LG V60 ThinQ 5G: Επίσημα με διπλή οθόνη, Snapdragon 865 και μπαταρία 5.000mAh

Η LG επιμένει στο να μην κυκλοφορεί foldable smartphone. Ως εκ τούτου, το LG V60 ThinQ, είναι ένα ακόμα flagship της εταιρείας με συμβατικό σχεδιασμό και τη γνωστή Dual Screen, την οποία είχαμε δει στο LG V50 ThinQ και το LG G8X ThinQ.

Χαρακτηριστικά

Το V60 ThinQ έχει 6,8 ιντσών FHD+ P-OLED FullVision οθόνη με ανάλυση 2.400×1.080 pixels, αναλογία 20.5:9 και Gorilla Glass 5. Το notch φιλοξενεί απλή selfie κάμερα στα 10MP με διάφραγμα f/1.9.

Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Snapdragon 865 τον οποίο συνοδεύουν 8GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος. Το LG V60 ThinQ έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και μπαταρία 5.000mAh με υποστήριξη Quick Charge 4.0+ και ασύρματης φόρτισης.

Σε επίπεδο καμερών, το V60 ThinQ διαθέτει τριπλή κάμερα. Στο οριζόντιο module υπάρχει η κύρια 64MP με διάφραγμα f/1.8, μία ultrawide 13MP με διάφραγμα f/1.9, και ένας ToF αισθητήρας. Οι κάμερες του smartphone έχουν δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8K στα 26fps.

LG V60 ThinQ, LG V60 ThinQ 5G: Επίσημα με διπλή οθόνη, Snapdragon 865 και μπαταρία 5.000mAh

Η Dual Screen αντιγράφει ως συνήθως την κύρια οθόνη του smartphone, έχει διαγώνιο 6,8 ίντσες και στην ουσία διπλασιάζει το διαθέσιμο χώρο για την πραγματοποίηση ποικίλων εργασιών.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η κατασκευάστρια δεν ανακοίνωσε την τιμή του LG V60 ThinQ, αλλά αποκάλυψε ότι θα είναι φθηνότερο από τον προκάτοχό του. Σε πρώτη φάση, το smartphone θα διατεθεί μέσω των AT&T και T-Mobile στις ΗΠΑ.

LG V60 ThinQ, LG V60 ThinQ 5G: Επίσημα με διπλή οθόνη, Snapdragon 865 και μπαταρία 5.000mAh

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Υποβάθμιση της ανάλυσης οθόνης & έλλειψη τηλεφακού σε σχέση με το V50. Μόνο ο επεξεργαστής στην ουσία αναβαθμίζεται, το αυτονόητο για φετινή ναυαρχίδα. Μία ερώτηση…G9 θα βγει ή οριστικό τέλος στη σειρά?

Γιώργος Κ.

Η LG και η Sony αν θέλουν με ένα καλό marketing μπορούν να εκμεταλλευτουν το κακό που βρήκε τη Χαβάη κι έπειτα όλες τις κινέζικες εταιρίες λόγω του ιού και να έρθουν πάλι στο προσκήνιο. Έβγαλαν σχεδόν άρτιες συσκευές αμφότερες

παπαροκας

θα βγαλει και αυτο bootloops και θα τρέχουν οι αγοραστες.

χαχαχα τι λεωωω!!! αφου κανείς δε θα το πάρει!!!!! 😂😂

Χρηστος

Εσυ έχεις μείνει μερικά χρόνια πίσω!

djfapples

Πότε κλείνει πριν ή μετά τη SONY?

ironman mark 45 αισίως....

μετά το τόσο ντόρο για τις συσκευές xiaomi πήρα το mi9t pro. δε λέω καλό είναι αλλά σαν το lg g7 thinq που χρησιμοποιώ σαν κύρια συσκευή δεν είναι. δε ξέρω τι παραμιλάνε μερικοί, το LG G7 THINQ είναι αστέρι και όταν το επιτρέψουν τα οικονομικά θα επιστρέψω φούλ ή στο lg v60 ή το lg g9 εάν κυκλοφορήσει. μεγάλη βλακεία που πήρα το mi9t pro και όχι το lg g8s.

