LG Signature Edition: Υπερτούμπανο με 6GB RAM και zirconium ceramic

LG Signature Edition υπερτούμπανο, LG Signature Edition: Υπερτούμπανο με 6GB RAM και zirconium ceramic

Αυτό είναι το LG Signature Edition το υπερτούμπανο smartphone του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή με σασί από zirconium ceramic, μνήμη RAM 6GB και οθόνη 6″ OLED FullVision με ανάλυση 2880×1440 pixels.

Αυτό το κάτι διαφορετικό από την LG θα παραχθεί σε μόλις 300 κομμάτια και φέρει την σήμανση Signature που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στα high-end και super premium προϊόντα της εταιρείας.

LG Signature Edition
6″ QHD + 18: 9 aspect ratio display (2880×1440 pixel, 538 ppi)
Snapdragon 835
Android Oreo 8.0.0
6GB RAM, 256GB ενσωματωμένη μνήμη + micro SD
Dual camera 16 MP (F1.6, 1°) + 13 MP (F1.9, 120°)
Μπροστά 5MP wide angle (F2.2, 90 °)
Μπαταρία 3300mAh, Quick Charge 3.0
Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 BLE, NFC, USB Type-C 2.0
IP68 Water, Dust Resistant, 32-bit Hi-Fi Quad DAC, HDR10, UX 6.0+, Face Recognition, Fingerprint Recognition
151.7×75.4×7.6 χλστ.
189 γρ.

LG Signature Edition υπερτούμπανο, LG Signature Edition: Υπερτούμπανο με 6GB RAM και zirconium ceramic

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex-22-gk

Όλα καλά LG, μπαταρία έτσι από περιέργεια δε χρειάζεται να βάλεις ποτέ;

Ωραίο το total black πάντως

παπαροκας tiamat

θα προσφέρει και premium bootloop experience για όποιον ενδιαφέρεται!

Jim C.

@παπαροκας tiamat Έλεος επιτέλους! Θα σταματήσετε ποτέ με αύτο το θέμα ;;;;😡😡🤬 ( και ήταν χάλια αστείο παρεμπιπτόντως )

παπαροκας tiamat

άστειο δεν ηταν ουτε για μενα ουτε για τους αλλους που την φαγαμε γερα!
ποτέ ξανα lg!!!…. ☺️

paris xxx

@παπαροκας tiamat χαχα απολυτα σωστοοοοςςς!!!! Θα πληρωνουμε για να παθαινουμε bootloop. Πρεπει να απολυσουν τους Υπευθυνους Τεχνικους για το θεμα του bootloop, δεν ξερω γιατι δεν το εχουν κανει μεχρι τωρα !!! Απο την στιγμη που ξερουν οτι το προβλημα βρισκεται στον τροπο συγκολλησης, ενος απο τους πολλους επεξεργαστες, πανω στην μητρικη πλακετα!! Απολυστε τους επιτελους για να ξαναπαρουμε LG χωρις αμφιβολιες!!!!

Χρησταρας

Θυμάστε μια εποχή που έβγαιναν κάτι εκδόσεις iphone και samsung με του Μήδα τα χρυσά και τα διαμάντια των επτά νάνων? και τότε γελάγαμε με την εξωφρενική τιμή αλλά το δικαιολογούσαμε γιατι προφανώς πέρα απο εμφάνιση δεν άλλαζε κάτι εσωτερικά (οπότε δεν είχαμε το αίσθημα της αδικίας) και επειδή ξεκάθαρα στόχευε σε καταναλωτές κλάσεις Σαουδική Ααραβία.
Σήμερα βλέπουμε οτι το χάσμα των ναυαρχίδων με τις special super glamorous lux ναυαρχίδες συρρικνώνεται με μοντέλα τύπου iphone x (και καλά το σπεσιαλ επετειακό για να δικαιολογηθεί και η τιμή) και τώρα αντίστοιχα αυτό της lg. Μπορούμε αν θέλετε να βάλουμε και τη samsung στο τραπέζι με τα note που χάριν του πενακίου, αφού πλέον σε ίντσες διαφέρει ελάχιστα απο τα s, κοστίζουν περισσότερο απο 700 ευρώ που κάποτε ήταν ταβάνι στα smartphone. παιδιά εγω πλέον τα κινητά τα βλέπω σα μια μετοχή που όσο ανεβαίνει η ζήτηση τόσο ανεβαίνει και η τιμή. Το θέμα είναι οτι η τιμή ανεβαίνει σταδιακά και σταθερά μέσα απο μαρκετίστικα τεχνάσματα που προσπαθούν να παραπλανήσουν τους καταναλωτες όπως ας πούμε συμβαίνει με τα microtransaction στα παιχνίδια και οι περικοπές στην Ελλάδα. Πηγε μακριά το θέμα, τέλος πάντων εγώ αυτά είχα να πω

CleaverMan

καθαιστε και ασχοληστε με…. παρτε ενα κινιτο των 200-300 ευρω καντε την δουλεια και ζηστε….

Χρησταρας

CleaverMan Μήπως έχεις μπει σε λάθος site?

