LG Optimus GJ, Ένα αδιάβροχο Optimus G για την Ταϊβάν

Τα αδιάβροχα smartphones και tablets είναι εδώ και χρόνια συνηθισμένα στην Ιαπωνία, αυτό το χαρακτηριστικό έβαλε στη δική μας καθημερινότητα το Sony Xperia Z και φαίνεται ότι στο μέλλον θα το συναντάμε ολοένα και πιο συχνά σε high-end συσκευές. Σε Ιαπωνία και σύντομα και στην Ταϊβάν κυκλοφορεί μια έκδοση του “δικού μας” LG Optimus G με αδιαβροχοποίηση και ονομασία Optimus GJ.

Βρίσκεται ενδιαφέρον το να είναι αδιάβροχο ένα κινητό ή σας αφήνει αδιάφορους;

LG Optimus GJ, LG Optimus GJ, Ένα αδιάβροχο Optimus G για την Ταϊβάν

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κυριάκος

Κάτι περισσότερο από ενδιαφέρον. Στην Ελλάδα ζούμε και έρχεται και καλοκαιράκι.
Προσωπικά θα γούσταρα ένα κινητό που μπορείς να το βάλεις στη θάλασσα και να τραβήξεις τις φωτογραφίες σου.

thomas22888

βασικά δεν μπορείς να το βάλεις στη θάλασσα ,αυτά τα κινητά ειναι αδιαβροχα μόνο στο γλυκό νερό .κωστα αν εχω λάθος διόρθωσε με

P@NOS

Μόνο σε γλυκό νερό παιδιά, το αλάτι ειναι οτι χειρότερο για τις ηλεκτρικές συσκευές…

giatrex

#thomas22888, #P@NOS Δε νομιζω να ειναι και τοσο μεγαλο το προβλημα με το αλμυρο νερο.Αν το πλυνεις προσεκτικα μετα δε εχεις κανενα προβλημα.Τουλαχιστον εγω που ειχα μια αδιαβροχη φωτογραφικη μηχανη(κι αυτη ηλεκτρονικη συσκευη ειναι) δε παθαινε τιποτα!!!
Παρεμπιπτοντως πολυ τζι-τζι(Gj) το εργαλειο!!!

JohnWave

Αδιάφορο σε σύγκριση με άλλα πράγματα ( design και τεχνικά χαρακτηριστικά ) με αφήνει το να είναι αδιάβροχο ένα κινητό.

Βtw , είδα από κοντά το Optimus G και με ξετρέλανε με το design του.Μου άρεσε περισσότερο από το Z και ασφαλώς περισσότερο από το S4.Αν θα πάρω κινητό μέσα στον επόμενο χρόνο τότε το G θα είναι αυτό κι ας έχει 720p ανάλυση αντί για 1080.Μια χαρά ανάλυση είναι για τέτοιες διαστάσεις.Μακάρι ο περισσότερος κόσμος να κινηθεί προς τα κινητά των άλλων εταιριών ώστε να πέσει γρήγορα η τιμή του G και να το πάρουμε όσοι δεν επηρεαζόμαστε από brand names και αγοράζουμε value for money κινητά.

nikos

Αδιάφορο τελείως, μόνο για ψαρωμα σε φίλους στην αρχή που θα το πετάω μέσα στο ποτήρι του νερού στις καφετερειες αξίζει.
Με βροχή νερό κλπ 10 χρόνια έχω κινητό ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Tzimakos

τζι – τζέι

giatrex

#JohnWave η τιμη του εχει πεσει ηδη αρκετα για τοσο λιγο καιρο που κυκλοφορει.Ριξε μια ματια παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html
Επειδη εχω “χασει” το αγαπημενο μου τηλ απο ενα ποτηρι εσπρεσο(οχι νερο) και επειδη στις καφετεριες μπορει να φυγει ευκολα ενα ποτηρι νερο ή καφες ή ποτο κ.τ.λ καλο ειναι να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα σε ενα τηλεφωνο!!Απο την αλλη αν εχεις αδιαβροχο τηλ το ριχνεις εσυ πρωτος μεσα στο ποτηρι πριν πριν αυτο “προλαβει” να πεσει(οπως ο #nikos)!!

JohnWave

@giatrex, ναι την έχω δει την τιμή του αυτή τη στιγμή γι’αυτό κι αισιοδοξώ ότι ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί και στα 300 ευρώ.Ήδη στα 430 είναι value for money.πόσο μάλλον αν πάει στα 300.Τι αδιάβροχα κ ιστορίες….:)

giatrex

# JohnWave φιλε μου φοβαμαι πολυ οτι δε θα φθασει ποτε στη τιμη που εφτασε το optimus 4x γιατι αργησε να ερθει στην Ελλαδα και δεν εχει τοσο ζητηση οσο αυτο!Αν και μολις τωρα ειδα οτι εχει παει στα 400ευρω!Μακαρι να βγω ψευτης γιατι ειναι πολυ καλυ συσκευη οντως!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.