Βλαχάκης

Το LG Optimus 2X που διαθέτει η Vodafone έχει σίγουρα ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικό μενού.- Αυτή την εβδομάδα μας έχουν πει ότι κυκλοφόρησε κανονικά.

makhs

Κυκλοφορησε κανονικα..? Αμα το βρειτε σε καταστημα vodafone-πλαισιο στην αθηνα φτυστε με. Μας δουλευουν ψικο γαζι παιδια, ολα τα καταστηματα στην αττικη ρωτησα κανεις δεν το εχει. Μη μας παραμυθιαζουν αλλο, φτανει. Ελεος πια

Κώστας Βλαχάκης

Ναι η αλήθεια είναι ότι από αρχές Μαρτίου μας είχαν πει ότι θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του. Μπορεί να φέρανε λίγα κομμάτια και να είναι μεγάλη η ζήτηση. Πάντως να πουλήσουν θέλουν, όχι να σε “παραμυθιάσουν” όπως λες… Αν δεν το βρείς και βιάζεσαι, πάρε άλλο…

makhs

Εμενα ομως δεν μου ειπανε οτι εξαντληθηκαν τα κομματια που φερανε, μου ειπαν ΟΛΑ τα κατασηματα οτι δεν το φεραν καν. Ασε που οι πιο πολλοι δεν ξεραν ουτε καν το μοντελο.

Lazaros

Κωστα ,υποσχεθηκες ενα διαγωνισμο για lg optimus 2x θα παιξει ή το μετανιωσες?

Κώστας Βλαχάκης

Ο διαγωνισμός έτρεξε από το Fan Page μας στο Facebook το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δεν τον ανακοίνωσα εδώ στο blog. Ο νικητής με ενημέρωσε ότι παρέλαβε σήμερα το LG Optimus 2X.
https://www.facebook.com/techblogGreece/posts/104911026260361

Dimitr10s

Κώστα είναι κρίμα για μας που δεν έχουμε Facebook να χάνουμε τους διαγωνισμούς.
Αν μπορείς στους επόμενους διαγωνισμούς βρες κάποια λύση ώτσε να μπορούμε και εμείς να λάβουμε μέρος,που είμαστε και τακτικοί στο techblog.

Πήγες και εσύ βόλτα μέσα σε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα Κώστα::Πώς σου φάνηκε;;

Κώστας Βλαχάκης

Ήταν καταπληκτικά! Μεγάλα γκάζια όπως αναφέρεται και στην αφίσα με το αγωνιστικό της F1. Μπήκα συνοδηγός σε ένα Renault Clio 2.0lt RS N3 195ps και τράβηξα το βίντεο που βλέπεις πιο πάνω. Δεν τράβηξα με την κάμερα Full HD 1920x1080pixels του Optimus 2X γιατι δεν μπορούσα να πάρω κινητό και βίντεο μαζί μου πίσω στο γραφείο.

Σε ότι αφορά του διαγωνισμούς, όλους μα όλους τους έχουμε κάνει μέσα από εδώ, στο Techblog. Πειραματιζόμαστε όμως και με τα Social Media. Stay tuned λοιπόν… όλο και κάτι θα προκύψει πάλι το επόμενο διάστημα εδώ 🙂

mike

Βίντεο από το άλλο… το κόκκινο αυτοκίνητο δεν έχει? Μήπως ξέχασες να πάρεις μαζί το δίπλωμα οδήγησης?

Κώστας Βλαχάκης

Μόνο το σασί που βλέπεις είναι, χωρίς μοτέρ!
Θέλουμε πίστα Formula 1 στο Ελληνικό!! :p

kostashd2

θα εχουμε Quadrant μετρηση απο την τελικη εκδοση?

Κώστας Βλαχάκης

kosatshd2, όχι άμεσα. Δεν το έχω το κινητό αυτή τη στιγμή στα χέρια μου.

Κωστας Γιαγιάς

Η τιμή του είναι πολύ καλή!!!

Περιμένω και το Atrix.

domigr

μιας και ειμαι εγω αυτος που κερδισε το κινητο σας λεω οτι στο quadrant βγαζει 2600+ 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Ωραίo! Εμείς είχαμε μετρήσει 2391… https://techblog.gr/mobile/lg-optimus-2x-benchmark-results-5667

domigr

επισης εχει εκδοση 2.2.2 😉

Κώστας Βλαχάκης

domigr, να περιμένουμε κάποιον οδηγό που θα του έχεις περάσει Gingerbread πριν την επίσημη αναβάθμιση;!

H LG έχει ανακοινώσει ότι θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread 🙂

domigr

χαχα να του περασω gingerbread ανεπισημα ? 😛 κατσε σημερα το πηρα 😛 βασικα νομοζω δεν εχει βγει ουτε ανεπισημα λιγο που το εψαξα 😛

Lazaros

Οκ φιλε Κωστα.δεν το πηρα χαμπαρι γιατι περισσοτερη ωρα περναω εδω και οχι στο facebook.κριμα μπορει να ημουν ο τυχερος.αλλη φορα!

george

εγώ μόλις το πείρα απο vodafone.gr και έδειξε 2520 το quadrant!στον άλλο φίλο πως έδειξε 2600+?

george

α να μην ξεχάσω να πω οτι δεν είχε SD κάρτα μέσα και μου σπάσανε τα νεύρα!
είχε όλα τα άλλα εκτός απο κάρτα

domigr

george το quadrant μου βγαζει απο 2500+ εως 2600+ αρα μια χαρα εισαι 😉

george

εντάξει τότε!να σε ρωτήσω σου είχε κάρτα μνήμης μέσα?

domigr

οχι..ειχα εγω απο το προηγουμενο μου κινητο 😉

monk

πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η vodafon δεν κάνει και σε αυτό το κινητό 18μήνα συμβόλαια ή να καθιερώσουν συμβόλαια 2 ετών ( αφου παγιο θα εχεις ούτως η αλλιώς ) , ολο μπούρδες …… είναι δυνατόν να ζητάνε από τον κόσμο 350 ευρώ + 12 μήνες συμβόλαιο στα 50 ευρώ ?? τι να πω big fail αυτό δεν είναι προσιτή τιμή για μένα, κόλπα πάλι κάνουν !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.