LG RAY: Επίσημα με οθόνη 5.5″ HD και οκταπύρηνο MediaTek

H LG ανακοίνωσε ένα νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 720p HD, το LG RAY. Έρχεται με την γνωστή σχεδιαστική γραμμή της LG με τα κουμπιά στην πίσω πλευρά και το knock code feature. Ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh, οκταπύρηνο επεξεργαστή GHz MediaTek MT6592M 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, επεκτάσιμη έως 32GB.

Η κάμερα είναι 13 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 8 Megapixel με υποστήριξη Full HD 1080P Video recording. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και ασημί χρώμα με τιμή στη Ρωσία γύρω στα 232 δολάρια. Δεν έχει γίνει γνωστό αν και πότε θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες αγορές.

lg ray official, LG RAY: Επίσημα με οθόνη 5.5″ HD και οκταπύρηνο MediaTek

lg ray official, LG RAY: Επίσημα με οθόνη 5.5″ HD και οκταπύρηνο MediaTek

lg ray official, LG RAY: Επίσημα με οθόνη 5.5″ HD και οκταπύρηνο MediaTek

lg ray official, LG RAY: Επίσημα με οθόνη 5.5″ HD και οκταπύρηνο MediaTek

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iPnos

Εμφανισιακά είναι ωραίο, “πατώντας” στη διχρωμία στην μπροστά πλευρά, που έχει το G3. Η μπαταρία είναι αρκετά καλή γι αυτήν την ανάλυση οθόνης. ‘Ομως, 720p είναι λίγα για 5.5″. Οι κάμερες είναι από τα χαρακτηριστικά του κινητού που ξεχωρίζουν: υψηλής ανάλυσης που, μιας και δε μιλάμε για κάποιο ανώνυμο κινέζικο κινητό, λογικά θα είναι ποιοτικές. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, θα μπορούσε τουλάχιστον να βάλει την κανονική έκδοση του MT6592 και όχι την M. Θετικό -αυτονόητο βεβαια γι αυτήν την κατηγορία- ότι παίρνει microSD. Η RAM απλά απογοητευτική. Όσες υποχωρήσεις και να κάνει κάποιος στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η RAM χαλάει όλο το πακέτο.

James

Δεν έχουν βαρεθεί να παρουσιάζουν το ίδιο περίπου τηλέφωνο κάθε δύο μέρες;

lgakias

Φοβερη συσκευή , παταει iphone και edge καλα φετος η Lg τους εχει παρει τα σωβρακα

master_chief_gr

Σοβαρά τώρα; Με το One Plus X να έχει τριπλάσια RAM, οθόνη 1080p και φαινομενικά (μιας και δεν έχει βγει ακόμα, αλλά φαίνεται να είναι από πλαστικό) καλύτερη ποιότητα κατασκευής στα 250 δολάρια και με καμιά 10αριά ακόμα συσκευές από Άπω Ανατολή σε τέτοια τιμή, η LG αποφάσισε να το κοστολογήσει στα 232 δολάρια; Τουλάχιστον να είχε χαρακτηριστικά που πλησιάζουν τα σημερινά, όχι προπέρσινα!

rose

Aπο ποτε το γυαλι ειναι καλυτερο του πλαστικου ? Και απο αλουμινιο να ηταν εσυ παλι πλαστικο θα κρατουσες μιας και θα του ειχες θηκη .
Δεν συγκρινονται με το one plus x σε τεχνικα, χαρακτηριστικα καθως το χ ανηκει σε περσυνο flagship και το συγκρινεις με το g3 της lg οπου ειναι στην ιδια τιμη και το g3 υπερεχει κατα πολυ .

rose

Ελπιζω η lg φετος εκτος απο την μεταλικη συσκευη να βγαλει το g5 και σε πλαστιμη εκδοση .
Fingerprint sensor, και αλουμινιο προσωπικα τα θεωρω περιττα.

tonyz21

Βλακειες κανουν……βαζουν ενα απαρχαιομενο πλεον Chipset,που δεν υποστιριζει καν 4G,μια οθονη 720p και πλαστικη κατασκευη…….Το ιδιο κινητο μπορω να το παρω απο την κινα με ενα 100σταρι……Οταν πλεον μπορω με 250€ να παρω κινητα κλασης Oneplus X ,ειναι απλα ξεφτιλα να μου πουλαει 250 τον κινεζικο κλωνο του LG G3…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.