Λάμπει το νέο LG Shine

Στις 7 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί επίσημα στην Αγγλία, το νέο κινητό τηλέφωνο Shine της LG . Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2007 το LG Shine θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες αγορές παγκοσμίως (όπως η ελληνική). Το LG Shine έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον παγκοσμίως με τη μαγική οθόνη-καθρέπτη των 2,2 ιντσών, το πολυλειτουργικό πλήκτρο scroll key και το κομψό και απόλυτα μεταλλικό του περίβλημα.

, Λάμπει το νέο LG Shine

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Αυτό είναι το πρώτο σου μύνημα εδώ μέσα;

Κώστας Βλαχάκης

Νομίζω πως ναι! 😀

Κώστας Βλαχάκης

Ναι 🙂

zapotek

xaxaxaxa πωπω ρε Κωστα σκεψου απο τοτε μεχρι σημερα τι εχουν δει τα ματια σου!!!

Κώστας Βλαχάκης

Έχουν δει πολλά ωραία πράγματα 🙂

Vaggelis

Το πρώτο άρθρο του techblog.gr μπράβο Κώστα ευτυχώς που υπάρχει και το techblog.gr συνέχισε έτσι,να μας φτιάχνεις τις μέρες!!!!

AnakinSkywalker

Δεν είναι καταπληκτικό ότι αυτό είναι το πρώτο άρθρο του Κώστα στο techblog.gr εν έτει 2007 παρακαλώ, τότε που δεν υπήρχε στην αγορά κανένα κινητό με οθόνη αφής; Το πρώτο iphone κυκλοφόρησε 6 μήνες μετά!

Πώς περνάει ο καιρός…

lefterakas

Ε, λοιπον χαιρομαι που σχολιαζω το πρωτο σου αρθρο φιλε κωστα 😀 και μαλιστα μολις ογδοος 😛 δεν ειχε μεγαλη απηχηση η τεχνολογια στα κινητα τοτε ε;

nikos13

μπραβο ρε Κωστα για πρωτο αρθρο μια χαρα!!

Κώστας Βλαχάκης

Δελτίο τύπου είναι. Δοκιμαστικό 😀
Σε ευχαριστώ πάντως 🙂

Alessio

….”To MEGA θυμάται” ….:P nice 🙂

DaDiRa

Καλά, ε!Πως παιρνάει ο καιρός και πόσο γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα!Πραγματικά απίστευτο.Και ποιος ξέρει τι μας περιμένει σε 5 χρόνια από τώρα…

kotsios1998

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ

nikos

Κώστα αν και διαβάζω μόλις τα τελευταία 2 χρόνια techblog έψαχνα να βρω το πρώτο σου post και το βρήκα!Πραγματικά συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια και κρίμα που δεν γνώρίσα το techblog λίγο νωρίτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.