LG Optimus Eye, Το Optimus LTE κυκλοφορεί εκτός Κορέας

Το LG Optimus LTE που κυκλοφόρησε πρόσφατα αποκλειστικά στην Κορέα, θα κάνει εμφάνιση και εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα αναμένεται να κυκλοφορήσει στον Καναδά με το όνομα LG Optimus Eye και τον ίδιο ισχυρό εξοπλισμό. Διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5GHz και οθόνη 4.5 ίντσες τεχνολογίας True HD IPS ανάλυσης 1280×720 pixels.

, LG Optimus Eye, Το Optimus LTE κυκλοφορεί εκτός Κορέας

LG Optimus Eye
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.5GHz Dual-Core
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.5 ίντσες, True HD IPS, 1280×720 pixels, 332 ppi
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB (+16GB micro SD)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, micro HDMI
Μπαταρία: 1830 mAh
Διαστάσεις: 132.9×67.9×10.4 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lorentzos

μετα απο τοσα βρισίδια στην lg για τις αναβαθμίσεις τη να πούμε? καλα spec!!!

aggelos

ενω αν παρουμε αυτο θα δουμε πιο γρηγορα αναβαθμιση..οταν ολα θα εχουν ICS σε 2-3 μηνες αυτο θα κανει αναβαθμιση σε 2 χρονια!!κλασσικη τακτικη της ΕΛ ΤΖΙ…
ΕΛ-ΤΖΙ ΣΑΚΣ
στει ογουει φρομ ελ-τζι 😛

Techfan

Μόνο 4gb ενσωματωμένη μνήμη?

Εγώ που έχω το nokia n8 λέω πως δεν θα μπορούσα χωρίς 16 gb (και 32gb micro sd φυσικά ;S).

Πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρόκειται να δούμε στο άμεσο μέλλον, οπότε ας μην εντυπωσιαζόμαστε από τώρα ;))) .

Antonis

Σωστος ο aggelos. Αν τα ιδια specs τα ειχε αλλη εταιρια τοτε ναι, αλλα lg με τιποτα, δεν ξανακανω το ιδιο λαθος.

EliasKir

Αφου αποφασησε να παρατησει τα δυο σημαντικοτερα μοντελα της γκαμας της (Black και 2X που ειναι τα αντιστοιχα για Galaxy S και S2) δεν αφηνει αλλη λυση απο το μπουκοταζ. Ας βγαλει και κινητο που να παιζει το Crysis στο full. Never again. (εκτος κι αν μας διαψευσει και βγαλει επιτελους το πολυποθητο Gingerbread).

Stefan

Και εγω μια απο τα ιδια δεν προκειται να την ξαναπροτιμησω. Ας βγαλει και πυραυλο….

Χρήστος Στάμος

Αν η εταιρεία έχει μηδενική υποστήριξη μετά την αρχική πώληση, ας βγάλει και τετραπύρηνο με core i7 και κατανάλωση λάμπας led. Άχρηστη θα παραμένει, και όποιος σέβεται τα λεφτά του θα πρέπει να την αποφεύγει.

Samo

Δεν ξέρω γιατί τόση έχθρα για αυτήν την εταιρεία. Τα τελευταία χρόνια έχω LG και ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΘΕΜΑ. Εκπληκτικά κινητά σε προσιτές τιμές. Το LG Optimus Black σε τι υστερεί από το Samsung Galaxy S; Το GS2, βγήκε 16 Σεπτέμβρη στην Αμερική και το αντίστοιχο διπύρηνο της LG, τον χειμώνα.!! δεν υπάρχει σύγκριση διότι μιλάμε για 8 μήνες διαφορά.!
Λες και άμα βάλετε ICS θα αλλάξει κάτι στην ζωή σας. Τα διπύρηνα κινητά για την έκδοση 4 τα παίρνετε. Σοβαρευτείτε και μάθετε να αγοράζετε ποιότητα και όχι διαφήμιση και επιφάνεια.

Yannis

Εχω το lg optimus 2x,το πρόβλημα δεν είναι κατά την γνώμη μου οτι η lg έχει καθυστερήσει την αναβάθμιση σε gingerbread,που πιστεύω οτι σύντομα θα το κάνει.Μετά την 10d το κινητό λειτουργεί άψογα και γενικότερα έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Επίσης έχω ακούσει θετικά σχόλια για το service της lg σε σχέση για παράδειγμα με την HTC.Σου το πέρνουν απο το σπίτι με courier,με εξοδά τους και σου το επιστρέφουν πολύ σύντομα μάλιστα.Αυτό δεν παίζει ρόλο για την αγορά ενός κινητού? Το μόνο το οποίο με έχει απογοητεύσει είναι η ποιότητα της φωτογραφικής του μηχανής που βγάζει ξεθωριασμένες φωτογραφίες,έχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά δεν έχω βρεί λύση,μάλλον είναι πρόβλημα του αισθητήρα που έχει τοποθετήσει η εταιρεία.Το βίντεο είναι καλύτερης ποιότητας.Αν δεν είχε αυτό το πρόβλημα με τις φωτογραφίες(και όχι την αργή αναβάθμιση σε 2.3)το κινητό δεν θα είχε ανταγωνιστή.Ιδού και η απόδειξη γι’αυτό που ισχυρίζομαι απο ένα συγκριτικό του phonearena.

https://goo.gl/vvER7

bec

Και εγω εχω το 2x και μετα απο μηνες με χιλια προβληματα τωρα πλεον στη 2.2 v10d και ακομα gps σημα κανει να βρει σε 1 με 2 λεπτα,το dimm time χαλαει και πευτει η μπαταρια και το κυριοφερο ο browser κανει lags και δε δουλευει σωστα σε flash site απαραδεχτο για 2x1ghz,πολλες φορες η οθονη κρασαρει για ενα με δυο λεπτα.Ολα αυτα γιατι απλα εχει κακο λογισμικο απο πισο,ναι τα υπολοιπα τα κανει γρηγορα αλλα δεν με νοιάζει και καλο ειναι λεμε τι γινεται για μαθενουν κι αλλοι οπως οτι το κινητο παρα τα “τρομερα” του specs ηταν σε ακομη χειρότερη κατασταση για μηνες πρην τη v10d…

ΓΙΩΡΓΟΣ

Εγω εχω ενα OPTIMUS ONE και οφειλω να ομολογησω οτι το κινητο και value for money ειναι αλλα πηρε και την εκδοση 2.3.3 η οποια εκανε πραγματικα τεραστια διαφορα στην χρηση του κινητου, αποκριση και στην διαρκεια μπαταριας. Ειμαι ευχαριστημενος γιατι δεν μου εχει βγαλει και κανενα προβλημα, το εχω 7 μηνες.
Ομως συμμεριζομαι και αντιλαμβανομαι ολους εσας που αγορασατε μια καλη συσκευη και δεν υπαρχει η αναλογη ανταποκριση απο την κατασκευαστρια εταιρεια και μετα απο οσα διαβαζω μαλλον το επομενο smartphone θα ειναι Samsung εαν και θα ηθελα ενα Motorola ομως ειναι η ιδια ιστορια με την LG στην τελικη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.