LG Optimus Vu, Το πρώτο tabletόφωνο της LG πλάι στο Galaxy Note

Το LG Optimus Vu θα είναι το πρώτο tabletόφωνο της LG που θα βαδίσει στον επιτυχημένο δρόμο που χάραξε το – στοίχημα – Samsung Galaxy Note. Για πρώτη φορά εμφανίζονται και τα δύο μοντέλα πλάι-πλάι. Το Galaxy Note έχει οθόνη 5.3 ίντσες, το Optimus Vu μάλλον θα έχει 5 ίντσες με αναλογία 4:3 και δείχνει πιο φαρδιά από αυτή του Note.

Τα ανεπίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG Optimus Vu είναι διπύρηνος επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, κάμερα 8 Megapixel και NFC support. Περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα στην επερχόμενη έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:58

Σχόλια

  • Θα τα παρω και τα 2... Λεφτα υπαρχουν!!! Ελπιζω να μην ειναι στα γιαπωνεζικα!!!! Χααααχαχαχαχαχαχα!!!!!!

  • Περίπου δέκα ημέρες πρίν Πέρασα μία ολόκληρη μέρα παρέα μέ το Note δοκιμάζοντας όλες τις δυνατότητές του και ήδη μου φαίνεται πολύ μικρό (απ'ολες τις απόψεις) το καινούριο Defy+ μου, οπότε Θεόυ θέλοντος και τροικας επιτρεπούσης ένα από τα παραπάνω εικονιζόμενα θα πάρει σίγουρα και μάλλον σύντομα τη θέση του Motorola μου.

  • Πάντα έπαιζα μεταξύ samsung και lg. Θα είναι φοβερό και το lg άλλα αν δεν έχει super amoled HD σαν το Note δεν θα είναι ποτε αλλα θα είναι η δεύτερη επιλογή όπως τα optimus 2X κλπ μετα τα galaxy.

  • αν δεν εχουν συμαντικη διαφορα στην τιμη τοτε καλυτερα να μην το βγαλει καθολου η lg......

    καλυτερα να βγαλει το πρωτο tabletφωνο με windows....
    να ειχε κατι το ουσιαστικα διαφορετικο...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.