LG Optimus G2, Φωτογραφίες hands-on και το πρώτο video

Τα παιδιά από το Engadget δημοσιεύουν τις πρώτες hands-on φωτογραφίες του αναμενόμενου LG Optimus G2 πακέτο με ένα βίντεο. Για πρώτη φορά βλέπουμε το G2 εν δράση με το πολύ λεπτό περιθώριο περιμετρικά της οθόνης και τα hard-keys στο πίσω μέρος του. Το σασί του G2 δεν έχει capacitive κουμπιά μπροστά ή hard-keys στο πλάι και τα μoναδικά είναι αυτά στην πλάτη της συσκευής.

Μένουν να επιβεβαιωθούν οι αποκλειστικές πληροφορίες που πρώτοι μεταφέραμε εδώ από το Techblog ότι η οθόνη του LG Optimus G2 είναι 5.2 ιντσών FHD. Σχετικά με τα υπόλοιπα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά, θα πρέπει να περιμένουμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη 2GB και κάμερα 13 Megapixel με OIS.

Το LG Optimus G2 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 7 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Ιουλίου 2013 7:52

Σχόλια

  • Μόλις είδα για πρώτη φορά το νέο μου κινητό.
    Αποταμίευση άμεσα!
    Ότι τελειότερο έχω δει σε Smartphone. Είχα να πάθω τέτοια πλάκα από την κυκλοφορία του HTC Desire.
    S4 killer, HTC one killer, τα πάντα όλα killer.-

  • Απλο και ωραιο το UI χωρις φανφαρες η φτηνους εντυπωσιασμους. Ωραιο κινητο. Ποτε δε θα φανταζομουν οταν πρωτοαγοραζα ενα sony με εξωτερικη κεραια τυπου αρκετα παντοφλα με μια γραμμη οτι θα ειχαμε τετοια πραγματα σε τοσο λιγα χρονια. Και με μια γραμμη για μηνυματα καλο φλερτ επεσε παντως χε χε.

  • καλη φαση οι 5.2 γι να μενουν καθαρες 5 ιντζες μετα τα on screen buttons. πολυ ομορφο και με την τιμολογηση που κανει παντα η LG συν την αμεση πτωση τιμης στο ιντερνετ θα τα παει μια χαρα! αυτο που ζηλευω παντα απο την LG ειναι η γ@μ@τη οθονη ξεκλειδωματος!!

  • Διπλα ηχεία στο κάτω μέρος της συσκευής και μπαταρία (μάλλον) αποσπώμενη. Έρωτας.

  • Τι έρωτες και παραμύθια;Να το κάνω τι;Να δώσω 600 ευρώ για να σταματήσει η τενεκεδοεταιρεία στο 12μηνο να μου στέλνει αναβαθμίσεις λογισμικού;Πότε θα διορθωθεί αυτό το πράγμα;Είναι ο καρκίνος του αντρόιντ.

  • Anthony καραμπαμ κανει, δεν σου φαινεται......
    Το κινητο υπερκομπλε μου φαινεται απλα θα ηθελα τα κουμπια πισω να ηταν με πιο ωραιο τροπο τοποθετημενα... Πχ 3 στρογγυλα κουμπια ΟοΟ αλλα καθετα. Τελος παντων ειναι πολυ ωραιο...!!!

  • Κώστας Βλαχάκης Οι διαστασεις του οντως πρεπει να ειναι αυτες..
    Το γραφει στο description στο Youtube..
    "The dimensions are 5.46"..

  • Σίγουρα θα τσιμπήσω το google edition... γιατί τα updates της LG δεν φημίζονται για την ταχύτητα της!!!

  • Mετα το χουνερι με το 2Χ,συντασσομαι με τον φιλο lakis6.Θα μας βγαλουν την ψυχη με τις αναβαθμισεις!

  • To s4 χωρίς μπροστινό κεντρικό πλήκτρο! Ωραίο πάντως! Στο τέλος η οθόνη θα ξεχειλίζει κι έξω απ'το bezel...

  • JohnFil δεν έχει δύο ηχειά, το ένα είναι ηχείο και το άλλο μικρόφωνο όπως στο optimus 2x

  • Να παρατηρήσω πάντως ότι ενώ οι περισσότεροι βρίσκατε το s4 άσχημο όταν βγήκαν οι πρώτες φωτός, το g2 που είναι εξωτερικά σχεδόν ίδιο είναι πανέμορφο!

  • Aν και είμαι ένας ικανοποιημένος κάτοχος LG κινητού, αν και θαύμασα το G, το G2 παρά τα χαρακτηριστικά του και τα πολύ μικρά bezels του δεν μου αρέσει καθόλου σε design λόγω των στρογγυλών άκρων.Βασικά είναι ίδιο με το S4 που επίσης δεν μου άρεσε σχεδιαστικά.Λογικά σε όποιον δεν αρέσει το S4 δεν θα του αρέσει ούτε αυτό από θέμα εμφάνισης.Όπως είχε γράψει ένας φίλος σε προηγούμενο θέμα, είναι κρίμα που η LG δεν μεγάλωσε απλά το G και άλλαξε σχεδιασμό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.