Asos206

Συμφωνώ απόλυτα με τον παπά ρόκα! Όχι δεν είναι αστείο, είναι πραγματικότητα, πότε ξανά lg, είχα LG G 4 San καινούργιο, και έπαθε αυτό, 2 φίλοι μου ακριβώς το ίδιο με LG g3, μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό… Και καλά εντάξει το καταλαβαίνω να υπάρχει θέμα.. Αλλά όχι ρε απατεώνες μόλις λήξει η εγγύηση να κάνετε τους αδιάφορους! Αυτό είναι άτιμο! Να ξέρετε ότι έχει πρόβλημα και να μη δέχεστε να το φτιάξετε? Όσα είχαν θέμα motherboard να επισκευαστεί θα έπρεπε για όλους! Έτσι θα έδειχνε σεβασμό στο πελάτη!
Για αυτό…. ΠΌΤΕ ΞΑΝΑ!

thanos85

lg nexus 5x bootloop … ποτε ξανα lg !!!

Γιωργης

Συγνωμη αυτο το διαφορετικο που το βλεπει η lg αυτα τα χαρακτηριστικα παιζουν σε πολλες συσκευες εκει εξω και στα μισα λεφτα ασε που μπροστα μοιαζει με s8 και πισω με g6 δηλαδη τι διαφορα κανει η ποιοτητα κατασκευης απο κεραμικο προτιμω να παρω κεραμικη κουζινα οαρα αυτο το κινητο ειδικα με την μπαταρια 3300 χαχαχαχα μολις το ειδα εσκασα στα γελια με 6αρα οθονη τετοιας αναλυσης 3 ωρες οθονη και πολυ ειναι χαχαχα α ρε ενα lg g2 που σας χρειαζεται

Παπαροκας tiamat

η lg εδω ελλαδα με το g2 και την αριστη τοτε procordia ειχε κανει πολυ φανατικο κοινο υπερ της. τωρα με τα απανωτα προβληματα αξιοπιστιας και την απαραδεκτη σταση της procordia εχει κανει φανατικους εχθρους.

ας ψαξει τι φταιει!

οτι εχει αλλαξει 2 επικεφαλεις του mobile division τα 2-3 τελευταια χρονια λεει πολλα για το ποσο μουσκεμα τα χουν κανει….

Παπαροκας tiamat

ενα απλο παραδειγμα θα πω που εχει τυχει σε απειρο κοσμο.
πες εσυ εχεις λοξα και τα σκας να παρεις το signature! το ανοιγεις και βλεπεις κατι συνηθες σε κινητο , ενα καμμενο pixel, μια κιτρινιλα, ενα burn in (oπως των pixel 2) και το πας στο service για να σου ανακοινωσουν τελικα ….. οτι η εγγυηση δε σε καλυπτει διοτι η lg εκρινε πως ειναι χαρακτηριστικο της οθονης και οχι καποιο προβλημα 😂😂😂

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LG….

KostasB

Προτιμώ το V30 που είναι κατά πολύ ελαφρύτερο.
Αλλά τι το συζητάμε αφού επίσημα Ελλάδα δεν πρόκειται να έρθει.
Κρίμα γιατί με το G6 φαίνεται να έκανε καλό ξεκίνημα φέτος με νέο ντιζάιν, παρόλο που δεν ήρθε με φετινό επεξεργαστή. Και με το V30 συνέχισε να δείχνει ότι θέλει να προσπαθήσει για το κάτι παραπάνω.
Ελπίζω με το νέο έτος να έρθουν αλλαγές, πράγμα λίγο δύσκολο βέβαια.

Ioannis

επιτελους κατι αλλαξε στην lg και αρχιζει να βγαζει κινηταρες! V30 τωρα αυτο!

odysseas

Εγώ g3 ένα μήνα πριν λήξει χτύπησε πλακέτα την άλλαξαν, αγορά από skroutzομάγαζο…τώρα έκλεισα 3 χρόνια…κρατάει ακόμα.. Γνωστή μου το πήρε από αλυσίδα στον χρόνο πάνω της άλλαξαν το κινητό.

geochris7

Όντως πολύ ωραίο design απο την LG αλλά και εγώ παθών από bootloop οπότε σορρυ άκυρο! Ξέρει κανείς πόσο διάστημα θα πάρει επισκευή γιατί έχουν περάσει δυο εβδομάδες και ακομα τίποτα!

Fotis

LG G2 και κιτρινίλα στην μία πλευρά και μία γωνία της οθόνης.
Την πρώτη φορά την άλλαξαν μετά από δύο μήνες τα ίδια, είναι πρόβλημα της οθόνης στο service και η οθόνη παρέμεινε έτσι .
Έστειλα mail στην LG ε και?
BB LG, επειδή έχω και μία “τρέλλα” να παίρνω μόνο android Samsung και πάλι Samsung τώρα είμαι με το S8.
Δεν νομίζω να ξαναδοκιμάσω αλλαγή

MixalisDoukis

Όσοι λέτε για bootloop, δοκιμάσατε g5,g6 η v30? και πάθατε bootloop? Το πρόβλημα κατα 90% ήτανε στο g4, με την ίδια λογική ποτέ ξανά samsung γτ ανατινάζονται ΟΛΑ (με την λογικη σας τουλαχιστον).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.