LG Optimus 3D, Η αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread φέρνει και καλούδια

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της LG Electronics μετά το LG Optimus 2X έρχεται η σειρά της αναβάθμισης σε Android 2.3 Gingerbread του LG Optimus 3D και συγκεκριμένα την επόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Η αναβάθμιση θα φέρει μεταξύ άλλων λογισμικό για επεξεργασία φωτογραφιών 3D και βίντεο 3D ενώ και σε ότι αφορά τη λήψη βίντεο 2D θα υπάρξει σταθεροποιητής της εικόνας.

Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει ότι ακριβώς 21 Νοεμβρίου η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες και στην Ελλάδα. Θα είμαστε εδώ να το παρακολουθούμε και με τη δική σας βοήθεια-σχόλια. Το σημαντικό είναι ότι η αναβάθμιση θα ξεκινήσει από την Ευρώπη. Σημειώστε ότι ακολουθεί η αναβάθμιση σε Gingerbread για το LG Optimus Black στις 28 Νοεμβρίου.

Πηγή

Σχόλια

  • Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνουν τα αρχικά της εταιρίας LG.
    LG (Life Gingerbread !) αφού ποτέ αυτή η εταιρία δεν κάνει αναβάθμιση σε ice cream sandwich. Τί φοβούνται μήπως τους λιώσει το παγωτό;!

  • ενταξει μωρε αφου για cyanogen λεμε!!!!παντως εγω οσες και να δοκιμασα απο το xda η μια δεν περνει τηλεφωνο η αλλη δεν εχει ελληνικα η αλλη δεν δουλευει το 3D,και μου ζηταει ενα baseband το οποιο δεν μπορω να το βαλω,εσενα δουλευουν ολα κομπλε????

  • Φιλε μου εβαλα και εγω την agura team v2 αλλα δεν εχει ελληνικα και δεν πιανει σημα αν ξερεις πως γινεται σε παρακαλω στειλε μου ενα πμ γιατι δεν αντεχω αλλο με custom rom froyo με κοροιδευουν ολοι froyoπαιδο

  • Κωστα μετεφερε με την πρωτη ευκαιρια εκει στην lg οτι οσοι εχουν αγορασει το 2χ θα ειναι και το τελευταιο lg που αγοραζουν γιατι δεν ειναι η αναμονη ενα χρόνω τωρα δεν ειναι οτι η αναβάθμιση εχει κολληση στους περισσοτερους απο της διαφορες εκδοσης που εχει βγαλει για καθε εταιρεια που το πηρε και εχουμε χασει την μπαλα ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ φιλε που δεν αντεχετε αλλο!!!

  • Πρωτα κανεις install το baseband και μετα την rom....
    Καμια σχεση ....το κινητο εχει μεταμορφωθει !!!

  • εμ το το baseband δεν μπορω να κανω εγκατασταση με τιποτα μπενω στο οδηγο και δεν βγαζω ακρη .εχει και ελληνικα?

  • οχι δεν εχει Ελληνικα...δες τον οδηγο προσεκτικα και θα βγαλεις ακρη...και εγω πεδευτηκα αλλα τα καταφερα

  • καλημερα δημητρη ςτο basedand πρεπει να κανω και εκεινες της φοτογραφιες με το βραχυκλωμα και με τα καλοδια usb και τα καλαι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.