LG | Prada phone σε ασημί χρώμα

H LG Electronics και η PRADA, παρουσιάζουν το Silver PRADA Phone by LG, ένα κινητό τηλέφωνο που έρχεται για να γίνει το καινούργιο αντικείμενο του πόθου για τους λάτρεις της τεχνολογίας και του στιλ. Πρόκειται για μια νέα έκδοση του PRADA Phone by LG, που μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία της πρώτης συσκευής έρχεται για να εμπλουτίσει την γκάμα κινητών της LG.

Το νέο Silver PRADA Phone by LG ακολουθεί πιστά το design του PRADA Phone με βασικό στοιχείο διαφοροποίησης το ασημένιο χρώμα. Για μια ακόμη φορά, η αρμονική συνεργασία της PRADA με την LG απέφερε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, καθώς η συσκευή διακρίνεται για την κομψότητα και την τελειότητα που φέρει η υπογραφή PRADA. Το στιλ είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό, από τη συσκευασία μέχρι και τα αξεσουάρ της νέας συσκευής – την ασημένια δερμάτινη θήκη και τα ακουστικά. Επιπλέον, το Silver PRADA Phone by LG διαθέτει ένα νέο καινοτομικό πληκτρολόγιο QWERTY που προσφέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ευκολία στην εισαγωγή κειμένου.

Η καινούργια συσκευή έρχεται για να συνεχίσει τη μεγάλη επιτυχία του PRADA Phone by LG και να προσφέρει στο κοινό περισσότερες επιλογές. Το PRADA Phone by LG αποτέλεσε το προϊόν της συνεργασίας – ορόσημο ανάμεσα στην LG και την PRADA, που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο των κινητών τηλεφώνων, με την εισαγωγή της πρωτοποριακής τεχνολογίας οθόνης αφής στις συσκευές και τώρα προσφέρεται και στην ανανεωμένη “Silver” έκδοση.

Το Silver Prada Phone by LG θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Φεβρουάριου.

Δείτε επίσης:
> Olympus SP-570 | Με οπτικό ζουμ 20x
> Cisco | Επενδύει στην τεχνολογία femtocell
> Toshiba LCD XF | Μοναδικό στυλ

Επεξεργάστηκε την 7 Φεβρουαρίου 2008 14:47

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.