LG Phoenix 5: Η πρώτη εικόνα του οικονομικού μοντέλου της LG

, LG Phoenix 5: Η πρώτη εικόνα του οικονομικού μοντέλου της LG

Η LG έχει ξεκινήσει δυναμικά το 2020, προσφέροντας αρχικά μία πιο οικονομική πρόταση από τα αντίστοιχα flagships των άλλων εταιρειών με το LG V60 και συνεχίζοντας με εντελώς νέα σχεδιαστική γραμμή με το LG Velvet.

Μετά και από το προσιτό Stylo 6 με ενσωματωμένο πενάκι, φαίνεται πως η εταιρεία θα συνεχίσει τις προσπάθειες της στην οικονομική κατηγορία. Ο γνωστός leaker Evan Blass μας δίνει την πρώτη εικόνα του LG Phoenix 5, μία οικονομική συσκευή που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική αποκλειστικά για το δίκτυο AT&T, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει κάποια πληροφορία για τα specs.

Στην εικόνα βλέπουμε το μπροστινό μέρος της συσκευής με αρκετά μεγάλα bezel περιμετρικά και ακόμα μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος, ενώ υπάρχει και ένα notch water-drop για τη selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος συναντούμε το διπλό σύστημα καμερών σε οριζόντια διάταξη, μαζί με το φλας. Στα αριστερά υπάρχουν τα πλήκτρα ελέγχου της έντασης, με το power button να βρίσκεται στα αριστερά.

Η συσκευή φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, κάτι φυσιολογικό στην οικονομική κατηγορία. Επίσης, δεν υπάρχει φυσικός αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος, οπότε ή θα δούμε κάποια υλοποίηση under-display ή δε θα υπάρχει καθόλου. Αν η LG ακολουθήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική της σειράς, τότε το Phoenix 5 αναμένεται να έχει τιμή κάτω από 100 Δολάρια.

Το τέταρτο και τελευταίο smartphone της σειράς Phoenix κυκλοφόρησε το 2018, με οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας LCD, Snapdragon 425, 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Αν η LG θέλει όντως να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό της εν λόγω κατηγορίας, θα πρέπει να δώσει περισσότερα specs, καθώς ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγαλύτερος από ποτέ.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.