Vladimiros

Μερικοι μιλανε για bootloop…ποσο κολλημενοι ειναι, ενταξει καποτε ειχαν θεματα τωρα πια περασαν αυτα…απορω γιατι εχουν γραφτει σε τεχνολογικο site..
Εκτιμω την προσπαθεια της Lg εννοειται πως δεν συγκρινεται με την Xiaomi..δεν λεω για καμερες..γενικα σαν overall συσκευη εννοω..οσοι γνωστοι μου εχουν Xiaomi πραγματικα εχουν απο μικρα εως μεγαλα προβληματα…δεν την κατηγορω αλλα θελει δουλεια στο λογισμικο της για να φτασει π.χ την Huawei..οπου και αυτοι παλαιοτερα ηταν στα βηματα της Xiaomi..

AP

Εμείς με lg v40 είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι και το 2020.

Χρηστος

Ναι μια χαρα ειμαστε!

Panagiotis

+1 +1 +1
Είμαι υπερευχαριστημένος!

Κώστας

Έτσι είναι καμια σχέση με αλλα με διπλάσια χρήματα …δεν το ξέρει ο κοσμος ή το φοβάται επειδή δεν εισάγετε επισήμως από την lg.
Πραγματικα ότι καλύτερο σε αντοχή νερό θάλασσα πισίνα ότι θέλεις και δεν έχει πάθει το παραμικρό.
Ταχύτητα στο ίντερνετ
Zoom in out σε ολες τις οθονες ακομα και στις επαφές καμια εταιρεία δεν τις έχει
Μην γελας εσύ μικρέ …όταν θα έχεις πρεσβυωπια θα με καταλάβεις
🙂

Last edited 3 years πριν by Κώστας
Billys

Αυτή η μανία με την δεύτερη οθωνη,να σε χρεώνουν παραπάνω, χωρίς να σε ρωτάνε αν την χρειάζεσαι. Πούλα την χώρια. Τα frem reit δεν αναφέρουν, το πρόβλημα μπαταρίας διόρθωσαν, να βγάζει 2 μέρες τουλάχιστο, κατέβασαν ανάλυση οθόνης και όχι 21:9,20,5:9? Ακόμα πιο λεπτό σε φάρδος, 6,8 ιντσών αντί 6.4,αεροδρόμιο!! Την σειρά G θα την καταργήσουν?

Κώστας

Παιδιά φέρτε ενα τηλέφωνο με διπλάσια χρήματα … να δούμε αν τα βγάλει πέρα με ενα v40 που εχω εδώ και 2 χρόνια και έχει φάει θάλασσα καλοκαίρι ξέπλυμα μετά με νερό και πισίνα φουλ και τωρα με κορονοιστοριες πλύσιμο καθημερινά με σαπουνι οινόπνευμα παντού κτλ κτλ
Δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα όταν λέμε τίποτα εννοώ τίποτα.
Η lg δεν υποστηρίζει την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα δυστυχώς .. θα έχει τους λόγους της δεν ξέρω …αν την υποστήριζε θα ειχε μάρκετινγκ και δεν θα ηταν έτσι.
Περιμένω το v60 για να δούμε θα έρθει???

Δημητρης

Εχω στην κατοχη μου 3 χρονια lg g6 4/64 αγορασμενο απο εξωτερικο λοιπον το μονο που θα πω ειναι το το κινητό ειναι απλα φοβερο μετα απο υπερβολικη καθημερινη χρήση που του εχω κανει και ειμαι ικανοποιημένος στο έπακρο εγω αυτα θελω να πω επισης ειναι μια παρα πολυ καλη μαρκα αλλα παρεξηγημένη απο πολλους ανθρωπους χωρις λογο και φυσικα το επομενο κινητο θα ειναι παλι LG!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.