LG Optimus Black με οθόνη τεχνολογίας NOVA

Η LG δεν μπορούσε να μείνει έξω από το παιχνίδι των οθονών για κινητά και ως μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες οθονών ανεξαρτήτου ιντσάζ, βάζει πάγο στις AMOLED της Samsung και λανσάρει τις δικές της NOVΑ. Το πρώτο smartphone με οθόνη τεχνολογίας NOVA είναι το LG Optimus Black.

Αν κρίνουμε από την ονομασία του “Black” η οθόνη πρέπει να είναι μαύρη-μαύρη και ενθουσιάζομαι που ίσως η Samsung βρει το γιατρό της γιατι είχε σηκώσει μπαϊράκι δεν έδινε AMOLED σε άλλους κατασκευαστές.

Πηγή

Σχόλια

  • ναι...κάτι είχε πάρει το αυτί μου ότι θα βγάλει μια οθόνη με σούπερ φωτεινότητα, ανάλυση και καθαρότητα!!!!
    μεγάλη μάχη στις οθόνες φέτος!! καλά την Samsung δεν την κοντράρει.. ειδικά τώρα με τις SAMOLED2...

  • τα έχουμε πεί άπειρες φορές, ο ανταγωνισμός είναι υγεία και εμείς σαν καταναλωτές μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Άντε να κάνουν δουλειά και για τις μπαταρίες τώρα!

  • χμμμμ...διαβασα σε κανα-δυο ξενα sites οτι το πρωτερημα της ουσοαστικα ειναι η μεγαλυτερη φωτεινοτητα και η αρκετα υψηλη αναλυση... την καλυτερη γνωμη θα την εχουμε οταν το δουμε απο κοντα, ομως περιμενα περισσοτερα απο την lg..εφ'οσον κατασκευαζει την 'retina' του i phone και γενικα ειναι μια απο τις μεγαλυτερες ανταγωνιστριες της samsung, κι εχοντας τετοια τεχνογνωσια στις οθονες, ηθελα κατι πιο δυνατο, κατι που να ανταγωνιζεται στην ουσια τις s.amoled (γιατι κακα τα ψεμματα, μονες τους "παιζουν μπαλα" στην ουσια αυτες οι οθονες)..

  • η Nova δειχνει καλυτερη απο καθε αλλη και την amoled απο αυτα που ειδα παιδια.περιμενετε να δουμε λοιπον περισσοτερα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.