LG Optimus L3, Ελλάδα θα κυκλοφορήσει με τιμή 139 ευρώ

Ψάχνεις προσιτό Android smartphone; Το νέο LG Optimus L3 θα κάνεις τη δουλειά σου με κομψότητα και χαρακτήρα. Κυκλοφορεί στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες με τιμή 139 ευρώ και διαθέτει οθόνη 3.2 ίντσες, κάμερα 3.15 Megapixel και ραδιόφωνο FM. Ο σχεδιασμός προέρχεται από τη νέα σειρά L-Style της LG.

, LG Optimus L3, Ελλάδα θα κυκλοφορήσει με τιμή 139 ευρώ

LG Optimus L3
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 800MHz
Μνήμη RAM: 384MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.2 ίντσες, LCD, 320×240 pixels
Κάμερα: 3.15 Megapixel, όχι LED flash
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 102.6×61.6×11.85 χλστ.
Βάρος: 109 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dr.tzef

Αν εβγαινε στα 100€ οπως ειχε ακουστει αρχικα θα ηταν μια χαρα,σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν αρκετα αλλα μοντελα που του “ριχνουν στα αυτια” με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα η’ σε πιοτητα κατασκευης η’ σε brand name στα +-20€ δες SONYERIC. WITH WALKMAN,Alcatel OT-990,HTC Explorer,ZTE Blade,Huawei U8650 Sonic…..αρα δεν νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του,ιδιως με το sony και to htc να παιζουν στην ιδια κατηγορια τιμης!Ακομα και το wildfire μου ειναι καλυτερο και ας ειναι 2 ετων,υστερει λιγο σε cpu αλλα σεbrand name, κεμερα,φλας και ποιοτητα του ριχνει σιγουρα!!!

Nick

Θα ήθελα να ήξερα αν είναι armv6 ή armv7 ο επεξεργαστής. Βασικά την ίδια απορία έχω για όλα τα low-end κινητά που βγαίνουν στα 800Mhz. Ελπίζω να είναι armv7..

Πέρα από αυτό πάντως, τέτοια smartphones πια, ειδικά με τη ποικιλία και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στις μέρες μας, δεν θα έπρεπε να κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ.

Άλλο 100€, άλλο 139€… Και λίγο-πολύ απέρριψα (δεν ξέρω αν θα προλάβω) Wildfire γι’αυτό…

μαρκος xperia

384 MB ειναι η RAM. Η μπαταρια του φαινεται να κραταει αρκετα αφου την ιδια εχει το neo v που εχει μεγαλυτερο επεξεργαστη και την βγαζει την μερα.

Ανδρέας Μ.

Οθόνη 3,2″ με ανάλυση 320Χ240; Θα μπορώ να μετρήσω τα pixels με γυμνό ματι!

dr.tzef

Στο σχολιο που εσβησες αναφερομαι σε Landbased καταστηματα εστω και αν εχουν μια εδρα μονο.Ειπες να μη κανουμε συγκρισεις με Ηλεκτρονικα καταστηματα (ιντερνετ) πχ. expansys αλλα να ειναι φυσικο καταστημα δες open365,VNP κτλ !Δηλαδη γιατι να μην το βαλω στη συγκριση εφοσον στελνει πανελλαδικα?Δηλαδη κατ’ εσε μονο οι αλυσιδες καταστηματων μετρανε στα συγκριτικα τιμων?
Οσο για τη λογοκρισια του post μου δεν τη σχολιαζω καν….υποτιθεται ειναι ελευθερο blog που γραφουμε τις αποψεις και τις σκεψεις μας,εφοσον λοιπον τα σχολια μου ειναι κοσμια και με παραθεση link για να τα υποστηριζουν γιατι δεν αφηνεις τους αλλους να κρινουν την ορθοτητα τους?!
Ευχαριστω

geokyp07

cVlachakis
Παρακολουθώ από το μεσημέρι το topic και δυστυχώς, απ’ότι φαίνεται εν έτει 2012 η λογοκρισία είναι εδώ και φωνάζει βροντερά παρούσα! Νομίζω ότι οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περισσεύει!
Όπως είπατε 139 ευρώ είναι 139 ευρώ. Δηλαδή, στις εποχές που ζούμε δεν είναι καθόλου αμελητέο ποσό και πιθανόν να είναι και πολλά για τεχνολογία του 2010!!
Δεν αντιλαμβάνομαι πλήρως την έκφραση “φυσικά καταστήματα με επίσημες τιμές λιανικης”. Την επίσημη τιμή λιανικής δε τη καθορίζει η εκαστότε αντιπροσωπεία, όπως συμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα? Γιατί, σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να μιλάμε για τιμές αντιπροσωπείας κ όχι για καταστήματα.
Και μιας και ανέφερα τα καταστήματα, διαφωνώ με τη λογική ότι στις συγκρίσεις δε συμπεριλαμβάνονται καταστήματα με ένα μόνο landbased κατάστημα. Δηλαδή, μόνο οι αλυσίδες και οι πολυεθνικές υπάρχουν? Να υποθέσω ότι οι μικρομεσαίες επιχείρησεις πουλάνε προϊόντα δεύτερης κατηγορίας? Καταστήματα ηλεκτρονικά που απλά έχουν sale points μπαίνουν στη σύγκριση ή όχι?
Κι εν κατακλείδι, ο αγοραστής ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα καλό προϊόν από ένα αξιόπιστο καταστήμα και με εγγύηση που τον καλύπτει πλήρως. Αυτό αποδεικνύουν οι 1,2 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες ανά μήνα μεγάλης μηχάνης σύγκρισης τιμών.

Φιλικά πάντα

dr.tzef

“μπαρουφα”….μ’ αρεσεις!!!Μ αρεσεις γιατι νιμιζεις οτι απευθυνεσαι σε τιποτα εφηβους η’ παιδαρελια!M’ αρεσει που σε διαφορα ποστ που κατα καιρους κανεις σε διαφορα θεματα προτρεπεις τα αλλα παιδια να αποφευγουν τους χαρακτηρισμους!Δασκαλε που διδασκες….κριμα ρε Κωστα γιατι παρακολουθω χρονια το site σου και δε περιμενα απο σενα που εισαι ο host να συμπεριφερεσαι τοσο αυταρχικα!

ΓΙΑΝΝΗΣ

Παιδια το site ειναι ελευθερο και ο καθενας κραταει οτι θεωρει για αυτον καλυτερο………….
Σε οποιον δεν αρεσει το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια……….
(Δεν εχω καποια “προσωπικη” σχεση με τον κωστα.Απλος αναγνωστης ειμαι)

Dr.Tzef

Δεν το αλλοίωσες απλά,το αφαίρεσες και έβαλες τα δικά σου!Όσο για τους χαρακτηρισμούς άνοιξε καμία γραμματική,Τζάρτζανο ή καλύτερα Τριανταφυλλιδη που είναι και στη δημοτική,γιατί από τις τρεις λέξεις μόνο το “αυταρχικά” είναι χαρακτηρισμός στη στάση και όχι το πρόσωπο σου.Αυτα…..

λεο7

ηρεμία παιδιά.

Doxakis

Γνωρίζουμε τίποτα για το αν θα πάρει αναβάθμιση;

nikolas

Λενε οτι η ram εινα 158 και οχι 358 αληθστη???
Παρακαλώ πειτε μου αν ξερετε!!??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.