LG και Samsung θα παρουσιάσουν smartphones με οθόνη Full HD 1080p;

Καμια εταιρεία φαίνεται ότι δεν θα μείνει χωρίς να έχει τουλάχιστον ένα Full HD smartphone στην προϊοντική της γκάμα. Διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο για το αν κερδίζουμε κάτι από τις οθόνες 5-5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels και ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε μέσα στο 2013 τα πρώτα μοντέλα από τις εταιρείας Samsung (Super AMOLED FHD) και LG (LCD FHD).

Στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει το πρώτο Full HD smartphone, το HTC J Butterfly.

, LG και Samsung θα παρουσιάσουν smartphones με οθόνη Full HD 1080p;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ιωαννης

ριξτε τωρα το note στα 500 στο σκρουτζ!:p
χωρις πλακα ομως,εγω θα σκασω καποια λεφτα για το note 2,και ο οποιοσδηποτε ξερω γω,και σε λιγους μηνες θα εχει κυκλοφορησει smartphone με 1080p αναλυση…
is that fair?

tasos

1080p αναλυση(που δε εχει σχεδον καθολου διαφορα απο το 720p) και η προοδος στις μπαταριες(που μετραει παααααααααααρα πολυ για ολους)ΜΗΔΑΜΙΝΗ!!Πραγματικα απαραδεκτο!!!!!Δε σοβαρευομαστε λιγο λεω γω να εχουμε ενα κινητο που θα κραταει περισσοτερο απο 1 μερα!!!!!!Φετος 4πυρηνα και σε 2-3 χρονια 10πυρηνα με 4κ αναλυση και ολα αυτα με μπαταριες τεχνολογιας 30ετιας!!!ΕΛΕΟΣ δηλαδη…!!!Φτανει πια αυτη η παρανοια!!!!

MEDS

Φίλε @tasos πολύ σωστά τα λες.
Ο λόγος που τα τελευταία 30 χρόνια δεν υπάρχει σοβαρή πρόοδος στις τεχνολογίες της μπαταρίας είναι ότι έχουν αγοραστεί τουλάχιστον 50 πατέντες από (ποιους άλλους) πετρελαϊκές εταιρείες. Κάντε μια έρευνα και θα δείτε ότι πχ η Shell έχει αγοράσει πατέντα του 2001 που μηχανικός τροφοδοτούσε μηχανή αυτοκινήτου με νερό. Η πατέντα αγοράστηκε για 14ετία με δυνατότητα ανανέωσης. Και πάλι καλά να λέμε για τις μπαταρίες λιθίου…

Panos7GR

Εγώ πάντως χαίρομαι που στρέφονται τώρα οι εταιρίες στις οθόνες οι εταιρίες και όχι στους πολυπυρηνους επεξεργαστές. Η οθόνη είναι το κυριότερο μέρος ενός smartphone γιατί σε αυτό βλέπουμε τα πάντα. Με αυτή χειριζόμαστε την συσκευή μας, με αυτή διαβάζουμε άρθρα στο Internet, με αυτή παίζουμε games, σε αυτή παρακολουθούμε βίντεο ή ταινίες κτλ και γενικότερα με αυτήν επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε με το σύστημά μας. Αναμενόμενο σιγά-σιγά να εξελίσσονται είτε για ουσιαστικούς λόγους και είτε για εμπορικούς. Τώρα “της μόδας” είναι οι οθόνες με FHD ανάλυση, αργότερα θα είναι οι FHD λιγότερης κατανάλωσης ενέργειας, μετά οι εύκαμπτες κοκ. Τώρα αν χρειάζεται είναι άλλο θέμα. Η άποψή μου είναι πως μια τέτοια ανάλυση οθόνης είναι φοβερή αλλά μόνο σε αυτούς που την χρειάζονται (απαιτητικούς gamers, σινεφίλ που βλέπουν ταινίες από το smartphone τους κτλ). Αλλά και πάλι ότι και να λέμε πως δεν χρειάζονται και διάφορα τέτοια, πάλι οι μισοί και πάνω θα πάνε τα τα σκάσουν για μια τέτοια οθόνη. Πάντα έτσι είναι οι καταναλωτές. Τραβάτε με κι ας κλαίω!

Πέτρος Π

@tasos +100000!!!

lorentzos

Πεστα ρε Ο/Η tasos++++++ σε λίγο θα βάζουμε αλκαλικές μπαταριές στα κινητά όπως πάμε!!!!!

manos

Η μετοχή της apple έπεσε!!! Το είχα πεί,το 5άρι θα είναι η ταφόπλακα της apple!! Με κορυφή την samsung αρχίζουν σιγά σιγά όλοι και βγάζουν κινητάρες!!! Μόνο οι βλάκες παίρνουν iphone πλέον.Οι υπόλοιποι που έχουν δεί την κοροιδία ξυπνήσανε!Τώρα να μου φέρουν 10 iphone 5 δε το αλλάζω το S3 με τίποτα!!Ανεβαίνει και η lg και η ΝΟΚΙΑ….Καλό μεσημέρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.