Δοκιμές LG G6 και η παρομοίωση μπαταρίας με βόμβα!

lg g6 battery tests, Δοκιμές LG G6 και η παρομοίωση μπαταρίας με βόμβα!

Μετά την αρνητική δημοσιότητα που τράβηξε το Galaxy Note 7 για την Samsung, η LG είναι αποφασισμένη να μην τύχει κάτι αντίστοιχο σε αυτή και την νέα ναυαρχίδα της LG G6. Γι αυτό υποβάλει το LG G6 σε πολλαπλά τεστ, όπου δοκιμάζεται η αντοχή της συσκευής και της μπαταρίας σε συνθήκες πίεσης, πτώσεις κλπ. Τα αποτελέσματα καταγράφονται από κάμερες, ώστε να μπορεί να γίνει περαιτέρω διερεύνηση.

«Μια μπαταρία είναι όπως μια βόμβα. Κάνουμε αυτές τις δοκιμές για να αποτρέψουμε τραυματισμούς σε ανθρώπους ακόμη και όταν η μπαταρία εκραγεί», ανέφερε ο Kim Sung-Woo, επικεφαλής μηχανικός στο LG Digital Park, όπου και διεξάγονται οι δοκιμές.

Ο στόχος της LG δεν είναι μόνο να δούμε υπό ποιες συνθήκες θα πάρει φωτιά μια μπαταρία, αλλά να μειωθούν παράλληλα οι παράπλευρες απώλειες. Για παράδειγμα, η LG δεν θέλει μια συσκευή που όταν η μπαταρία πιάσει φωτιά να ανατιναχθεί, αλλά απλά να ανοίξει. Τότε το τεστ θα θεωρηθεί επιτυχημένο.

Οι δοκιμές δεν σταματάνε εδώ, αφού η LG τρυπάει τις μπαταρίες με μυτερά αντικείμενα ώστε να δει αν η συσκευή τυλιχθεί στις φλόγες. Υπάρχει ακόμη ένα τεστ «σύγκρουσης», κατά το οποίο ένα βάρος 9 κιλών πέφτει από ψηλά και χτυπάει την μπαταρία. Παρόλο που η παραμόρφωση είναι μεγάλη, η μπαταρία δεν πρέπει να πιάσει φωτιά για να θεωρηθεί ασφαλής.

lg g6 battery tests, Δοκιμές LG G6 και η παρομοίωση μπαταρίας με βόμβα!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ηρακλής

Η LG έχει πάρει στα σοβαρά το θέμα ασφάλεια και ποιότητα. Αυτό είναι υπέρ της. Το LG G6 προσωπικά το βλέπω ώς μία πολύ όμορφη συσκευή. Άν πέσει λίγο η τιμή θα είναι ότι πρέπει.

vasilist

Λογικά θα πέσει αρκετά η τιμή του μέχρι τον Σεπτέμβρη, εγώ μάλλον μιας και δεν βλέπω στο μέλλον ναυαρχίδες με αφαιρούμενη μπαταρία και ir blaster με βλέπω να μένω με το LG G5 για πολλά χρόνια ακόμα.

NikosAr

Καθημερινά μαθήματα !!! Έτσι …

techgeek

Ποσα tests έκανε όταν έβγαζε G4 και V10 με bootloops? Μονο σοβαρή εταιρία δεν μπορώ να την πω την LG.

sifis konstantakis

πανε παρε samsung τοτε φιλε που σκανε σαν βομβες το ενα μετα το αλλο και να εχεις προχειρο και κανα πυροσβεστηρα καλου κακου χαχαχα

θεοφιλος

ειχα g2 και τωρα g5 τουμπανο παιδια και τα δυο δεν τα αλλαζω.
τωρα ειναι σε αλλο επιπεδο το g6 .
αναμενουμε αναλυτικό βιντεο παρουσιασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.