LG Optimus 3D, Μετατροπή games από 2D σε 3D με λίστα [επίσημο]

Πραγματικά περιμένω πως και πως να μάθω τι πρόκειται να παρουσιάσει η LG στα smartphones κατά τη διάρκεια την έκθεσης IFA 2011 που ανοίγει τις πύλες τις πρώτα για τους δημοσιογράφους μεθαύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου. Διαβάζω για τα αναμενόμενα smartphones HTC Omega, HTC Vigor και Samsung Galaxy S II LTE και αναμένω τις ανακοινώσεις της LG.
Με το σταγονόμετρο οι επίσημες ανακοινώσεις όπως αυτή που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και αναφέρει ότι τον Οκτώβριο αναμένεται update για το LG Optimus 3D που μετατρέπει και τα απλά παιχνίδια 2D σε 3D. Αυτό βέβαια μάλλον επιβεβαίωση κάποιων παλαιότερων πληροφοριών είναι παρά κάτι ολόφρεσκο.

Το δελτίο τύπου αναφέρει ότι η νέα λειτουργία θα ονομάζεται Game Conversion και θα μετατρέπει σε 3D μόνο τίτλους παιχνιδιών που θα έχουν πάρει έγκριση από την LG και θα βρίσκονται σε μια λίστα που συνεχώς θα ανανεώνεται. Δεν έγινε γνωστό πια θα είναι αυτά τα πρώτα παιχνίδια 2D – 50 διαφορετικά με την έλευση του update και ακόμα 50 έως το τέλος του έτους).

, LG Optimus 3D, Μετατροπή games από 2D σε 3D με λίστα [επίσημο]

Να σημειώσουμε ότι στο LG Optimus 3D υπάρχουν ήδη προεγκατεστημένα τρία 3D games τα Adrenaline, N.O.V.A. και Let’s Golf! 2, ενώ τους προσεχείς μήνες θα διατεθούν για αγορά ακόμα 14 τίτλοι 3D games από την Gameloft και συγκεκριμένα Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles, James Cameron’s Avatar, Ultimate Spider Man: Total Mayhem, GT Racing: Motor Academy, Shrek Kart, Modern Combat 2: Black Pegasus, Real Football 2011, Star Battalion, N.O.V.A. 2 — Near Orbit Vanguard Alliance, Dungeon Hunter 2, Fishing Kings, BackStab, Eternal Legacy και Shadow Guardian.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick

γεγονός οτι είναι το μόνο high end smartphone με FPU(που είναι και απίστευτα δυνατό) ,δηλώνει οτι πραγματικά είναι πιο γρήγορο από το S2.αν εβγαινε και με Gingerbread τότε θα το μόνο που θα μπορούσε να κοντραριστει με τα πρώτα quad-core

nick

το fpu ειναι κατι σαν super-κομπιουτερακι, κάνει εκατομύρια υπολογισμούς το δευτερόλεπτο που έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερα γραφικά και πολύ καλή χρήση του cpu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.