LG Optimus 2X, Θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich 4.0

Την αποπήραμε τις τελευταίες μέρες την LG που με κάποιες σπασδωμιδικές κινήσεις τα έκανε μπάχαλο με τις αναβαθμίσεις των Optimus κινητών και το τι μέλλει γενέσθαι. Πρόσφατα ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες αναβάθμισης σε 2.3 Gingerbread για τα μοντέλα 2X, Black και 3D και σήμερα επιβεβαιώνει το update σε Ice Cream Sandwich.

‎[LG Official Statements on Ice Cream Sandwich OS Update] (Facebook)
“LG firmly denies the rumors that claim LG will not be providing the Ice Cream Sandwich (ICS) OS update for the LG Optimus 2X. These rumors are NOT true. LG is currently in the process of planning the ICS OS update for the LG Optimus 2X as well as other LG high-end smartphones. Detailed information on the ICS OS update schedule for specific models will be announced, once the ICS OS is publicly released by Google. Please stay tuned for more updates from LG.
Thank you very much.”

, LG Optimus 2X, Θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich 4.0

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Και φυσικά αφού θα έχει βγει η TG 6.0 (Tzaztiki Giaourti 6.0) για android κάπου εκεί (2012-2013) θα κυκλοφορήσει και η ics για το optimus x2

Αλέλανδρος Αντωνιάδης

Καλα νεα..μπραβο στην lg..

Dimitris

Να το κρατήσω δηλαδή?? Η μήπως ανεβαίνει η τιμή μεταπώλησης του με αυτήν την ανακοίνωση?

tkvkp

@Συνονοματε,εαν δεν επαιρνε την ICS,θα του την εδινε ο cyanogen(που ουτως ή αλλως φημολογειτε πως εβαλε το χερι του στο development της ICS).
Ειτε την παρει επισημα ειτε οχι,αξια μεταπωλησης εχουν πολυ λιγα κινητα.Για lg σε κοβω χλωμο.Εαν σκοπευεις να το πουλησεις,βαλτο τωρα που ειναι νωρις.

vassilis

Αντε Πια…

Teo7

Το 3D θα παρει ICS ?

Npapanikolaou

Γιουπι!! εκει που ελεγα να το πουλησω το 2Χ μου
τωρα περιμενω να παρει την 2.3 εντως του μηνα.
και αργοτερα θα παρει τη ICS

Aggelos

Συμφωνω με τον δημητρη!να το κρατησω?γιατι ελεγα να το πουλησω για να παρω την επομενη παρασκευη iphone 4s!…

jk

ναι καλα 6 μηνες περιμεναμε το 2.3 και τωρα για να μας γλυκανει μας λεει και για ics..Ειναι απαραδεχτοι δεν σεβαστηκαν τους πελατες τους που αγωρασαν το πρωτο 2πυρηνο κινητο και ολο στο περημενε μας εχουν..ασε που θαχιυν delay παλι..

Antonis

Αν οντως το κανουν, που θα ηθελα παρα πολυ αρχες 2012 η τουλαχιστον Ανοιξη, θα παω στα συννεφα.

Dimos

Aggele,παρε το iphone να δεις ασπρη μερα…Υποστήριξη και μετα απο 2 χρονια…Βλεπε 3GS που παιρνει iOS 5…

kostas

Για το optimus blackεχουμε κάποιο νέο; Θα αναβαθμιστεί και αυτό σε ICS;

Παναγιωτης

ρε παιδια πατε καλα?θα πουλαγατε το κινητο αν δεν επερνε αναβαθμιση?ειστε σοβαροι?αμα ειναι καθε 6 μηνες να αλλαζετε κινητο,τι να πω…και σε περιοδο οπου τα 500 για ενα κινητο ειναι ενας μισθος…σοβαρευτητε λιγο!και εγω εχω το optimus 2x αλλα δεν προκειται να το πουλησω αφου κανει την δουλεια που θελω (τηλεφωνο,καμερα,ξυπνητηρι,games κλπ)…δηλ και αλλο πιο καινουργιο κινητο να παρετε τι θα αλλαξει??μην ξεγελιεστε με τα τρικ της καθε εταιριας (αναβαθμιση,νεο μοντελο με κατι παραπανο “βλεπε iphone 4s”)

spiros

Παιδιά εσείς που έχετε το LG μπαταρία πόσο διάρκεια έχει?

Παναγιωτης

1 μερα spiros…με χρηση σε εφαρμογες κλπ!

spiros

Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη!! Τελικά η αναβάθμιση έγινε 2.3? αν ναι έχει κάποια διάφορα στην συμπεριφορά του κινητού και στο μενού?

Παναγιωτης

δεν μου εχει γινει ακομα…γραφει οτι ο επομενος ελεγχος για ενημερωση θα γινει 23 του μηνα!παντως απ’οτι εχω δει στο optimus one νομιζω…δεν εχει καποια διαφορα εκτος απο τους φωτισμους πανω στην μπαρα (μπαταρια,σημα κλπ που ειναι σε πρασινο χρωμα,το πληκτρολογιο και η εξοικονομιση μπαταριας που λενε) για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει καποιο κινητο με 2.3 να σου πω αν κραταει περισσοτερο η μπαταρια

GiannisWST

Καλα ευχομαι μονο μην αργησει η αναβαθμιση και την παρουν πιο μετα και απο την samsung..εδω η 2η λεει οτι θα ξεκινησει να αναβαθμιζει τις συσκευες το 2ο τετραμηνου του 2012..αν ειναι να παμε ετσι και του χρονου ολοι θα αναγκαστουμε να περιμενουμε παλι απο xda..

