LG Optimus G2, Ακόμα μια φωτογραφία από το “σπαρτιάτικο” 5ιντσο FHD;

Ακόμα μια φωτογραφία από smartphone της LG που εκτιμάται ότι θα είναι το Optimus G2 έκανε την εμφάνισή του στο διαδύκτιο. Αυτό δείχνει εντυπωσιακό και με πολύ ωραίο λιτό σχεδιασμό. Η δεύτερη φωτογραφία είχε κυκλοφορήσει αρχές Μαίου και η νέα έρχεται να επιβεβαιώση την εμφάνισή του, χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο αν τελικά θα είναι αυτή όταν κυκλοφορήσει.

Το LG Optimus G2 ακούγεται ότι όταν ανακοινωθεί θα έχει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 και Android 4.2.2 Jelly Bean.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιουλίου 2013 7:29

Σχόλια

  • Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τα περιθώρια γύρω από την οθόνη περιορισμένα όσο ποτέ και χαρακτηριστικά που "σκοτώνουν" (αν εν τέλει "φορέσει" τον 800άρι).

  • Λέτε να βγει και σε google edition με stock android; Άντε να επεκταθεί και εκεί ο ανταγωνισμός... Κάθε εταιρεία από τουλάχιστον ένα στην γκάμα τους...

  • Εμφανισιακά άμα είναι αυτό είναι πολύ κοντά στα χνάρια του s4..! Λογικά θα είναι τούμπανο η συσκευή. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι το πότε θα ανακοινωθεί και το πότε θα κυκλοφορήσει γιατί π.χ. θυμάμαι όταν πρωτοείδα το Optimus g στο ίντερνετ είπα "ουαουυυυυ... είναι από άλλον πλανήτη" αλλά μέχρι να έρθει στα καταστήματα μετά από πολύ καιρό είχε είδη γίνει παρελθόν απο τον ανταγωνισμό..!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.