Smartphones

LG Q6, Q6+ & Q6α: Η νέα mid-range σειρά με την FullVision οθόνη του G6

Η LG ανακοίνωσε επίσημα τη νέα σειρά Q smartphones, η οποία ανήκει στη μεσαία κατηγορία, αλλά έχει οθόνη FullVision. Η ίδια αναφέρει ότι πρόκειται για mid-range, αλλά φέρνουν χαρακτηριστικά premium μοντέλων σε εξαιρετικές τιμές.

Αντί λοιπόν να φέρει το το LG G6 mini, για το οποίο συζητήσαμε αρκετές φορές, ουσιαστικά δημιούργησε μια ολόκληρη νέα σειρά Q. Σε αυτή περιλαμβάνονται τα LG Q6, λίγο πιο πάνω είναι το LG Q6+ και λίγο πιο κάτω το LG Q6α.

Τα τρία μοντέλα διαφέρουν μόνο ως προς τη μνήμη RAM και την ενσωματωμένη μνήμη. Όλα τα LG Q6 διαθέτουν οθόνη 5.5 ιντσών FullVision FHD+ (2160x1080px) και την ίδια σχεδιαστική γραμμή του LG G6. Μέσα υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 435 και μπαταρία 3000mAh.

Όσο για τη μνήμη RAM και την ενσωματωμένη μνήμη υπάρχουν οι εξής συνδυασμοί:

LG Q6α – 2GB RAM / 16GB χωρητικότητα
LG Q6 – 3GB RAM / 32GB χωρητικότητα
LG Q6+ – 4GB RAM / 64GB χωρητικότητα

Η κάμερα στην πλάτη είναι μονή 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, είναι κατασκευασμένα από 7000 series aluminum, όπως και το LG G6, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου. Τρέχουν Android 7.1.1, διαθέτουν 802.11n Wi-Fi (No 5GHz) και Bluetooth 4.2.

Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει τον Αύγουστο από Ασία, θα ακολουθήσει Ευρώπη και Αμερική. Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.