Alex

Ωραίο κινητό,μου αρέσει,το είδα και απο κοντά,αν πέσει η τιμή του τώρα και με ics υποψήφιο για αγορά.

sdaoulas

Κωστα ξερεις να το LG Optimus One P500 θα παρει την ICS 4.0

REDODIN7

Με ICS, διπυρινο επεξεργαστη και τιμη 320 ευρω πιστευω οτι ειναι value for money 🙂

kostas

Κώστα γνωρίζεις μήπως για το optimus black αν θα αναβαθμιστεί σε ICS;

Τσαμπίνο

ωπα κατσε..?!?! δηλαδη και το Black θα παρει αναβαθμιση?? :DDD μακααρι!

giorgos

τιποτα γτ optimus me αν θα μας δώσουν την 2.3 ξέρουμε κώστα ????? ευχαριστώ

Nikos

Ρε παιδια η αναβαθμιση σε 2.3 δεν κυκλοφορει ηδη πολυ καιρο απο το επισημο site της lg ???

giorgos

ρε συ κωστα στο site της lg λει οτι ειναι αναβαθμισιμο σε 2.3 gingerbread γτ να το γραφει τοτε στο σαιτ της https://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-smart-phones-P350.jsp?

MANOZzz

Χθες το αναβαθμισα σε 2.3.4 σημερα παλι μου λεει οτι υπαρχει καινουρια εκδοση παλι!!! Βαζοντας να κανω αναβαθμιση στο 50% μου εμφανιζει ενα μυνημα οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται.Τι να συμβαινει αραγε?

Npapanikolaou

Κακησπερα φιλε MANOZzz αναβαθμισες το 2Χ;
στο ρωταω γιατι πρην λιγη ωρα εβαλα
να το αναβαθμυσω κι εγω αλλα μου βγαζει οτι
η εκδοση του λογησμικου που εχει η συσκευη ειναι
η ποιο πρασφατη και δεν χρειαζετε αναβαθμυση.
μπορεις να μου πεις τα βηματα που ακολουθησες;

αλεξανδρος

Npapanikolaou δεν εχουμε κανει ολοι update.η lg το δινει επισημα αυτην την βδομαδα.δεν ξερω γιατι καποιοι μπορεσαν να κανουν νωριτερα.το ολο θεμα συζητιεται εδω:https://techblog.gr/mobile/lg-optimus-2x-android-2-3-gingerbread-6222/
μαλλον οσοι εχουν κανει να ειναι σε μορφη beta.ολοι οι υπολοιποι περιμενουμε την lg hellas για το “επισημο” update αυτην τη βδομαδα.ελπιζω να βοηθησα.

Npapanikolaou

Ευχαριστω πολυ Αλλεξανδρε για το λινκ. θα περιμενω αυτην την βδομαδα.

Arkou

Ειμαι κατοχος lg optimus one και θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι πηρα το κινητο με 2.2 που πραγματικα η μπαταρια κραταγε μαξ 1 μερα με χρηση και ηταν σχετικα μετρια η αποδοση λειτουργιας του (υποκειμενικα παντα). Ημουν ψιλοαπογοητευμενος με το κινητο η αληθεια ειναι. Οταν το καλοκαιρι βγηκε η αναβαθμιση σε 2.3 πραγματικα το τηλεφωνο μεταμορφωθηκε σε αυτο που περιμενα εξ αρχης. Πολυ πιο λειτουργικο, ευχρηστο, η μπαταρια με συνεχη χρηση wifi ή hotspot (το ιδιο), εφααρμογες,παιχνιδια,google maps, e-mail και αρκετες εφαρμογες να τρεχουν κραταγε περιπου 3 μερες.
Επομενως στα ανωτερα μοντελα της LG που θα πανε απο 2.2 σε 2.3 και απο εκει σε ICS ειμαι σιγουρος οτι θα δειτε την μερα με τη νυχτα…
Ηδη ψηνομαι για optimus 2X σαν πρωτο κινητο λογω τιμης, χαρακτηριστικων και ICS, φυσικα θα κρατησω για δευτερο το optimuς one που συνεχιζει την καλη δουλεια.
Καλες αναβαθμισεις λοιπον κυριοι και το συντομοτερο δυνατον να βγουν οι αναβαθμισεις σας (…μας… ελπιζω συντομα να τσιμπησω το 2x)

παυλος

κωστα ξερεις περιπου ποτε θα παρει ics το optimus 2x?

Αντώνης Μαρίνος

Και εγώ πλέον κάτοχος του 2X, έδωσα πακέτο το Blade και το Touch Diamond2 και το τσίμπησα στα 300€…πολύ ζόρι οικονομικό, οπότε η πρόταση της LG είναι αντικειμενικά η καλύτερη/συμφερότερη που κυκλοφορεί…
Για να δούμε τι θα δούμε…δεν είχα ποτέ LG κινητό, οπότε θα είναι πρώτη φορά για μένα να τσεκάρω και την LG…αν και έχω ακούσει/διαβάσει τα καλύτερα για το 2X (επιδόσεις, διάρκεια, ποιότητα, αντοχή κλπ)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.